Evernote Business-administratorkonsol

Administratorkonsollen er det centrale sted til at administrere Evernote Business-kontooplysninger, -brugere og -indhold, og Evernote Business-kontoadministratorer har adgang til konsollen.

Nogle af de ting, du kan gøre i administratorkonsollen:

• Se din kontooversigt
  • Tilføj og administrer brugere
  • Få vist og administrer Business-noter, notesbøger, mærker og papirkurv
  • Se og administrer kontofakturering

Sådan får du adgang til administratorkonsollen

Evernote Business-kontoadministratorer kan få adgang til administratorkonsollen på én af følgende måder:

• Log ind på din Evernote-konto i Evernote Web og vælg administratorkonsolknappen (en nøgle).
  • I Evernote til Mac eller Windows Desktop skal du vælge Hjælp > Gå til administratorkonsol... fra Evernote-menulinjen.

Bemærk: Ovenstående indstillinger er kun synlige, hvis du er logget ind på en Evernote Business-administratorkonto.

Brugere

Oversigt

Siden Kontooversigt i administratorkonsollen

Siden 'Oversigt' viser en oversigt over din virksomheds Evernote Business, herunder det samlede antal brugere og Business-notesbøger, der i øjeblikket er tilknyttet din virksomheds konto. Herfra kan du også invitere nye brugere til at tilmelde sig Evernote Business.

På siden 'Oversigt' i administratorkonsollen kan du få et hurtigt overblik over din konto, herunder:

• Antal brugere: Hvor mange brugere der er tilmeldt din Evernote Business
  • Antal Business-notesbøger: Antal notesbøger i Business-kontoen
  • Månedligt forbrug: Hvor meget data din virksomhed har uploadet

Tilføj brugere

Siden Tilføj brugere i administratorkonsollen

Siden 'Tilføj brugere' bruges til at invitere nye brugere til at tilmelde sig din virksomheds Evernote Business-konto. Du kan tilføje brugere til din Evernote Business på følgende to måder:

• Inviter brugere individuelt: Send e-mailinvitationer til specifikke brugere. For at gøre det endnu nemmere at invitere nye brugere, kan du også tilslutte til Gmail for hurtigt at finde dine kontakter ved at logge ind og bruge din Gmail- eller Google Apps-adressebog.

For at tilføje brugere individuelt skal du indtaste e-mailadresser og derefter klikke på Inviter

• Automatisk godkendelse: Dette er en tidsbesparende funktion, som skal sikre, at alle medarbejdere i din virksomhed tilmelder sig Evernote Business uden at du behøver at invitere dem én for én. For at give brugere i dit domæne tilladelse til at tilmelde sig automatisk, skal du blot tilføje din virksomheds e-maildomæne og klikke på Tilføj. Klik derefter på Bekræft når du bliver bedt om det.

Administrer brugere

Siden Administrer brugere i administratorkonsollen

Siden 'Administrer brugere' bruges til at administrere dine Evernote Business-brugere på følgende måder:

• Se listen over alle brugere i din virksomhed
  • Fjerne brugere fra din Evernote Business
  • Tilbagekald eller send udestående invitationer igen
  • Tilbagekald eller forfrem andre brugere til admininistratorer
  • Skift virksomhedens e-mailadresse for andre brugere

Siden 'Administrer brugere' viser følgende oplysninger om hver enkelt bruger:

• Navn: Det navn, der er tilknyttet brugerens Evernote-konto, og som vises på alle vedkommendes Business-notesbog. Hvis brugeren deler en Business-notesbog med hele virksomheden, vil vedkommendes navn også vises som kontaktperson for Business-notesbogen.
  • E-mail: Den e-mailadresse der er knyttet til brugerens Evernote-konto.
  • Tilmeldingsdato: Den dato brugeren tilmeldte sig din Evernote Business-konto.

