Er mit personlige indhold tilgængeligt for andre Evernote Business-brugere?

Er mit personlige indhold tilgængeligt for andre Evernote Business-brugere?

Er mit personlige indhold tilgængeligt for andre Evernote Business-brugere?

Når du opretter noter og tilføjer indhold i Business-notesbøger er dette tilgængeligt for Evernote Business-kontoadministratorer, uanset om du har delt det med andre eller ej. Hvis du derudover tilføjer personligt indhold til Business-notesbøger kan disse oplysninger blive tilgængelige for andre i virksomheden. Dog vil indhold der holdes i personlige notesbøger eller på en separat personlig konto ikke være tilgængeligt for andre, medmindre du udtrykkeligt vælger at dele det.

For Evernote Business-konti der er oprettet før den 15. september 2017 kan din personlige e-mailadresse være synlig hvis:

• du deler en personlig notesbog eller note
  • Du har endnu ikke føjet en virksomheds e-mailadresse til dine kontoindstillinger, og du deler eller redigerer noter i Business-notesbøger
  • Du har endnu ikke føjet en virksomheds e-mailadresse til dine kontoindstillinger, og din kontoadministrator bruger administratorkonsollen til at gennemgå en liste over brugere i virksomheden

Sikkerhed

Evernote Business-kontoadministratorer kan se, om du har aktiveret totrinsbekræftelse på din Evernote-konto samt datoen for, hvornår du sidste gang nulstillede din adgangskode. De kan ikke se din adgangskode eller oplysninger om yderligere bekræftelsesmetoder. Vi har givet kontoadministratorerne adgang til disse oplysninger, så de kan vurdere sikkerheden af virksomhedsdata, der ligger på brugernes enheder.