Gennemse startside for Business

Startsiden for Business er dit teams centrale opbevaringssted til deling af information, og siden er tilgængelig for alle brugere, der er tilmeldt Evernote Business-kontoen. Fra startsiden for Business kan du finde det indhold, du skal bruge, på flere måder:

• Se dit teams seneste aktivitet
  • Gennemse og tilføj delte notesbøger
  • Udforsk teammedlemmers profiler

Startsiden for Business er tilgængelig i Evernote til Mac og Windows. I Evernote Web kan du gennemse, få forhåndsvisning af og tilføje Business-notesbøger, men virksomhedsoversigten og teamprofiler er ikke tilgængelige.

Få adgang til startsiden for Business

For at få adgang til startsiden for Business skal du blot vælge navnet på din virksomhed i sidepanelet i Evernote-appen. Fra startsiden for Business kan du vælge Virksomhedsoversigt, Personereller Business-notesbøger.

Søg i delt indhold

Vis business-notesbøger

Når du eller dine teammedlemmer deler indhold med hele teamet offentliggøres det på startsiden for Business. For at gøre det hele lidt lettere vises den seneste aktivitet i hver eneste Business-notesbog, som du har adgang til, og på den måde kan du få en forhåndsvisning af indholdet, før du tilføjer det.

Tilføj Business-notesbøger

Når en Business-notesbog er blevet delt med hele teamet, kan enhver anden bruger i virksomheden tilføje den pågældende Business-notesbog og gennemse samtlige noter i notesbogen. Som med andre notesbøger du har oprettet vil tilføjelsen af en Business-notesbog gøre det muligt for dig at synkronisere notesbogen med din Evernote-konto, så du altid har adgang til dens opdaterede indhold.

For at tilføje en Business-notesbog skal du åbne startsiden for Business og klikke på + Tilføj til din liste på den Business-notesbog, du vil tilføje.

Hvordan kan jeg se om det er mig, der har tilføjet en notesbog?

Teksten 'På din liste' vises tæt ved titlen på hver eneste Business-notesbog du har tilføjet.

Udforsk teammedlemmers profiler

Find ud af, hvad dine teammedlemmer ved, ved at gennemse deres profiler og få vist hvilke notesbøger de har arbejdet på for nylig. Du kan også tilføje notesbøger, som andre teammedlemmer har delt med virksomheden.

Lær hvordan du opdaterer din Evernote Business-profil

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• startside for Business
  • evernote business
  • virksomhedsmappe
  • virksomhedsprofil