Evernote Premium-funktioner

Evernote Premium opgraderer din Evernote-oplevelse med funktioner, der er udviklet med henblik på at gøre dit privat- og arbejdsliv meget nemmere..

Mobile offlinenoter

Dine noter er tilgængelige hvor som helst og når som helst, selv uden en internetforbindelse. Perfekt på flyvninger, internationale rejser og når du arbejder på farten. Få mere at vide

Tilgængelig på iPad, iPhone, iPod touch, Android, Windows Phone og Blackberry samt til Plus-konti

Flere uploads

10GB månedlige noteuploads så du aldrig behøver at bekymre dig om begrænsninger. Få mere at vide

Større noter

Med en maksimal notestørrelse på 200MB kan du gemme billeder og præsentationer i høj opløsning. Få mere at vide

Scanning af visitkort

Lad din stak af visitkort blive hjemme, og scan dem i stedet ved hjælp af Evernotes kamera. Registrer og gem alle kontaktoplysninger sammen med et billede af kortet, og vælg automatisk at hente yderligere profiloplysninger fra LinkedIn. Få mere at vide

Tilgængelig på iPad, iPhone og iPod touch

Præsentationsfunktion

Præsenter direkte fra dine noter i fuldskærms-layout for mere samarbejdsorienterede og effektive møder. Få mere at vide

Fås til Mac og Windows

PDF-annotering

Med et billede, der siger mere end tusind ord, kan du undgå lange e-mailsamtaler. Det er den hurtigste måde at gøre opmærksom på kontraktredigeringer eller designændringer. Få mere at vide

Tilgængelig på Mac, iPhone, iPad og iPod touch samt Android

Concierge-support

Ved du ikke, hvor du skal starte? Tumler du med fejlfinding af et problem? Din supportforespørgsel kommer forrest i køen og får prioriteret respons. Hvis du ønsker øjeblikkelig support, kan du også chatte online med en Evernote-ekspert. Kontakt kundeservice

Chatsupport foregår på nuværende tidspunkt kun på engelsk

Kontekst og videnssøgning

Kontekst viser noter og dokumenter med relateret indhold, og videnssøgning identificerer kolleger, der er eksperter inden for det emne eller projekt du arbejder på. Få mere at vide

Tilgængelig på Mac, Windows, iPhone, iPad og iPod touch samt Android

Skift konto

Skift nemt mellem en gratis konto og et ubegrænset antal Premium-konti.

Fås til Mac og Windows

Hurtigere billedgenkendelse

Find hurtigere det, du leder efter. Vi scanner dine billeder hurtigere, så den tekst, der findes i billederne, hurtigere bliver søgbar. Find tekst i håndskrevne noter, Post-it®-noter, whiteboard-tegninger og meget mere. Få mere at vide

Søg i PDF-filer og Office-dokumenter

Med Evernote kan du nemt søge i dine filer. Find hurtigt dine Office-dokumenter og arbejdsdokumenter, samt regneark, præsentationer og PDF-filer. Få mere at vide

Notehistorik

Du kan få vist tidligere versioner af noter for at gennemse de ændringer, der er foretaget, og hvis du ønsker det kan du gå tilbage til en hvilken som helst af de ældre versioner. Få mere at vide

Nøgleord:

• evernote premium
  • funktioner
  • premium