Gennemse startside for Business

Startsiden for Business er din virksomheds centrale opbevaringssted til deling af oplysninger i hele virksomheden vha. Evernote Business, og er tilgængelig for alle brugere, der har tilmeldt sig virksomhedens Evernote Business-konto. Fra startsiden for Business kan du finde det indhold, du skal bruge, på flere måder:

• Søg i delt indhold
  • Udforsk kollegers profiler i virksomhedsmappen
  • Identificér eksperterne i din virksomhed

Startsiden for Business er tilgængelig i Evernote til Mac og Windows Desktop. I Evernote Web og på mobile enheder kan du søge efter, få forhåndsvisning af og tilmelde dig Business-notesbøger, men virksomhedsmappen og Business-oversigten er ikke tilgængelige.

Få adgang til startside for Business

For at få adgang til startsiden for Business skal du blot vælge navnet på din Evernote Busines-konto i Evernote-sidepanelet eller på startskærmen. Via startsiden for Business kan du vælge Business-oversigt, Personer eller Business-notesbøger.

Søg i delt indhold

Vis business-notesbøger

Når du eller dine kolleger deler indhold med hele virksomheden, bliver det offentliggjort på startsiden for Business. Via startsiden for Business kan du enten søge i Business-notesbøger eller medarbejderprofiler for at finde den information, du skal bruge. For at gøre det nemmere for dig indeholder hver Business-notesbog, som du har adgang til, en liste over de senest tilføjede noter, så du kan få en forhåndsvisning af notens indhold, før du tilmelder dig den.

Når en Business-notesbog er blevet delt med hele virksomheden, kan enhver anden bruger i virksomhedens Evernote Business-konto tilmelde sig denne Business-notesbog og søge i alle notesbogens noter. Som med andre tilmeldte notesbøger vil tilmelding til en Business-notesbog gøre det muligt for dig, at synkronisere notesbogen med din Evernote-konto, så du altid har adgang til dens opdaterede indhold.

Sådan tilmelder du dig til en business-notesbog

For at tilmelde dig en Business-notesbog, der er delt med din virksomhed, skal du åbne startsiden for Business og klikke på +Tilmeld dig notesbog på den Business-notesbog, du ønsker at tilmelde dig.

Tilmeld dig notesbogen via webklienten

Hvordan kan jeg se, om jeg allerede er tilmeldt en notesbog?

Teksten 'Tilmeldt' vises tæt ved for titlen på enhver Business-notesbog, du har tilmeldt dig.

Udforsk kollegers profiler i virksomhedsmappen

Find ud af, hvad dine teammedlemmer ved, ved at gennemse deres profiler og få vist, hvilke notesbøger de har arbejdet på for nylig. Du kan også få adgang til notesbøger, som andre teammedlemmer har delt med virksomheden.

Lær hvordan du opdaterer din Evernote Business-profil

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• startside for Business
  • evernote business
  • virksomhedsmappe
  • virksomhedsprofil