Del noter

< Forrige / Næste >

Del noter

Evernote gør det nemt at dele noter med andre. Del noter såsom mødedagsordener, designidéer der er klippet fra internettet, rejseplaner, rapporter eller opgavelister for projekter.

Del en note i Evernote

Når du deler en note i Evernote kan modtagere åbne noten direkte via afsnittet "Delt med mig" i appen. Hver gang modtageren klikker på noten via "Delt med mig" bør vedkommende se den nyeste version. Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at dele en note i Evernote.

• Mac

Det nye Evernote til Mac

1. Åbn den note du gerne vil dele.
    2. Klik på den grønne Del-knap.
    3. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson).
    4. Indstil tilladelsesniveauet.
    5. Klik på Send invitation.

Ældre version af Evernote til Mac

1. Åbn den note du gerne vil dele.
    2. Klik på den grønne Del-knap.
    3. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson) og inkluder en valgfri meddelelse.
    4. Indstil tilladelsesniveauet.
    5. Klik på Del.
  • Windows

Det nye Evernote til Windows

1. Åbn den note du gerne vil dele.
    2. Klik på den grønne Del-knap.
    3. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson).
    4. Indstil tilladelsesniveauet.
    5. Klik på Send invitation.

Ældre version af Evernote til Windows

1. Åbn den note du gerne vil dele.
    2. Klik på knappen Del.
    3. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson) og inkluder en valgfri meddelelse.
    4. Indstil tilladelsesniveauet.
    5. Klik på Del.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Åbn den note du gerne vil dele.
    2. Tryk på knappen Del (silhuet med et plustegn).
    3. Tryk på knappen Del ved siden af "Inviter en person".
    4. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson) og inkluder en valgfri meddelelse, og tryk derefter på Færdig på tastaturet.
    5. Tryk på blyantikonet for at indstille tilladelsesniveauet.
    6. Tryk på Send.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Åbn fanen 'Noter' og tryk på den note du vil dele.
    2. Tryk på knappen Del note (silhuet med plustegnet).
    3. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson) og inkluder en valgfri meddelelse.
    4. Tryk på blyantikonet for at indstille tilladelsesniveauet.
    5. Tryk på Færdig.
  • Android

Det nye Evernote til Android

1. Åbn den note du gerne vil dele.
    2. Tryk på knappen Del (silhuet med et plustegn).
    3. Tryk på knappen Del ved siden af "Inviter en person".
    4. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson) og inkluder en valgfri meddelelse, og tryk derefter på Færdig på tastaturet.
    5. Tryk på blyantikonet for at indstille tilladelsesniveauet.
    6. Tryk på Send.

Ældre version af Evernote til Android

1. Åbn den note du gerne vil dele.
    2. Tryk på knappen Del note (tre sammenkoblede prikker).
    3. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson) og inkluder en valgfri meddelelse.
    4. Tryk på blyantikonet for at indstille tilladelsesniveauet.
    5. Tryk på Send (papirflyver).
  • Web

Det nye Evernote Web

1. Åbn den note du gerne vil dele.
    2. Klik på den grønne Del-knap.
    3. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson).
    4. Indstil tilladelsesniveauet.
    5. Klik på Send invitation.

Ældre version af Evernote Web

1. Åbn den note, du vil dele.
    2. Klik på Del.
    3. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson) og inkluder en valgfri meddelelse.
    4. Indstil tilladelsesniveauet.
    5. Klik på Send.

RELATERET:

Nøgleord:

• del
  • del noter
  • delt
  • deling
  • deling af noter
  • work chat
  • workchat