Sådan administrerer du dit Evernote Business-abonnement

EMNER INKLUDERET I DENNE ARTIKEL:

Tilmeld dig Evernote Business

Sådan tilmelder du dig Evernote Business:

1. Gå til Evernote Business-hjemmesiden og klik på knappen Bliv Business-bruger.
  2. Udfyld formularen med dit fulde navn, navnet på din virksomhed, din virksomheds e-mailadresse og en adgangskode for kontoen.

Hvis du allerede har en Evernote-konto og gerne vil bruge den e-mailadresse, der er knyttet til den pågældende konto, til din nye Evernote Business-konto, vil du blive bedt om at logge ind og vælge en anden personlig e-mailadresse til din nuværende konto, så du kan bruge din virksomheds e-mailadresse til den nye konto.

Få mere at vide >>

Deaktiver Evernote Business

For Evernote Business-konti der er oprettet før den 15. september 2017:

For at nedgradere fra Evernote Business til Plus eller Premium skal du først deaktivere Evernote Business.

Når din konto er blevet deaktiveret og er vendt tilbage til Evernote Basic kan du tegne abonnement på Evernote Plus eller Premium.

Bemærk: Hvis du havde et Plus- eller Premium-abonnement forud for opgradering til Evernote Business og fik tilsendt en gavekode i forbindelse med opgraderingen kan du indløse den her.

For Evernote Business-konti der er oprettet den 15. september 2017:

Du skal blot deaktivere din Business-konto og oprette en ny personlig konto eller bruge en eksisterende personlig konto. Hvis du vil bruge din virksomheds e-mailadresse til din personlige konto, skal du ændre e-mailadressen på din Business-konto før du deaktiverer.

Skift mellem månedlige og årlige betalinger

For at skifte mellem månedlige og årlige betalinger skal du indsend en anmodning til Evernote kundeservice. En Business-supportspecialist hjælper dig med at foretage ændringen. Denne proces kan tage noget tid og vil kræve, at alle brugere på kontoen er logget ud når ændringen foretages.

Skift mellem kreditkort- og fakturabetalinger

For at skifte mellem kreditkort- og fakturabetalinger skal du indsend en anmodning til Evernote kundeservice. En Business-supportspecialist hjælper dig med at foretage ændringen. Denne proces kan tage noget tid og vil kræve, at alle brugere på kontoen er logget ud når ændringen foretages.

Opdater betalingsoplysninger

For at opdatere dine betalingsoplysninger:

1. Gå til siden 'Betalingsoplysninger' i administratorkonsollen
  2. Klik på Rediger betalingsoplysninger
  3. Indtast dine opdaterede betalingsoplysninger og klik derefter på Opdater betalingsoplysninger

Gratis prøveperiode på Evernote Business

Nye brugere af Evernote Business kan prøve gratis i 30 dage. Hvis du vælger kreditkortbetaling vil det registrerede kort først blive debiteret ved udgangen af prøveperioden. Hvis du vælger fakturabetaling modtager du din første faktura 30 dage efter prøveperiodens afslutning. Du kan til enhver tid afbestille dit abonnement. For at annullere dit abonnement skal du blot deaktivere din Evernote Business-konto. Hvis du annullerer dit abonnement før prøveperioden slutter vil du stadig kunne bruge din konto indtil prøveperioden udløber, men du bliver ikke oprkævet betaling. Hvis du vil annullere og deaktivere din konto med det samme bedes du venligst kontakte kundeservice.

Nøgleord:

• med automatisk fornyelse
  • betaling
  • køb
  • annuller
  • annuller automatisk fornyelse
  • annuller mit abonnement
  • annuller betaling
  • annuller business
  • deaktiver business
  • annuller abonnement
  • administrer mit abonnement
  • administrer betaling
  • administrer abonnement
  • betalt abonnement
  • betale
  • betaling
  • betalinger
  • køb
  • køb business
  • abonner
  • abonnement
  • opgrader
  • nedgrader
  • kreditkort
  • skift betaling
  • faktura
  • prøveperiode
  • gratis prøveperiode