Ofte stillede spørgsmål for Evernote Business-kontoadministratorer

Ofte stillede spørgsmål for Evernote Business-kontoadministratorer

Ofte stillede spørgsmål for Evernote Business-kontoadministratorer

EMNER INKLUDERET I DENNE ARTIKEL:

• Generelle spørgsmål
  • Kom godt i gang
  • Administration af din virksomheds Evernote Business-konto
  • Sikkerhed
  • Fakturering & betalinger

Generelle spørgsmål

Hvordan kan jeg få hjælp til Evernote Business?

For problemer der kræver teknisk support eller for at få tips til hvordan du får mest muligt ud af Evernote Business, bedes du venligst besøge Evernote Hjælp & indlæring og vælge mellem følgende muligheder:

• Find svar på Evernote Hjælp & indlæring-siden: Læs artikler og gennemlæs andre praktiske ressourcer.
  • Indsend en supportanmodning: Vores Evernote Business-kontostyringsteam vil besvare anmodninger inden for én hverdag.
  • Start en livechat: Denne mulighed for at chatte i realtid med vores Evernote Business-kontostyringsteam er tilgængelig for alle Evernote Business-brugere.

Hvad er forskellen mellem Evernote Premium og Evernote Business?

Evernote Business er 'Evernote Premium for teams' og inkluderer ekstra funktioner for virksomheder til at centralisere virksomhedsdata, administrere brugere og deling af indhold og meget mere.

Læs mere om de nyeste Evernote Business-funktioner

Hvorfor bør eksisterende Evernote-brugere tilmelde sig virksomhedens Evernote Business-konto?

Mange brugere har allerede Evernote Basic-, Plus- eller Premium-konti. Når de tilmelder sig deres virksomheds Evernote-konto bliver deres individuelle konti opgraderet med funktionerne i Evernote Business. Eksisterende Evernote-brugere bør opgradere deres personlige konti til Business-konti af følgende grunde:

• Yderligere funktioner: Få glæde af funktionerne i Evernote Premium og Evernote Business, som understøtter bedre samarbejde.
  • Mulighed for at vise virksomheds e-mails ved deling af virksomhedsnoter: Tilføjelse af en virksomheds e-mailadresse gør det muligt for brugere at dele Business-noter fra deres virksomheds e-mailadresse, mens personlige noter stadig sendes fra en personlig e-mailadresse.
  • Alle dine noter på ét sted: Undgå at skulle administrere to konti og regelmæssigt skifte mellem dem for at oprette og finde indhold. Personlige noter forbliver private, hvorimod en virksomheds Business-notesbøger vises sammen med det eksisterende indhold for nem visning og søgning.

Hvad sker der, hvis en af medarbejderne i min virksomhed allerede har en Evernote-konto?

Hvis en medarbejder allerede har en Evernote-konto anbefaler vi, at vedkommende bruger den til at tilmelde sig virksomhedens Evernote Business-konto. Alle personens personlige noter og notesbøger vil forblive adskilte fra vedkommendes Business-noter og -notesbøger. Ingen, ikke engang kontoadministratoren, kan få adgang til eller kontrol over en brugers personlige noter og notesbøger, og brugeren beholder dem selvom han eller hun forlader virksomheden. Det er mere praktisk at bruge den eksisterende Evernote-konto eftersom personen ikke behøver at skifte manuelt mellem to forskellige konti.

Hvad skal brugere med eksisterende Evernote-konti gøre når de opgraderer til virksomhedens Evernote Business-konto?

Som Evernote Business-brugere kan de fortsætte med at bruge Evernote, præcis som de plejer. Deres virksomheds e-mailadresse, og ikke deres personlige e-mailadresse, bliver vist når de deler Business-noter. Personlige e-mailadresser vises stadig når der deles personlige noter.

Brugere bør tilføje deres virksomheds e-mailadresse ved hjælp af følgende enkle trin:

1. Log ind på dine kontoindstillinger i Evernote Web ved hjælp af din nuværende personlige e-mailadresse og din adgangskode
  2. Klik på Business-profil, Kontooversigt eller Sikkerhedsoversigt i sidenavigationslinjen
  3. Tilføj din virksomheds e-mailadresse i afsnittet 'Virksomheds e-mailadresse'

Hvad sker der med brugeres noter og notesbøger, når de tilmelder sig eller forlader en virksomheds Evernote Business-konto?

Når brugere tilmelder sig en virksomheds Evernote Business-konto vil deres personlige noter og notesbøger forblive fuldstændigt private med mindre brugere udtrykkeligt deler dem med andre, flytter dem til en Business-notesbog, konverterer en personlig notesbog til en Business-notesbog eller offentliggør dem til virksomhedens startside for Business.

Hvis brugere forlader din Evernote Business-konto kan de fortsat bruge deres personlige noter og notesbøger som hidtil, men de mister øjeblikkeligt adgang til Business-noter og -notesbøger, eftersom alt Business-indhold forbliver på Evernote Business-kontoen.

Hvad er den månedlige uploadkvote for en Evernote Business-konto?

