Evernote Business-administratorkonsol

I administratorkonsollen kan du administrere Evernote Business-kontooplysninger, -brugere og -indhold. Det er kun Evernote Business-kontoadministratorer der har adgang til konsollen.

Nogle af de ting, du kan gøre i administratorkonsollen:

• Se din kontooversigt
  • Tilføj og administrer brugere
  • Få vist og administrer Business-noter, notesbøger, mærker og papirkurv
  • Se og administrer kontofakturering
  • Konfigurer enkeltlogon

Sådan får du adgang til administratorkonsollen

Evernote Business-kontoadministratorer kan få adgang til administratorkonsollen på én af følgende måder:

• Log ind på din Evernote-konto i Evernote Web og vælg administratorkonsolknappen (en nøgle).
  • I Evernote til Mac eller Windows skal du vælge Hjælp > Gå til administratorkonsol... fra Evernote-menulinjen.

Nedenfor ses en oversigt over hver side i administrationskonsollen.

Oversigt

Siden 'Oversigt' viser en oversigt over Evernote Business-kontoen, herunder det samlede antal brugere og Business-notesbøger, der på nuværende tidspunkt findes i Business-kontoen. Herfra kan du tilføje nye teammedlemmer der kan tilmelde sig Evernote Business.

På siden 'Oversigt' i administratorkonsollen kan du få et hurtigt overblik over din konto, herunder:

• Antal brugere
  • Antal brugere der afventer godkendelse til at tilmelde sig
  • Antal kontoadministratorer
  • Månedligt forbrug

Tilføj brugere

Siden 'Tilføj brugere' bruges til at invitere nye brugere til at tilmelde sig teamet. Du kan tilføje brugere til din Evernote Business på følgende to måder:

• Inviter brugere individuelt: Send e-mailinvitationer to specifikke brugere. For at tilføje brugere individuelt skal du indtaste e-mailadresser og derefter klikke på Inviter

• Automatisk godkendelse (kun for Evernote Business-konti der er oprettet før den 15. september 2017: Dette er en tidsbesparende funktion for at sikre, at alle teammedlemmer tilmelder sig Evernote Business uden at du behøver at invitere dem én for én. For at give brugere i dit domæne tilladelse til at tilmelde sig automatisk, skal du blot tilføje din virksomheds e-maildomæne og klikke på Tilføj. Klik derefter på Bekræft når du bliver bedt om det. Få mere at vide >>

Administrer brugere

Siden 'Administrer brugere' bruges til at administrere Evernote Business-brugere på følgende måder:

• Se listen over alle brugere i din virksomhed
  • Fjerne brugere fra Evernote Business
  • Tilbagekald eller send udestående invitationer igen
  • Tilbagekalde eller forfremme andre brugere til kontoadmininistratorer
  • Skift virksomhedens e-mailadresse for andre brugere
  • Send Premium-gavekoder (kun for Evernote Business-konti der er oprettet den 15. september 2017 eller efter)

Siden 'Administrer brugere' viser følgende oplysninger om hver enkelt bruger:

• Navn: Det navn, der er tilknyttet brugerens Evernote-konto, og som vises på alle vedkommendes Business-notesbog. Hvis brugeren deler en Business-notesbog med hele virksomheden, vil vedkommendes navn også vises som kontaktperson for Business-notesbogen.
  • E-mail: Den e-mailadresse der er knyttet til brugerens Evernote-konto.
  • Tilmeldingsdato: Den dato brugeren tilmeldte sig din Evernote Business-konto.

Åbn historik

Siden 'Åbn historik' viser en oversigt over hver gang medlemmer af dit team har fået adgang til dit Business-indhold. Du kan få vist hver persons navn, klientprogram, IP-adresse samt dato og nogenlunde tidspunkt for hvornår de fik adgang til Business-indholdet.

Notesbøger

På siden 'Notesbøger' kan du administrere samtlige Business-notesbøger på kontoen. Det er ligeledes muligt at eksportere indholdet fra en hvilken som helst Business-notesbog, slette en Business-notesbog eller dele en Business-notesbog med en anden person (f.eks. en anden medarbejder, der overtager et projekt).

