Avancerede tips for Evernote Business

Gem e-mails i Evernote

Videresend vigtige oplysninger, dokumentation, ugentlige automatisk genererede rapporter eller e-mails direkte til din Evernote-konto til din personlige Evernote-mailadresse. Evernote organiserer automatisk noten, eller du kan kategorisere en notesbog med symbolet @ eller tagge med symbolet #. Eksempel: Emne: Hotelbekræftelse @rejse #japan.

Få mere at vide

Indsaml hjemmesider ved hjælp af Webklipper

Download og installer Evernote webklipper i din webbrowser, så du kan klippe og gemme en samling af nyttige eller inspirerende hjemmesider, artikler, billeder eller PDF-filer. Webklipper organiserer automatisk det udklippede indhold i Evernote baseret på dine relaterede noter, eller du kan indstille din egen standardnotesbog og mærker.

Få mere at vide

Tilføj påmindelser til noter for at oprette alarmer

For at indstille påmindelser skal du klikke (eller trykke) på påmindelsesknappen (vækkeur), mens du får vist eller redigerer en note, og beslutte om du vil konfigurere den med eller uden en alarm.

Få mere at vide

Opret genveje

Brug en genvej til hurtigt at åbne de noter, notesbøger, stakke og gemte søgninger, du oftest bruger. Du skal blot trække genstanden hen til genvejsområdet på navigationslinjen.

Få mere at vide

Søg efter noter efter mærke, afkrydsningsfelt, kildeapp, dato med mere

Ud over søgning efter trykt og håndskreven tekst i dine noter, billeder, scannede PDF-filer og dokumenter kan du også bruge avancerede søgeparametre til mere præcis søgning efter noter. Søg efter noter, der er oprettet i Skitch (sourceApplication:skitch.*), ved hjælp af et angivet mærke (tag:mytag), med ufuldstændige afkrydsningsfelter (todo:false) eller mange andre opskrifter. Gem søgningen, så den hurtigt kan bruges igen senere.

Få mere at vide

Brug Evernote-kameraet til at tage billeder af og beskære dokumenter, visitkort og Post-it®-noter

Brug dit Evernote-kamera på din mobile enhed til at tage perfekte billeder af kvitteringer eller dokumenter, visitkort og Post-it®-noter. Tag et billede af et lyst dokument på en mørk baggrund, eller af en mørk genstand på en lys baggrund, hvorefter Evernote automatisk beskærer kanterne og justerer lysstyrken.

Kameraet fungerer utroligt godt sammen med Evernote Smart Notebook fra Moleskine.

Få mere at vide om hvordan du tager billeder af sider i Moleskine-notesbøger og Post-it®-noter

Gem søgninger

Opret en gemt søgning til alle dine mest hyppige eller komplekse søgninger. Du skal blot lave en søgning og derefter gemme den. Dernæst kan du når som helst få adgang til den med et enkelt klik. Du kan endda trække en gemt søgning hen på Genvejsbjælken.

Få mere at vide

Tilføj og opdater Office-dokumenter

Træk et antal filer lige ind i Evernote. Højreklik eller tryk på CTRL på filen indeni en note for at få vist eller omdøbe den. Rediger en hvilken som helst fil i dit sædvanlige program, og gem den derefter direkte tilbage i noten.

Få mere at vide

Brug tastaturgenveje

Gør din Evernote-oplevelse endnu hurtigere og nemmere ved at lære de mange tastaturgenveje, der findes. Spar et par sekunder, hver gang du opretter en ny note, skifter visninger, søger eller bruger en af de mange andre almindelige funktioner ved hjælp af tastaturet.

Få mere at vide om tastaturgenveje i Mac og Windows Desktop

Annoter vedhæftede PDF-filer

Gennemse og annoter hurtigt eventuelle PDF-filer, skærmbilleder og billeder, der er vedhæftet en note. Brug stempler, tegninger og andre værktøjer til at give feedback.

Få mere at vide

Få vist tidligere versioner af noter

Et par gange om dagen tager Evernote et snapshot af alle ændrede noter. Du kan gennemgå og gendanne tidligere noteversioner på din computer ved at åbne noteoplysningerne og vælge Vis historik.

Få mere at vide

Del flere Business-notesbøger med en medarbejder

Du kan invitere en person i din virksomheds Evernote Business-konto til at få vist, redigere eller dele en eller flere af dine Business-notesbøger. Det kan være særligt nyttigt ved oplæring af nye medarbejdere eller ved deling af et sæt notesbøger, der er relateret til et bestemt projekt eller en bestemt kunde.

Få mere at vide

Opret en indholdsfortegnelsesnote for at henvise til andre noter

En indholdsfortegnelse i Evernote er en note med en liste over links til andre noter. Opret en indholdsfortegnelse i Evernote til Mac eller Windows for at gøre det nemmere at finde alle relaterede noter på ét sted.

Få mere at vide

Del nemt dine noter som præsentationer (Mac, iOS og Windows Desktop)

Du kan ændre en note eller en gruppe noter til en fuldskærmspræsentation ved blot at klikke (eller trykke) på knappen Præsenter øverst i vinduet med redigeringsværktøjet til noter.

Få mere at vide

Sammenflet flere noter i en enkelt note

Hvis du ønsker at kombinere indholdet fra flere noter, kan du nemt sammenflette dem i en enkelt note. Du skal blot vælge alle noterne fra notelisten og klikke på Sammenflet.

Få mere at vide

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• tips