Kan andre Evernote Business-brugere eller -kontoadministratorer få adgang til en brugers personlige notesbøger eller oplysninger?

Kan andre Evernote Business-brugere eller -kontoadministratorer få adgang til en brugers personlige notesbøger eller oplysninger?

Kan andre Evernote Business-brugere eller -kontoadministratorer få adgang til en brugers personlige notesbøger eller oplysninger?

Når du tilmelder dig din virksomheds Evernote Business-konto, kan du bevare kontrollen med og ejerskabet af dine personlige notesbøger og dine personlige noter. Ingen andre Business-brugere eller -kontoadministratorer kan få adgang til dem, medmindre du specifikt deler dine noter eller notesbøger med dem.

E-mailadresse og personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger er sikre i Evernote. Det er kun din personlige e-mailadresse, der kan være synlig, hvis:

1. du deler en personlig notesbog eller note
  2. Du har endnu ikke føjet en virksomheds e-mailadresse til dine kontoindstillinger, og du deler eller redigerer noter i Business-notesbøger
  3. Du har endnu ikke føjet en virksomheds e-mailadresse til dine kontoindstillinger, og din kontoadministrator bruger administratorkonsollen til at gennemgå en liste over brugere i virksomheden

Sikkerhed

Evernote Business-kontoadministratorer kan se, om du har aktiveret totrinsbekræftelse på din Evernote-konto samt datoen for, hvornår du sidste gang nulstillede din adgangskode. De kan ikke se din adgangskode eller oplysninger om yderligere bekræftelsesmetoder. Vi har givet kontoadministratorerne adgang til disse oplysninger, så de kan vurdere sikkerheden af virksomhedsdata, der ligger på brugernes enheder.