Del noter

Evernote gør det nemt at dele noter med andre. Del noter såsom dagsordener, designidéer der er klippet fra internettet, rejseplaner, rapporter eller opgavelister for projekter.

Forskellige måder at dele noter

Her er et par eksempler på, hvordan du kan dele noter med andre:

• Brug iMessage (enheder med iOS 10 eller højere)
  • Kopiér og indsæt et offentligt link (URL) til en note
  • Brug Work Chat
  • E-mail en note

Brug iMessage (enheder med iOS 10 eller højere)

Brug iMessage til at dele noter med andre, uanset om modtagerne bruger Evernote eller ej. Del en note med andre personer uden at forlade din Besked-app. Udveksl idéer og bed om feedback på det, du har delt. Få mere at vide

Kopiér og indsæt et offentligt link (URL) til en note

Billede af hvordan du vælger muligheden del offentlig URL

Hver eneste note i Evernote kommer med en unik URL-adresse, som du kan kopiere og indsætte i en hvilken som helst applikation. Når en person har et offentligt link til din note vil vedkommende altid have den seneste version af din note, og kan desuden gemme noten direkte på deres egen Evernote-konto. Eftersom det er et offentligt link, kan alle, som har linket, se indholdet af din note, indtil du stopper med at dele den.

For at dele et offentligt link i din note skal du vælge noten og derefter gøre følgende:

• Mac

Åbn noten, klik på den nedadgående pil på knappen Del og vælg derefter Kopiér offentligt link.

• Windows

Åbn noten, klik på den nedadgående pil på knappen Del og vælg derefter Kopiér dele-URL.

• iPhone, iPad og iPod touch

Åbn noten, tryk på deleknappen (felt med opadgående pil) og tryk derefter på Kopiér link.

• Android

Åbn noten, tryk på deleknappen (tre sammenhængende prikker), tryk på Link der kan deles er slået fra, og vælg derefter en delingsmetode.

• Web

Åbn noten, klik på den nedadgående pil på knappen Del og vælg derefter Link.

Brug Work Chat

Brug Work Chat til at sende beskeder, noter eller notesbøger til andre, uanset om modtagerne bruger Evernote eller ej. Del en note eller en notesbog i en chat med andre for at udveksle idéer og indhente feedback om det, hvad du har delt. Få mere at vide

E-mail en note

For at sende en note via e-mail skal du vælge noten i notelisten og gøre følgende:

• Mac

Åbn noten og vælg derefter Note > Mere deling > E-mail en kopi... fra menulinjen.

• Windows

Åbn noten, klik på den nedadgående pil på knappen Del og vælg derefter Send via e-mail....

• iPhone, iPad og iPod touch

Åbn noten, tryk på deleknappen (felt med opadgående pil) og tryk derefter på Mail.

• Android

Åbn noten, tryk på deleknappen (tre sammenhængende prikker) og indtast derefter navnene eller e-mailadresserne på de personer, du vil dele med.

• Web

Åbn noten, klik på den nedadgående pil på knappen Del og vælg derefter E-mail.

Når folk modtager din e-mail, modtager de et øjebliksbillede af noten på det tidspunkt, du sendte den. De kan ikke se eventuelle ændringer i indhold, du har foretaget i noten på et senere tidspunkt.

Sådan ændrer du notetilladelser og stopper deling

For på et hvilket som helst tidspunkt at stoppe deling af en note skal du vælge en note og gøre følgende:

• Mac

• Åbn noten og vælg derefter Note > Mere deling > Stop deling af offentligt link fra menulinjen.
    • Åbn noten, vælg Note > Mere deling > Administrer notetilladelser... fra menulinjen, og klik derefter på X ved siden af navnet/navnene på den/dem du ikke længere ønsker at dele noten med.
  • Windows

• Åbn noten, vælg Note > Del > Rediger deling i menulinjen og fjern markeringen i 'Aktiver offentligt link'.
    • Åbn noten, vælg Note > Del > Rediger deling fra menulinjen, klik på Rediger individuelle tilladelser for denne note, og klik derefter på X ved siden af navnet/navnene på den/dem du ikke længere ønsker at dele noten med.
  • iPhone, iPad og iPod touch

• Åbn noten, tryk på deleknappen (felt med opadgående pil) og tryk derefter på Stop deling.
    • Åbn noten, tryk på infoknappen (bogstavet 'i'), tryk på Notetilladelser og tryk derefter på Stop deling med alle'. Herfra kan du også ændre tilladelser for hver enkelt person.
  • Android

• Åbn noten, tryk på deleknappen (tre sammenhængende prikker) og tryk derefter på den grønne linkknap ved siden af “Link der kan deles er slået til”.
    • Åbn noten, tryk på deleknappen (tre sammenhængende prikker), tryk på Vis ved siden af den person, der kan få adgang til noten, og tilpas derefter tilladelserne.
  • Web

• Åbn noten, klik på den nedadgående pil på knappen Del og vælg derefter Link > Stop notedeling > Færdig.

Tip

Del noter som en præsentation

Når du sidder sammen med en gruppe mennesker eller deltager i et møde kan du bruge præsentationsfunktionen til at dele en fuldskærmsversion af dine noter på din stationære eller bærbare computer eller sekundære skærm. Få mere at vide

Sådan deles en hel samling noter som en notesbog

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi,th,ms,ar,id

Nøgleord:

• samarbejde
  • samarbejde
  • send en note pr. e-mail
  • sådan gør du
  • link til en note
  • links til en note
  • del
  • del noter
  • del url
  • delt
  • deling
  • deling af noter
  • med andre
  • work chat
  • workchat