Revision

Åbn historik

Siden Åbn historik i administratorkonsollen

Siden 'Åbn historik' viser en oversigt over hver gang medlemmer af dit team har fået adgang til dit Business-indhold. Du kan få vist hver persons navn, klientprogram, IP-adresse samt dato og nogenlunde tidspunkt for hvornår de fik adgang til Business-indholdet.

Notesbøger

Siden Notesbøger i administratorkonsollen

På siden 'Notesbøger' kan du administrere alle de Business-notesbøger, der er blevet oprettet af teammedlemmer, som er tilmeldt din virksomheds Evernote Business-konto. Det er ligeledes muligt at eksportere indholdet fra en hvilken som helst Business-notesbog, slette en Business-notesbog eller dele en Business-notesbog med en anden person (f.eks. en anden medarbejder, der overtager et projekt).

På siden 'Notesbøger' vises følgende oplysninger om hver Business-notesbog:

• Notesbogsnavn: Navnet på Business-notesbogen.
  • Kontakt: Den kontaktperson, der vil blive vist på en Business-notesbog, når den deles med hele virksomheden. Hvis kontaktpersonen ændres vil det ikke påvirke brugeradgangsniveauet for den bruger, der oprindeligt oprettede Business-notesbogen.
  • Medlemmer: Det antal brugere, der er tilmeldt Business-notesbogen, hvilket både omfatter brugere, som har tilmeldt sig Business-notesbogen via startsiden for Business, samt brugere, der har tilmeldt sig Business-notesbøgerne via en individuel invitation.
  • Delestatus: Den nuværende delestatus for Business-notesbogen, uanset om den overhovedet deles og i så fald om den deles med individuelle personer eller er blevet offentliggjort på startsiden for Business

Læs mere om hvordan du administrerer Business-notesbøger

Noter

Siden Noter i administratorkonsollen

På siden 'Noter' kan du administrere samtlige Business-noter, der er blevet delt med andre.

Mærker

Siden Mærker i administratorkonsollen

På siden 'Mærker' kan du omdøbe eller slette mærker, der er blevet tildelt noter i din Business-konto. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​et mærke, og vælg derefter en handling fra rullemenuen øverst på listen.

Papirkurv

Siden Papirkurv i administratorkonsollen

På siden 'Papirkurv' kan administratorer gendanne individuelle Business-noter eller slette dem fra papirkurven.

• Gendan noter: For at gendanne en slettet Business-note skal du vælge en note og klikke på Gendan
  • Slet noter: For at slette en enkelt note fra papirkurven skal du vælge en note og klikke på Slet. For at slette alle noterne i Business-papirkurven skal du klikke på knappen Tøm papirkurv øverst på listen Business-papirkurv. Det er ikke muligt at gendanne noter, når først de er blevet slettet fra Business-papirkurven.

Bemærk: En bruger vil få vist de ændringer en kontoadministrator har foretaget næste gang brugeren synkroniserer sin konto.

Betaling

Betalingsoplysninger

Siden Betalingsoplysninger i administratorkonsollen

Siden 'Betalingsoplysninger' viser de betalingsoplysninger, som i øjeblikket er registreret for din virksomheds Evernote Business-konto, herunder e-mailadresse til modtagelse af faktura, kreditkortoplysninger og betalingsadresse. På denne side kan du også ændre alle dine betalingsoplysninger.

Siden 'Betalingsoplysninger' viser også din nuværende betalingsoversigt. Den indeholder datoen for din næste betaling, det antal brugere, du i øjeblikket opkræves betaling for, samt den samlede omkostning for disse brugere.

Betalingshistorik

Siden Betalingshistorik i administratorkonsollen

Integrationer

Salesforce

Salesforce i administratorkonsollen

På siden 'Salesforce' kan du administrere din Salesforce-integration. Dette omfatter trin-for-trin installationstrin og adgangskoden for din Business-konto.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=ar,id,ms,th,vi

Nøgleord:

• administratorkonsol
  • evernote business
  • administrer virksomhed
  • tilføj brugere
  • administrer mærker
  • business-mærker
  • administrator