Ofte stillede spørgsmål om Evernote Business

EMNER INKLUDERET I DENNE ARTIKEL:

• Generelle spørgsmål
  • Kom godt i gang
  • Administration af dit teams Evernote Business-konto
  • Sikkerhed
  • Fakturering & betalinger

Generelle spørgsmål

Hvordan kan jeg få hjælp til Evernote Business?

For at få teknisk support eller få tips til hvordan du får mest muligt ud af Evernote Business kan du få hjælp på følgende måder:

• Find svar på Evernotes side om Hjælp & Indlæring: Udforsk artikler og andre nyttige ressourcer.
  • Indsend en supportanmodning: Vores Business-supportspecialister er tilgængelige for hjælp og fejlfinding via e-mail.
  • Start en livechat: Muligheden for at chatte i realtid med Business-supportspecialister er tilgængelig for alle Evernote Business-brugere.

Hvad er forskellen mellem Evernote Premium og Evernote Business?

Evernote Business giver dig al kraften fra Evernote Premium plus ekstra funktioner til teams såsom delt arbejdsområde, administration af brugere, centraliseret fakturering og meget mere. Få mere at vide >>

Hvad hvis et af mine teammedlemmer allerede har en Evernote-konto?

For Evernote Business-konti der er oprettet den 15. september 2017:Hvis en person allerede har en eksisterende Evernote-konto bør vedkommende fortsætte med at bruge den til personlige noter. Når personen tilmelder sig Business vil vedkommende oprette en anden separat Business-konto til brug for Business-noter.

For Evernote Business-konti der er oprettet før den 15. september 2017: Hvis en person allerede har en Evernote-konto anbefaler vi, at vedkommende bruger den til at tilmelde sig teamets Evernote Business-konto. Alle personens personlige noter og notesbøger vil forblive adskilte fra vedkommendes Business-noter og -notesbøger. Ingen, ikke engang kontoadministratoren, kan få adgang til eller kontrol over en brugers personlige noter og notesbøger, og brugeren beholder dem selvom han eller hun forlader virksomheden.

Hvad sker der med en brugers noter og notesbøger, når de tilmelder sig eller forlader et teams Evernote Business-konto?

Når en bruger forlader Evernote Business-kontoen vil vedkommende straks miste adgang til Business-noter- og notesbøger eftersom alt virksomhedsindhold forbliver på Evernote Business-kontoen.

Hvad er den månedlige uploadkvote for en Evernote Business-konto?

Hver Evernote Business får 20GB månedlige uploads, der deles på tværs af virksomhedskontoen + yderligere 2GB pr. bruger på den pågældende konto.

Hvis der for eksempel er fire brugere på din Business-konto får dit team 28GB delte månedlige uploads. Med andre ord får dit team hver måned 20GB + 8GB (2GB x 4 brugere) uploads, der deles på tværs af kontoen. Få mere at vide >>

I hvilke lande tilbydes Evernote Business i øjeblikket?

Evernote Business er tilgængelig for brugere med en faktureringsadresse i ét af følgende lande: Argentina, Australien, Østrig, Belgien, Belize, Bolivia, Brasilien, Bulgarien, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Cypern, Tjekkiet, Danmark, den Dominikanske republik, Ecuador, Egypten, El Salvador, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Tyskland, Grækenland, Guatemala, Guyana, Honduras, Hong Kong, Ungarn, Island, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Jamaica, Japan, Korea, Kuwait, Letland, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Holland, New Zealand, Nicaragua, Norge, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Filippinerne, Polen, Portugal, Rusland, Rumænien, Saudi Arabien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Surinam, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, Tyrkiet, Ukraine, de Forende Arabiske Emirater, Storbritannien, USA, Uruguay, Venezuela, Vietnam

Kom godt i gang

Hvordan opsætter og kommer jeg i gang med Evernote Business?

1. Opret en ny Evernote Business for dit team
  2. Tilføj brugere
  3. Tilføj indhold til din Evernote Business
  4. Del Business-indhold

For at få mere information bedes du venligst se vores Hurtig startvejledning for Evernote Business

Hvor kan jeg få vist Evernote Business-aftalen?

Du kan få vist Evernote Business-aftalen her.

Hvilke betalingsmuligheder er tilgængelige for Evernote Business?

Du kan betale med kreditkort eller faktura og enten per måned eller år. Få mere at vide >>

Administration af dit teams Evernote Business-konto

Hvordan administrerer jeg min Business-konto ved f.eks. at tilføje brugere, tilføje indhold og se betalingsoplysninger?

Evernote Business-kontoadministratorer kan bruge administratorkonsollen til at administrere teamets Evernote-konto. Då mer at vide >>

Hvordan kan jeg sikre, at brugere, der ikke er en del af min virksomhed, ikke kan tilmelde sig mit teams Evernote Business-konto?

Det er kun brugere du inviterer via e-mail, eller som har en e-mailadresse i et domæne, som du specificerer (kun Evernote Business-konti der er oprettet før den 15. september 2017), der kan tilmelde sig dit teams Evernote Business-konto.

Hvordan tilbagekalder jeg en brugers invitation eller minder en bruger om at tilmelde sig mit teams Evernote Business-konto, hvis vedkommende ikke har svaret på min invitation?

