Hvad er Evernote Business Ekspertise?

< Forrige / Næste >

Hvad er Evernote Business Ekspertise?

Med Ekspertsøgning kan du finde eller etablere kontakt til personer inden for din virksomhed, som kan give dig mere viden om det emne, du søger. Når du søger i din Evernote-konto og dine anbefalede noter og notesbøger, har du mulighed for at få vist listen over 'Personer der måske ved mere'.

Eksempler på søgninger:

• "Indtægter" kan omfatte direktører, der har udført omfattende research og sammensat dokumentation over potentielle indtægtskilder.
  • "Sikkerhed" kan omfatte en it-administrator, der administrerer din virksomheds databeskyttelsesprotokoller.
  • "Kundefeedback" kan omfatte medlemmer af din virksomheds supportteam.

Hvordan bruger jeg Ekspertise?

Når du søger hvor som helst i din Evernote-konto vil du udover matchende personlige noter og notesbøger også se et link, til at få vist alle matchende resultater, der er relateret til din Business-konto. Når du klikker på dette link vil du ved siden af dine Business-noter og -notesbøger få vist 'Personer der måske ved mere'.

Hvordan bestemmes anbefalinger?

Evernote begynder med at finde noter i hele den virksomhed, der er relateret til din søgning. Baseret på disse noter kan vi finde personer, der er 'eksperter' inden for det pågældende emne. Eksperter vælges ud fra flere faktorer, såsom hvor meget relevant indhold de har bidraget med til deres virksomhedsnoter. Du vil aldrig blive anført som ekspert i din egen søgning - du vil kun blive anført som ekspert for andre personer i din virksomhed.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• business
  • virksomhedssøgning
  • evernote business
  • ekspertise
  • ekspertisesøgning
  • foreslå
  • forslag