Sådan administrerer du Business-notesbøger i administratorkonsollen

Sådan administrerer du Business-notesbøger i administratorkonsollen

Sådan administrerer du Business-notesbøger i administratorkonsollen

Siden Business-notesbøger

Virksomhedens Evernote Business-kontoadministrator er autoriseret til at administrere virksomhedsindhold, der er delt med virksomheden, såsom at:

• Få vist detaljer om alle Business-notesbøger på virksomhedens konto
  • Administrere kontakter for notesbøger, slette notesbøger og eksportere indhold i notesbøger
  • Dele Business-notesbøger (offentliggøre Business-notesbøger) med virksomheden

Kontoadministratorer kan få adgang til alle Business-notesbøger i virksomhedens Evernote-konto ved at vælge siden 'Notesbøger' i administratorkonsollen. Start administratorkonsollen og vælg 'Notesbøger' fra sidenavigationslinjen.

Læs mere om adgang til administratorkonsollen

Se oplysninger for business-notesbog

For at få vist alle Business-notesbøgerne i din virksomheds Evernote-konto skal du vælge en notesbog fra listen på siden 'Notesbøger'. Fra denne liste kan du finde information om hver eneste notesbog såsom:

1. Kontakter for notesbog: En person (ofte den der oprettede notesbogen) som er autoriseret til at ændre notesbogindstillinger
  2. Delt status: Om en notesbog er blevet delt med nogen

Statusmuligheder for notesbogsdeling:

• Ikke delt med nogen: Status forbliver blank
  • En notesbog er blevet delt med (offentliggjort til) hele virksomheden: Status vises som 'Offentliggjort'
  • Delt med visse kolleger i et team: Status viser det antal personer, som notesbøgerne udtrykkeligt er blevet delt med (ekskl. det antal kolleger, som har tilmeldt sig en offentliggjort notesbog).

Administrere kontakter for notesbøger, slette notesbøger og eksportere indhold i notesbøger

Administrer notesbøger

For at administrere notesbøger fra administratorkonsollen skal du blot vælge en eller flere notesbøger. Vælg derefter menuen 'Handlinger' og derefter det relevante alternativ:

• Ændre kontakter for notesbogen:: Vælg 'Rediger kontaktperson' og indtast (eller vælg) navnet eller e-mailadressen på en ny kontaktperson
  • Slet notesbøger: Vælg 'Slet notesbog' og klik på Slet for at bekræfte handlingen.

Bemærk: Det er kun kontoadiministratoren, der kan slette en Business-notesbog. Andre personer i virksomheden har kun mulighed for at fjerne en Business-notesbog, så den ikke vises på deres egen konto.

• Eksportér alle noter fra en notesbog: Vælg 'Eksportér notesbog' for at gemme alle noter fra den valgte notesbog som en Evernote-backupfil (.enex-format). Du kan senere importere tilbage til Evernote.

Bemærk: Selvom vi anbefaler, at du tilmelder dig en Evernote Business-konto med din personlige Evernote-konto, så du nemt kan finde alt på ét sted, så har du dog mulighed for at eksportere noter fra en Evernote Business-konto og importere dem til en helt separat og personlig Evernote-konto.

Del Business-notesbøger med hele virksomheden eller med bestemte personer

Enhver der har tilmeldt sig sin virksomheds Evernote-konto kan dele notesbøger med personer eller med hele virksomheden. Det er dog kun kontoadministratorer, der kan dele og administrere tilladelser for Business-notesbøger, som de ikke ejer.

Del med andre eller offentliggør til hele virksomheden

To måder at dele notesbøger:

• Del med enkeltpersoner: For at dele en eller flere Business-notesbøger skal du vælge hver notesbog fra listen på siden 'Notesbøger'. Vælg derefter 'Administrer deling' fra menuen 'Handlinger' på siden 'Notesbøger', og indtast derefter navnene på de personer, som du ønsker at invitere til at tilmelde sig notesbogen eller -bøgerne, og klik på Færdig.
  • Del med (offentliggør til) hele virksomheden: For at dele med (offentliggøre til) alle i virksomheden skal du vælge Offentliggør, og derefter klikke på Færdig.

Administrer deling af offentliggjorte notesbøger

Administrér delingstilladelser

Efter du har delt din notesbog eller dine notesbøger kan du angive delingstilladelser. For at ændre delingstilladelserne for den eller de valgte Business-notesbøger (hvorvidt du deler den med personer eller offentliggør den til hele virksomheden) skal du vælge én af mulighederne for deling: 'Kan læse,' Kan redigere' eller 'Kan redigere og invitere'.

Læs mere om deling og tilladelser

Administrér notesbogsdeling

Bemærk: Alle brugere der tilmelder sig en bestemt Business-notesbog kan gemme en kopi af en note. Enhver ejer af (kontaktperson for) en Business-notesbog kan give andre brugere i virksomheden ret til at gendele en bestem notesbog. Derfor er det vigtigt, at du tydeligt og regelmæssigt fortæller alle hvilken politik og hvilke retningslinjer din virksomhed har mht. til deling af fortrolige oplysninger med andre uden for virksomheden.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• administrator
  • administratorkonsol
  • business-notesbøger
  • rediger kontaktpersoner
  • administrer business-notesbøger
  • administration af notesbogsdeling