Sådan installeres Evernote

< Forrige / Næste >

Sådan installeres Evernote

Du kan installere og anvende Evernote på alle dine enheder. Log blot ind på Evernote på hver enkelt enhed med den samme e-mailadresse og adgangskode, så du uden problemer kan oprette og synkronisere noter.

Bemærk: Brug af Evernote på mere end to enheder kræver et betalt Evernote-abonnement.

Sådan installeres Evernote

Følg trinnene til dit operativsystem nedenfor:

• Mac

Download Evernote-appen fra evernote.com/download eller installer fra Mac App Store.

• Windows

Download Evernote-appen fra evernote.com/download eller installer fra Microsoft Store.

• iPhone, iPad og iPod touch

Installer fra App Store.

• Android

Installer fra Google Play Store.

• Web

Der kræves ingen installation. Gå blot til evernote.com i din webbrowser og klik på Log ind.

Nøgleord:

• installer
  • installer evernote
  • installer app
  • download
  • download evernote
  • download app