Opret en gemt søgning

< Forrige / Næste >

Opret en gemt søgning

Hvis der er et søgeudtryk eller en sætning, du ofte bruger, så kan du gemme det/den i Evernote. Gemte søgninger synkroniseres på tværs af alle dine enheder. Få adgang til gemte søgninger ved at klikke eller trykke på søgefeltet.

Gem en søgning

• Mac

Det nye Evernote til Mac: Gennemfør en søgning, klik på knappen Muligheder (tre prikker) øverst i søgeresultaterne og tryk derefter på Gem søgning.... Alternativt kan du gemme en søgning efter du har anvendt filtre på din noteliste.

Ældre version af Evernote til Mac: Udfør en søgning og vælg derefter Rediger > Find > Gem søgning i menulinjen.

• Windows

Det nye Evernote til Windows: Gennemfør en søgning, klik på knappen Muligheder (tre prikker) øverst i søgeresultaterne og tryk derefter på Gem søgning.... Alternativt kan du gemme en søgning efter du har anvendt filtre på din noteliste.

Ældre version af Evernote til Windows: Vælg Fil > Ny gemt søgning... via menulinjen eller klik på + ud for Gemte søgninger i det venstre panel.

• iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS: Udfør en søgning, tryk på indstillingsmenuen (tre prikker) og tryk derefter på Gem søgning.

Ældre version af Evernote til iOS: Udfør en søgning og tryk derefter på Gem søgning-knappen (forstørrelsesglas med et plussymbol på).

• Android

Det nye Evernote til Android: Udfør en søgning, tryk på indstillingsmenuen (tre prikker) og tryk derefter på Gem søgning.

Ældre version af Evernote til Android: Udfør en søgning, tryk på knappen med tre prikker og tryk derefter på Føj til Startsiden.

Bemærk: Gemte søgninger der er oprettet i den ældre version af Evernote til Android vil ikke blive synkroniseret på tværs af alle dine enheder. De er kun tilgængelige på den Android-enhed hvor de oprettes.

• Web

Udfør en søgning, klik på de tre lodrette prikker øverst i notelistepanelet og klik derefter på Gem søgning.... Alternativt kan du gemme en søgning efter du har anvendt filtre på din noteliste.

Nøgleord:

• gem søgning
  • gemt søgning
  • søg