Enhver bruger, der tilmelder sig sin virksomheds Evernote-konto, opgraderes automatisk til en Evernote Business-konto, der giver den højest mulige månedlige uploadkvote.

Læs mere om systemgrænserne for Evernote

I hvilke lande tilbydes Evernote Business i øjeblikket?

Evernote Business er tilgængelig for brugere med en faktureringsadresse i ét af følgende lande: Argentina, Australien, Østrig, Belgien, Belize, Bolivia, Brasilien, Bulgarien, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Cypern, Tjekkiet, Danmark, den Dominikanske republik, Ecuador, Egypten, El Salvador, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Tyskland, Grækenland, Guatemala, Guyana, Honduras, Hong Kong, Ungarn, Island, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Jamaica, Japan, Korea, Kuwait, Letland, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Holland, New Zealand, Nicaragua, Norge, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Filippinerne, Polen, Portugal, Rusland, Rumænien, Saudi Arabien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Surinam, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, Tyrkiet, Ukraine, de Forende Arabiske Emirater, Storbritannien, USA, Uruguay, Venezuela, Vietnam

Kom godt i gang

Hvordan opsætter og kommer jeg i gang med Evernote Business?

1. Opret en ny Evernote Business for dit team
  2. Tilføj brugere
  3. Tilføj indhold til din Evernote Business
  4. Del Business-indhold

For at få mere information bedes du venligst se vores Implementeringsguide til Evernote Business

Hvordan tilføjer jeg indhold til min Evernote Business?

Indhold kan tilføjes på tre overordnede måder:

• Hvis du allerede har noter på din Evernote-konto kan du flytte eller kopiere noter fra en personlig notesbog til en Business-notesbog ved at højreklikke på noten og vælge enten Flyt til notesbog... eller Kopiér til notesbog...
  • Du kan konvertere en hel personlig notesbog til en Business-notesbog ved at højreklikke på en personlig notesbog i notesbogslisten, og derefter vælge Konvertér til Business-notesbog... (kun tilgængelig til Mac og Windows Desktop)
  • Du kan også oprette nye Business-notesbøger og tilføje nye noter til disse notesbøger

For at få mere information bedes du venligst se vores Implementeringsguide til Evernote Business

Hvor kan jeg få vist Evernote Business-aftalen?

Du kan finde Evernote Business-aftalen her.

Hvilke betalingsmuligheder er tilgængelige for Evernote Business?

Du kan betale med kreditkort eller få tilsendt en faktura.

Læs mere om Evernote Business fakturering og betaling

Administration af din virksomheds Evernote Business-konto

Hvordan administrerer jeg min Business-konto ved f.eks. at tilføje brugere, tilføje indhold og se faktureringsoplysninger?

Evernote Business-kontoadministratorer kan bruge administratorkonsollen til at administrere virksomhedens Evernote-konto.

For at få mere information bedes du venligst se vores Implementeringsguide til Evernote Business

Kan jeg bruge adressebogen i min e-mail til at invitere brugere?

Absolut. For at få adgang til dine Gmail- eller Google Apps-kontakter skal du klikke på ikonet Gmail på fanen Tilføj brugere i administratorkonsollen. Derved kan du automatisk udfylde e-mailadresser når du inviterer dine medlemmer til at tilmelde sig din virksomheds Evernote-konto.

Hvordan kan jeg sikre, at brugere, der ikke er en del af min virksomhed, ikke kan tilmelde sig min virksomheds Evernote Business-konto?

Det er kun brugere, som du inviterer via e-mail eller som har en e-mailadresse på et domæne specificeret af dig, der kan tilmelde sig din virksomheds Evernote Business-konto.

Hvis du foretrækker at slå automatisk godkendelse af domæne fra:

1. I menulinjen i et af dine computerprogrammer skal du væge Hjælp > Gå til administratorkonsol...
  2. I fanen 'Tilføj brugere' skal du vælge muligehden for at deaktivere automatisk godkendelse for dit domæne

Hvordan tilbagekalder jeg en brugers invitation eller minder en bruger om at tilmelde sig min virksomheds Evernote Business-konto, hvis vedkommende ikke har svaret på min invitation?

Via fanen 'Brugere' i administratorkonsollen kan du tilbagekalde en brugers invitation eller igen invitere en bruger, som du tidligere har inviteret, til at tilmelde sig din virksomheds Evernote Business-konto.

Kan jeg eksportere data fra en deaktiveret brugers konto?

Ja. Alle Business-notesbøger, der blev oprettet af brugeren, vil fortsat være tilgængelige for virksomheden. Disse kan administreres af kontoadministratoren via fanen 'Administrer notesbøger' i administratorkonsollen.

Sikkerhed

Hvordan beskytter Evernote vores data?

Evernotes 3 love om databeskyttelse udgør de centrale retningslinjer for, hvordan vi behandler din virksomheds data. Alt hvad vi gør hos Evernote følger disse tre grundlæggende regler:

1. Dine data er dine.
  2. Dine data er beskyttet.
  3. Dine data kan flyttes.

Vi forstår vigtigheden af at sikre din virksomheds data, og derfor er vi forpligtet til at opbygge et tillidsforhold til vores kunder. Du kan læse mere i vores Sikkerhedsoversigt.

