Sådan downloades og installeres Evernote

Synkronisér på tværs af alle enheder

Log ind på Evernote på alle dine enheder med den samme e-mailadresse og adgangskode, så du uden problemer kan oprette og synkronisere noter.

Hent Evernote

Download EvernoteDownload og installer Evernote på computere og mobile enheder

Log in to your accountLog ind på din Evernote-konto på hver enkelt enhed

Sådan downloades og installeres Evernote

Evernote til Mac og Windows Desktop

• For at installere: Download Evernote fra din webbrowser.
  • For at opdatere: I Evernote-programmet skal du vælge Hjælp > Søg efter opdateringer fra menulinjen.

Evernote til iPhone, iPad og iPod touch

• Installer og opdater fra App Store.

Evernote til Android

• Installer og opdater fra Google Play Store.

Evernote Web

• Evernote Web opdateres automatisk hver uge. Hvis du bruger den gamle version af Evernote Web kan du hente den nyeste version ved at klikke på knappen 'Prøv den nu' i banneret øverst på siden.

Hvis du har brug for hjælp med at installere eller opdatere Evernote kan du kontakte os.

Nøgleord:

• efter en opdatering
  • efter en opgradering
  • opdatere
  • opgrader
  • opgraderet