Ofte stillede spørgsmål om Evernote Teams

< Forrige / Næste >

Ofte stillede spørgsmål om Evernote Teams

ANMOD OM DEMO

EMNER INKLUDERET I DENNE ARTIKEL:

• Generelle spørgsmål
  • Kom godt i gang
  • Administration af din Evernote Teams-konto
  • Sikkerhed
  • Fakturering & betalinger

Generelle spørgsmål

Hvordan kan jeg få hjælp til Evernote Teams?

For at få teknisk support eller få tips til hvordan du får mest muligt ud af Evernote Teams kan du få hjælp på følgende måder:

• Find svar på Evernotes side om Hjælp og indlæring: Udforsk artikler og andre nyttige ressourcer.
  • Indsend en supportanmodning: Vores Teams-supportspecialister er tilgængelige for hjælp og fejlfinding via e-mail.
  • Start en livechat: Muligheden for at chatte i realtid med Teams-supportspecialister er tilgængelig for alle Evernote Teams-brugere.

Hvad er forskellen mellem Evernote Personal og Evernote Teams?

Evernote Teams giver dig al kraften fra Evernote Personal plus ekstra funktioner til teams såsom delt arbejdsområde, administration af brugere, centraliseret fakturering og meget mere. Få mere at vide >>

Hvad hvis et af mine teammedlemmer allerede har en Evernote-konto?

For Evernote Teams-konti der er blevet opdateret: Hvis en person allerede har en eksisterende Evernote-konto bør vedkommende fortsætte med at bruge den til individuelle noter. Når personen tilmelder sig teamet vil vedkommende oprette en anden separat team-konto til brug for team-noter.

For Evernote Teams-konti der ikke er blevet opdateret: Hvis en person allerede har en Evernote-konto anbefaler vi, at vedkommende bruger den til at tilmelde sig Evernote Teams-kontoen. Alle personens individuelle noter og notesbøger vil forblive adskilte fra vedkommendes team-noter og -notesbøger. Ingen, ikke engang kontoadministratoren, kan få adgang til eller kontrol over en brugers individuelle noter og notesbøger, og brugeren beholder dem selvom han eller hun forlader teamet.

Hvad sker der med en brugers noter og notesbøger, når de tilmelder sig eller forlader en Evernote Teams-konto?

Når en bruger forlader team-kontoen vil vedkommende straks miste adgang til team-noter- og notesbøger eftersom alt team-indhold forbliver på Evernote Teams-kontoen.

Hvad er den månedlige uploadkvote for en Evernote Teams-konto?

Hver Evernote Teams får 20GB månedlige uploads, der deles på tværs af team-kontoen + yderligere 2GB per bruger på den pågældende konto.

Hvis der for eksempel er fire brugere på din Business-konto får dit team 28GB delte månedlige uploads. Med andre ord får dit team hver måned 20GB + 8GB (2GB x 4 brugere) uploads, der deles på tværs af kontoen. Få mere at vide >>

I hvilke lande tilbydes Evernote Teams i øjeblikket?

Evernote Teams er tilgængelig for brugere med en faktureringsadresse i ét af følgende lande: Argentina, Australien, Østrig, Belgien, Belize, Bolivia, Brasilien, Bulgarien, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Cypern, Tjekkiet, Danmark, den Dominikanske republik, Ecuador, Egypten, El Salvador, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Tyskland, Grækenland, Guatemala, Guyana, Honduras, Hong Kong, Ungarn, Island, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Jamaica, Japan, Korea, Kuwait, Letland, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Holland, New Zealand, Nicaragua, Norge, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Filippinerne, Polen, Portugal, Rusland, Rumænien, Saudi Arabien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Surinam, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, Tyrkiet, Ukraine, de Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, USA, Uruguay, Venezuela, Vietnam

Kom godt i gang

Hvordan konfigurerer og kommer jeg i gang med Evernote Teams?

1. Opret en ny Evernote Teams-konto
  2. Tilføj brugere
  3. Føj indhold til din team-konto
  4. Del team-indhold

For at få mere information bedes du venligst se vores Hurtigstartguide for Evernote Teams

Hvor kan jeg få vist Evernote Teams-aftalen?

Du kan få vist Evernote Teams-aftalen her.

Hvilke faktureringsmuligheder er tilgængelige for Evernote Teams?

Du kan betale med kreditkort eller faktura og enten per måned eller år. Få mere at vide >>

Administration af din Evernote Teams-konto

Hvordan administrerer jeg mit team ved f.eks. at tilføje brugere, tilføje indhold og se faktureringsoplysninger?

Evernote Teams-kontoadministratorer kan bruge administratorkonsollen til at administrere teamets Evernote-konto. Då mer at vide >>

Hvordan kan jeg sikre, at brugere, der ikke er en del af mit team, ikke kan tilmelde sig mit teams Evernote-konto?

Det er kun brugere du inviterer via e-mail, eller som har en e-mailadresse i et domæne, som du specificerer (kun Evernote Teams-konti der ikke er blevet opdateret), der kan tilmelde sig dit teams Evernote Teams-konto.

Hvordan tilbagekalder jeg en brugers invitation eller minder en bruger om at tilmelde sig mit teams Evernote-konto, hvis vedkommende ikke har svaret på min invitation?