Hvilke sikkerhedsfunktioner tilbyder Evernote Business?

Vores Evernote Business-sikkerhedsfunktioner beskrives her.

Krypteres Evernote-data?

Al kommunikation mellem Evernotes klientapplikationer og -servere foregår via SSL, så din adgangskode og alle data er sikre under overførsel. Evernote krypterer ikke data, der er lagret på dine egne computere og enheder, dog kan du vælge selv at opsætte kryptering på dine drev og enheder.

Understøtter Evernote Business aktivt register eller programmatisk brugeradministration?

Ja. Evernote Business tilslutter til din aktuelle aktive register- eller LDAP-løsning, hvilket giver dig mulighed for at invitere eller fjerneEvernote Business-brugerrettigheder direkte via Administratorkonsollen. Tjenester som Okta - den første provisioneringspartner, som er fuldt integreret i Evernote Business - muliggør denne enkle brugeradministration på få minutter.

Understøtter Evernote Business enkeltlogon (SSO)?

Ja. Evernote bruger den sikre og vidt anvendte industristandard Security Assertion Markup Language 2.0 (SAML 2.0). Det betyder, at vores implementering af SSO nemt integreres med en hvilken som helst stor identitetsudbyder, som understøtter SAML 2.0. Vi understøtter også ADFS.

Læs mere om hvordan du aktiverer SSO for din virksomheds Evernote-konto

Læs mere om hvordan brugere kan opsætte SSO på alle deres computere og enheder

Overholder Evernote Business SSAE16 ?

Datacentret, der administrerer vores data, er certificeret iht. SAS 70 (type II) og SSAE16 SOC-1 (type 2). Evernote-virksomheden og -tjenesten har ikke gennemgået den formelle SSAE16-certificeringsproces.

Overholder Evernote Business HIPAA?

Evernote og Evernote Business opfylder ikke kravene iht. HIPAA i øjeblikket.

Tilbyder Evernote Business versionskontrol eller notehistorik-funktioner?

Én af de smarte funktioner for Premium- og Business-brugere er, at de kan se notehistorikken – et øjebliksbillede af noten gemmes cirka én gang om dagen – samt gendanne en note fra Evernote Web eller den stationære pc med Mac eller Windows.

Læs mere om notehistorik

Kan jeg se, hvem der foretager ændringer i eller flytter indhold fra Business-notesbøger til personlige notesbøger?

Evernotes aktivitetsfeed i klienten viser dig en liste over noter, der er ændret for nyligt, samt hvem der har lavet dem. Dog vil du ikke kunne se en detaljeret liste over hver eneste ændring.

Kan jeg genoprette noter, som er blevet slettet?

Alle kan slette emner i deres virksomheds Evernote-konto, og det vil flytte disse emner til notesbogen 'Business-papirkurv'. Hvis en person ved en fejl sletter en note kan vedkommende dog altid gendanne den fra Business-notesbogen 'Papirkurv', også selvom vedkommende ikke er virksomhedens kontoadministrator.

For at få mere information bedes du venligst se vores Implementeringsguide til Evernote Business

Hvordan kan jeg forhindre brugere i at oprette virksomhedsindhold og flytte virksomhedsindhold til personlige notesbøger?

På nuværende tidspunkt kan Evernote ikke forhindre brugere i at oprette virksomhedsindhold og gemme det i en notesbog, og det er heller ikke muligt at “deaktivere personlige notesbøger” for at afholde brugere fra at oprette deres egne notesbøger. Derfor opfordrer vi på det kraftigste Evernote-kontoadministratorer til at udarbejde virksomhedspolitikker for databehandling til at vejlede individuelle personer vedrørende virksomhedsindhold.

Fakturering & betalinger

Kan jeg få en gratis prøveversion af Evernote Business?

I øjeblikket tilbyder Evernote ikke gratis prøveversioner af Evernote Business. Se venligst vores hjemmeside eller kontakt os for at spørge efter eventuelle aktuelle tilbud og kampagner.

Findes der rabatter for Evernote Business?

Ja, vi tilbyder rabatter til kvalificerede ikke-statslige organisationer (såkaldte NGO'er), samt til non-profit organisationer og uddannelsesinstitutioner.

Læs mere om rabatter for Evernote Business

Hvordan annullerer jeg min virksomheds Evernote Business-konto, og hvad sker der med de noter og notesbøger på den konto, når først kontoen er blevet annulleret?

Du kan annullere din virksomheds Evernote Business-konto fra administratorkonsollen via fanen 'Faktureringsoplysninger'. Kontoen vil forblive aktiv indtil slutningen af din nuværende betalingsperiode, som du har betalt for. Før du annullerer din virksomheds Evernote-konto anbefaler vi, at du flytter eventuelle noter i Business-notesbøger, som du ønsker at gemme, til personlige notesbøger, eller at du opretter en backupfil ved at vælge notesbogen og 'Eksporter noter' og gemme som en .enex-fil på din computer. Du vil miste adgang til Business-noter og -notesbøger når kontoen er annulleret.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• administrator
  • administrator
  • business