Evernote Business-oversigt over fakturering og betaling

Evernote Business-kontoadministratorer kan vælge mellem tre forskellige muligheder til at betale for deres Evernote Business-konto:

• Pr. måned med kreditkort
  • Årligt med kreditkort
  • Årligt med faktura

Kontoadministratorer vælger en betalingsmulighed når den nye konto konfigureres og kan ændre betalingsmuligheden ved at kontakte os.

Note: Evernote Business kan kun købes på Evernote.com og er ikke tilgængeligt via iTunes eller Google Play.

Pr. måned med kreditkort

Dit kreditkort vil blive opkrævet betaling for én licens (kontoadministratoren) så snart virksomhedens Evernote Business-konto er oprettet. Dine betalingsoplysninger gemmes, og hver gang en bruger tilmelder sig din konto vil dit kreditkort automatisk blive opkrævet betaling for den fulde månedspris. I begyndelsen af ​​den følgende måned vil dit kort blive opkrævet et samlet beløb for samtlige brugere på din konto på det pågældende tidspunkt. Du kan når som helst bruge administratorkonsollen til at tilføje nye licenser til din konto. Der udføres ikke forholdsmæssig beregning for brugere, der fjernes før slutningen af deres månedlige abonnement.

Årligt med kreditkort

Dit kreditkort vil blive opkrævet betaling for én licens (kontoadministratoren) så snart virksomhedens Evernote Business-konto er oprettet. Dine betalingsoplysninger gemmes, og hver gang en bruger tilmelder sig din konto vil dit kreditkort automatisk blive opkrævet betaling for det årlige beregnede beløb. Et år fra den dato, hvor Evernote Business-kontoen blev startet, vil dit kort blive opkrævet et samlet beløb for samtlige brugere på din konto på det pågældende tidspunkt. Du kan når som helst bruge administratorkonsollen til at tilføje nye licenser til din konto. Der udføres ikke forholdsmæssig beregning for brugere, der fjernes før slutningen af deres månedlige abonnement.

Årligt med faktura

Kun tilgængelig i nogle lande for Evernote Business-konti med 5+ licenser

Når du betaler med faktura købes licenser på forhånd på årlig basis. Du modtager en faktura via e-mail, og den kan betales med check eller via bankoverførsel. Din faktura forfalder til betaling når den modtages. Kontakt os hvis du har spørgsmål om fakturering eller ønsker at tilføje flere licenser til din konto. Vi refunderer ikke købte licenser, der ikke bliver brugt.

Betalinger med kreditkort versus faktura

Credit Card Invoice

Hvornår vil jeg blive opkrævet betaling? Hvor ofte bliver jeg faktureret?

Du kan vælge en månedlig eller årlig faktureringsperiode. Dit kort bliver debiteret i begyndelsen af hver faktureringsperiode, og der opkræves betaling for antallet af brugere i din Evernote Business-konto.

Du anmoder om en faktura for et bestemt antal licenser. Din faktura forfalder til betaling når den modtages, og den kan betales med check eller via bankoverførsel.

For at sikre en effektiv håndtering af den faktura vi sender til dig, skal du angive e-mailadressen på den person, som håndterer alle henvendelser vedrørende konti og betalinger i virksomheden.

Er der nogen begrænsninger?

Nej

Din Evernote Business-konto skal have mindst 5 licenser for at være berettiget til fakturering.

Fakturering er kun tilgængelig i følgende lande: Australien, Østrig, Belgien, Canada, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Hongkong, Island, Irland, Japan, Liechtenstein, Luxembourg, Holland, New Zealand, Norge, Singapore, Sverige, Schweiz , Taiwan, Storbritannien og USA.

Kan jeg anvende min Evernote Business-konto med det samme?

Så snart du har konfigureret din Evernote Business-konto, debiteres dit kreditkort betaling for en bruger (den kontoadministrator der konfigurerede kontoen). Du kan anvende Evernote Business med det samme.

