Sådan henviser du en ven til Evernote

Hvordan virker Evernotes henvisningsprogram?

Når du inviterer venner til at bruge Evernote, optjener du point, når de begynder at bruge programmet. Sådan virker det:

• Du optjener 10 Evernote-point for hver af de første tre venner, det lykkes for dig at henvise. Nedenfor ser du oplysninger om hvad der definerer en gennemført henvisning.
  • Du optjener 5 point hver gang en ven, du har henvist (ikke kun de første tre), køber Evernote Premium for første gang.

Dine venner nyder også godt af dine henvisninger. Hver eneste ven du henviser (uanset om de optjener point til dig eller ej) får en måneds Evernote Premium til at komme godt i gang.

Hvordan kan jeg bruge de Evernote-point, jeg optjener?

Du kan bruge Evernote-point til at få Evernote Premium. Læs mere om hvordan du optjener og bruger Evernote-point her. Du kan også få mere at vide om funktioner og fordele ved Evernote Premium ved at besøge siden her. Point kan ikke overføres.

Hvordan inviterer jeg venner?

Gå til henvisningssiden og log ind på Evernote, hvis du ikke allerede er logget på. Når du har logget på, kan du invitere venner på følgende måder:

1. Send en e-mail til dine venner. Du skal bare indtaste din vens e-mailadresse i feltet og trykke på 'Inviter'. Vedkommende modtager en e-mail med et unikt henvisningslink.
  2. Slå dit henvisningslink op på en konto på et socialt medie, såsom Twitter eller Facebook. Klik på knappen for det netværk, du foretrækker, og følg trinene for at oprette et opslag.
  3. Kopiér og indsæt dit henvisningslink. Når du klikker på linkknappen, kan du kopiere/indsætte dit link i et chatvindue, en e-mail eller på en anden måde videreformidle det til venner, familie og kolleger.

Når dine venner klikker på linket, bliver de spurgt, om de vil oprette en Evernote-konto.

Hvad er en vellykket henvisning?

Hvis du vil optjene point på dine henvisninger, skal de personer, du inviterer, gøre følgende:

1. Opret en ny Evernote-konto ved at klikke på dit unikke henvisningslink.
  2. Installér Evernote-appen og log på via en computer, telefon eller tavlecomputer.

Hvis der logges på via en webbrowser, tæller det ikke som en henvisning. Der skal logges på via en ny enhed, som ikke tidligere har været brugt til at downloade Evernote. Eksempel: Hvis to personer deler en computer, kan du kun optjene point for den første person, der opretter en konto på den pågældende computer. Hvis den anden person i stedet opretter en konto og logger på via en mobiltelefon eller en anden enhed, optjener du også point for denne ven.

Programvilkår

For samtlige vilkår og betingelser vedr. Evernotes henvisningsprogram bedes du venligst se Evernotes forretningsbetingelser.

Nøgleord:

• ven
  • henvis
  • henvis en ven
  • henvis ven
  • henvisning
  • henvisning
  • henvisningsbonus
  • point
  • evernote-point