Evernote Teams kontoadministratoroversigt

< Forrige / Næste >

Evernote Teams kontoadministratoroversigt

Evernote Teams-konti administreres af udpegede kontoadministratorer. Til at starte med er det den Evernote-bruger, der opretter Evernote Teams-kontoen. Selvom der ikke er nogen maksimal grænse for antallet af kontoadministratorer, som en Evernote Teams-konto kan have, så skal hver Evernote Teams-konto have mindst én. Kontoadministratorer skal være brugere af Teams-kontoen. Det er ikke muligt at være kontoadministrator uden samtidig at være bruger af kontoen.

Kontoadministratorer kan udpeges på siden 'Administrer brugere' i administratorkonsollen.

Her er et par ressourcer til kontoadministratorer:

Nøgleord:

• administratorgrænse
  • business-administrator
  • administrator