Din fakturaanmodning godkendes typisk inden for tre hverdage. I det tidsrum kan du ikke få adgang til nogen Evernote Business-funktioner.

Hvis din fakturaanmodning er blevet forhåndsgodkendt af en Business-specialist, aktiveres kontoen med det samme. I nogle situationer kan du muligvis bekræfte din adresse med dit kreditkort, så kontoen aktiveres med det samme.

Bliver mit kort debiteret, når jeg føjer brugere til min Evernote Business-konto? Hvad sker der, hvis jeg tilføjer en ny bruger midt i min faktureringsperiode?

Hvis du har en månedlig faktureringsperiode, debiteres dit kreditkort det samlede månedsbeløb på den samme dag. hvor den nye bruger tilmelder sig din Evernote Business-konto, uanset hvor i den månedlige faktureringsperiode dagen falder.

Hvis du har en årlig faktureringsperiode, skal du betale et forholdsmæssigt beregnet beløb, der rundes op til næste måned, samme dag den nye bruger tilmelder sig din Evernote Business-konto. Hvis du f.eks. tilføjer en bruger, når der er 9½ måned tilbage af din faktureringsperiode, beregnes betalingen i forhold til 10 måneder.

Betalingen for hver tilføjet bruger standses samtidig med forfaldsdatoen for betalingen af din samlede Evernote Business-konto.

Du kan tilføje brugere op til din licensgrænse uden ekstra omkostninger.

Hvis du vil øge din licensgrænse kan du indsende en anmodning til den person, som har det overordnede ansvar for Evernote Business-kontoen via siden 'Kontooversigt' i administratorkonsollen. Denne person øger din licensgrænse og sender dig en faktura pr. e-mail for de ekstra licenser. Dette sker typisk inden for en hverdag.

Betalingen for hver tilføjet bruger standses samtidigt med forfaldsdatoen for betalingen af din samlede Evernote Business-konto. Hvis du øger antallet af licenser midt på året, vil du blive opkrævet et forholdsmæssigt beregnet beløb den næste måned, hvor antallet af pladser er højere end den foregående måned. For eksempel, hvis du tilføjer en bruger med 9½ måned tilbage af din faktureringsperiode, vil fakturaen blive beregnet forholdsmæssigt til 10 måneder.

Hvad sker der, når en bruger afmelder sig min Evernote Business-konto?

Næste gang dit abonnement fornys, skal du ikke betale for denne bruger.

En licens gøres tilgængelig på din konto. Du kan invitere en anden person til at bruge licensen på din Business-konto. Du kan ikke få refunderet pengene for ubrugte licenser.

Hvad tæller som en bruger i betalingsøjemed?

Hver enkelt Evernote-konto, der er tilmeldt din virksomheds Business-konto, betragtes som en bruger og vil blive debiteret som en sådan.

Du bliver ikke opkrævet betaling for udestående invitationer, der er blevet sendt.

Hver eneste individuelle Evernote-konto, der er tilmeldt din virksomheds Business-konto, bliver modregnet din licensgrænse.

Udestående invitationer til at tilmelde sig din Evernote Business-konto, trækker også licenser fra din licensgrænse, da hver invitation er reserveret til én licens.

Hvornår bliver mit abonnement fornyet?

Den dag, du opretter din Evernote Business-konto, bliver den første dag i faktureringsperioden for din Business-konto. Hvis du f.eks. opretter din Evernote Business-konto den 10. september og vælger månedlig betaling via kreditkort, så vil dit kreditkort blive debiteret den 10. i hver af de følgende måneder.

Den dag, du opretter din Evernote Business-konto, bliver den første dag i faktureringsperioden for din Business-konto. Hvis du f.eks. opretter din Evernote Business-konto den 10. september og vælger årlig betaling via faktura, så vil din næste faktura forfalde til betaling den 10. september det følgende år.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=zh-cn-yxbj

Nøgleord:

• virksomhedsfakturering
  • virksomhedsbetaling
  • evernote business
  • administrer fakturering
  • administrer betalinger