Du kan tilbagekalde en brugers invitation eller sende deres invitation igen på siden 'Administrer brugere' i administratorkonsollen.

Kan jeg eksportere data fra en deaktiveret brugers konto?

Ja. Alle Business-notesbøger er tilgængelige for kontoadministratorer via administratorkonsollen, også selvom personen der oprindeligt oprettede notesbogen er blevet fjernet fra virksomheden. Notesbøgerne kan eksporteres fra siden 'Notesbøger' i administratorkonsollen.

Sikkerhed

Hvordan beskytter Evernote vores data?

Evernotes 3 love om databeskyttelse udgør de centrale retningslinjer for, hvordan vi behandler dit teams. Alt hvad vi gør hos Evernote følger disse tre grundlæggende regler:

1. Dine data er dine.
  2. Dine data er beskyttet.
  3. Dine data kan flyttes.

Vi forstår vigtigheden af at sikre dit teams data, og derfor er vi forpligtet til at opbygge et tillidsforhold til vores kunder. Du kan læse mere i vores Sikkerhedsoversigt.

Hvilke sikkerhedsfunktioner tilbyder Evernote Business?

Vores Evernote Business-sikkerhedsfunktioner beskrives her.

Krypteres Evernote-data?

Al kommunikation mellem Evernotes klientapplikationer og -servere foregår via SSL, så din adgangskode og alle data er sikre under overførsel. Evernote krypterer ikke data, der er lagret på dine egne computere og enheder, dog kan du vælge selv at opsætte kryptering på dine drev og enheder.

Understøtter Evernote Business aktivt register eller programmatisk brugeradministration?

Ja. Evernote Business tilslutter til din aktuelle aktive register- eller LDAP-løsning, hvilket giver dig mulighed for at invitere eller fjerneEvernote Business-brugerrettigheder direkte via Administratorkonsollen. Tjenester som Okta - den første provisioneringspartner, som er fuldt integreret i Evernote Business - muliggør denne enkle brugeradministration på få minutter.

Understøtter Evernote Business enkeltlogon (SSO)?

Ja. Evernote bruger den sikre og vidt anvendte industristandard Security Assertion Markup Language 2.0 (SAML 2.0). Det betyder, at vores implementering af SSO nemt integreres med en hvilken som helst stor identitetsudbyder, som understøtter SAML 2.0. Vi understøtter også ADFS. Få mere at vide >>

Overholder Evernote Business SSAE16 ?

Datacentret, der administrerer vores data, er certificeret iht. SAS 70 (type II) og SSAE16 SOC-1 (type 2). Evernote-teamet og -tjenesten har ikke gennemgået den formelle SSAE16-certificeringsproces.

Overholder Evernote Business HIPAA?

Evernote og Evernote Business opfylder ikke kravene iht. HIPAA i øjeblikket.

Tilbyder Evernote Business versionskontrol eller notehistorik-funktioner?

Ja. Noteshistorik giver et øjebliksbillede af en note, der er gemt cirka hver dag, og giver dig mulighed for at gendanne en note fra Evernote Web eller fra Evernote til Mac eller Windows. Få mere at vide >>

Kan jeg se, hvem der foretager ændringer i eller flytter indhold fra Business-notesbøger til personlige notesbøger?

Evernotes aktivitetsfeed i klienten viser dig en liste over noter, der er ændret for nyligt, samt hvem der har lavet dem. Dog vil du ikke kunne se en detaljeret liste over hver eneste ændring.

Kan jeg genoprette noter, som er blevet slettet?

Slettede noter gemmes i virksomhedspapirkurven. Hvis en person sletter en note ved en fejl kan vedkommende altid gendanne den fra virksomhedspapirkurven, også selvom personen ikke er teamets kontoadministrator. Kontoadministratorer kan ligeledes gendanne (eller permanent slette) noter via administratorkonsollen.

Fakturering & betalinger

Tilbyder I en gratis prøveversion af Evernote Business?

Du kan tilmelde dig en gratis 30-dages prøveversion af Evernote Business på Evernote Business-hjemmesiden.

Findes der rabatter for Evernote Business?

Ja, vi tilbyder rabatter til kvalificerede ikke-statslige organisationer (såkaldte NGO'er), samt til non-profit organisationer og uddannelsesinstitutioner. Få mere at vide >>

Hvordan deaktiverer jeg mit teams Evernote Business-konto, og hvad sker der med de noter og notesbøger på den konto, når først kontoen er blevet deaktiveret?

Du kan deaktiverer dit teams Evernote Business-konto fra administratorkonsollen på siden 'Betalingsoplysninger'. Kontoen vil forblive aktiv indtil slutningen af din nuværende betalingsperiode, som du har betalt for. Før du deaktiverer dit teams Evernote-konto anbefaler vi, at du flytter eventuelle noter i Business-notesbøger, som du ønsker at gemme, til personlige notesbøger, eller at du opretter en backupfil ved at vælge notesbogen og 'Eksporter noter' og gemme som en .enex-fil på din computer. Du vil miste adgang til Business-noter og -notesbøger når kontoen er deaktiveret.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• administrator
  • administrator
  • business