På siden 'Notesbøger' vises følgende oplysninger om hver Business-notesbog:

• Notesbogsnavn: Navnet på Business-notesbogen.
  • Kontakt: Den kontaktperson, der vil blive vist på en Business-notesbog, når den deles med hele virksomheden. Hvis kontaktpersonen ændres vil det ikke påvirke brugeradgangsniveauet for den bruger, der oprindeligt oprettede Business-notesbogen.
  • Medlemmer: Det antal personer, der er tilmeldt Business-notesbogen, hvilket både omfatter brugere, som har tilmeldt sig Business-notesbogen via startsiden for Business, samt brugere, der har tilmeldt sig Business-notesbøgerne via en individuel invitation.
  • Delestatus: Den nuværende delestatus for Business-notesbogen, uanset om den overhovedet deles og i så fald om den deles med individuelle personer eller er blevet offentliggjort på startsiden for Business
  • Type: I Evernote Business-konti der er oprettet den 15. september 2017 eller efter er kontonotesbogen for hver enkelt bruger markeret som en sådan i administratorkonsollen. Den eneste handling der kan foretages med en kontonotesbog er at den kan eksporteres. Få mere at vide >>

Læs mere om hvordan du administrerer Business-notesbøger

Noter

På siden 'Noter' kan du administrere tilladelserne for samtlige Business-noter, der er blevet delt med andre.

Mærker

På siden 'Mærker' kan du omdøbe eller slette mærker, der er blevet tildelt noter i din Business-konto. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​et mærke, og vælg derefter en handling fra rullemenuen øverst på listen.

Papirkurv

På siden 'Papirkurv' kan administratorer gendanne individuelle Business-noter eller slette dem fra papirkurven.

• Gendan noter: For at gendanne en slettet Business-note skal du vælge en note og klikke på Gendan
  • Slet noter: For at slette en enkelt note fra papirkurven skal du vælge en note og klikke på Slet. For at slette alle noterne i Business-papirkurven skal du klikke på knappen Tøm papirkurv øverst på listen Business-papirkurv. Det er ikke muligt at gendanne noter, når først de er blevet slettet fra Business-papirkurven.

Bemærk: En bruger vil få vist de ændringer en kontoadministrator har foretaget næste gang brugeren synkroniserer sin konto.

Betalingsoplysninger

På siden 'Betalingsoplysninger' kan du få vist de betalingsoplysninger, der på nuværende tidspunkt anvendes til din virksomheds Evernote Business, herunder e-mailadresse til fakturering, kreditkortoplysninger og betalingsadresse. Denne side viser også din nuværende betalingsoversigt, herunder datoen for din næste betaling, det antal brugere, du i øjeblikket opkræves betaling for, samt den samlede omkostning for disse brugere. Du kan ændre dine faktureringsoplysninger ved at klikke på Rediger betalingsoplysninger.

Betalingshistorik

På siden 'Betalingshistorik' kan du få vist kvitteringer fra hver enkelt af dine abonnementsbetalinger. Du kan klikke på et ordrenummer og bruge din browsers udskrivningsfunktion til at udskrive en kopi af kvitteringen. Du kan også bruge denne side til at fastlægge hvornår en Evernote Business-konto blev oprettet.

Enkeltlogon

På siden 'Enkeltlogon' kan du konfigurere og administrere enkeltlogon for din virksomhed. Få mere at vide >>

Salesforce

På nuværende tidspunkt kun tilgængeligt på Evernote Bunsiess-konti der er oprettet før den 15. september 2017. På siden 'Salesforce' kan du administrere din Salesforce-integration. Dette omfatter trin-for-trin installationstrin og adgangskoden for din Business-konto.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=ar,id,ms,th,vi

Nøgleord:

• administratorkonsol
  • evernote business
  • administrer virksomhed
  • tilføj brugere
  • administrer mærker
  • business-mærker
  • administrator