Du kan tilbagekalde en brugers invitation eller sende deres invitation igen på siden 'Administrer brugere' i administratorkonsollen.

Kan jeg eksportere data fra en deaktiveret brugers konto?

Ja. Alle team-notesbøger er tilgængelige for kontoadministratorer via administratorkonsollen, også selvom personen der oprindeligt oprettede notesbogen er blevet fjernet fra teamet. Notesbøgerne kan eksporteres fra siden 'Notesbøger' i administratorkonsollen.

Sikkerhed

Hvordan beskytter Evernote vores data?

Evernotes Tre Love om Databeskyttelse udgør de centrale retningslinjer for, hvordan vi behandler dit teams. Alt hvad vi gør hos Evernote følger disse tre grundlæggende regler:

1. Dine data er dine.
  2. Dine data er beskyttet.
  3. Dine data kan flyttes.

Vi forstår vigtigheden af at sikre dit teams data, og derfor er vi forpligtet til at opbygge et tillidsforhold til vores kunder. Du kan læse mere i vores Sikkerhedsoversigt.

Hvilke sikkerhedsfunktioner tilbyder Evernote Teams?

Vores Evernote Teams-sikkerhedsfunktioner beskrives her.

Krypteres Evernote-data?

Al kommunikation mellem Evernotes klientapplikationer og servere foregår via SSL, så din adgangskode og alle data er sikre under overførsel. Evernote krypterer ikke data, der er lagret på dine egne computere og enheder, men du kan dog vælge selv at konfigurere kryptering på dine drev og enheder.

Understøtter Evernote Teams brugeradministration via Active Directory eller programmatic?

Ja. Evernote Teams knyttes til din aktuelle Active Directory- eller LDAP-løsning, hvilket giver dig mulighed for at invitere eller fjerne kontobrugere direkte via Administratorkonsollen. Tjenester som Okta, der er den første håndteringspartner som er fuldt integreret i Evernote Teams, muliggør denne enkle brugeradministration på få minutter.

Understøtter Evernote Teams enkeltlogon (SSO)?

Ja. Evernote bruger den sikre og vidt anvendte industristandard Security Assertion Markup Language 2.0 (SAML 2.0). Det betyder, at vores implementering af SSO nemt integreres med en hvilken som helst stor identitetsudbyder, som understøtter SAML 2.0. Vi understøtter også ADFS. Få mere at vide >>

Overholder Evernote Teams SSAE16?

Datacentret, der administrerer vores data, er certificeret iht. SAS 70 (type II) og SSAE16 SOC-1 (type 2). Evernote-teamet og -tjenesten har ikke gennemgået den formelle SSAE16-certificeringsproces.

Overholder Evernote Teams HIPAA?

På nuværende tidspunkt overholder Evernote og Evernote Teams ikke kravene.

Tilbyder Evernote Teams versionskontrol eller notehistorik-funktioner?

Ja. Noteshistorik giver et snapshot af en note, der er gemt cirka hver dag, og giver dig mulighed for at gendanne en note fra Evernote Web eller fra Evernote til Mac eller Windows. Få mere at vide >>

Kan jeg se, hvem der foretager ændringer i eller flytter indhold fra team-notesbøger til individuelle notesbøger?

Evernotes aktivitetsfeed i klienten viser dig en liste over noter, der er ændret for nyligt, samt hvem der har lavet dem. Dog vil du ikke kunne se en detaljeret liste over hver eneste ændring.

Kan jeg gendanne noter der er blevet slettet?

Slettede noter gemmes i teamets papirkurv. Hvis en person sletter en note ved en fejl kan vedkommende altid gendanne den fra papirkurven, også selvom personen ikke er teamets kontoadministrator. Kontoadministratorer kan ligeledes gendanne (eller permanent slette) noter via administratorkonsollen.

Fakturering & betalinger

Tilbyder I en gratis prøveversion af Evernote Teams?

Du kan tilmelde dig en gratis 30-dages prøveversion af Evernote Teams på Evernote Teams-hjemmesiden.

Findes der rabatter for Evernote Teams?

Ja, vi tilbyder rabatter til kvalificerede ikke-statslige organisationer (såkaldte NGO'er), samt til non-profit organisationer og uddannelsesinstitutioner. Få mere at vide >>

Hvordan deaktiverer jeg mit teams Evernote Teams-konto, og hvad sker der med de noter og notesbøger på den konto, når først kontoen er blevet deaktiveret?

Du kan deaktiverer din Evernote Teams-konto fra administratorkonsollen på siden 'Faktureringsoplysninger'. Kontoen vil forblive aktiv indtil slutningen af din nuværende faktureringsperiode, som du har betalt for. Før du deaktiverer dit teams Evernote-konto anbefaler vi, at du flytter eventuelle noter i team-notesbøger, som du ønsker at gemme, til individuelle notesbøger, eller at du opretter en backupfil ved at vælge notesbogen og 'Eksporter noter' og gemme som en .enex-fil på din computer. Du vil miste adgang til team-noter og -notesbøger når kontoen er deaktiveret.

Nøgleord:

• administrator
  • administrator
  • business