Sådan downloades og installeres Evernote

Synkronisér på tværs af alle enheder

Log ind på Evernote på alle dine enheder med den samme e-mailadresse og adgangskode, så du uden problemer kan oprette og synkronisere noter.

Hent Evernote

Download EvernoteDownload og installer Evernote på computere og mobile enheder

Log in to your accountLog ind på din Evernote-konto på hver enkelt enhed

Sådan downloades og installeres Evernote

Evernote til Mac og Windows

• For at installere: Download Evernote fra din webbrowser.
  • For at opdatere: I Evernote-programmet skal du vælge Hjælp > Søg efter opdateringer fra menulinjen.

Evernote til iPhone, iPad og iPod Touch

• Installer og opdater fra App Store.

Evernote til Android

• Installer og opdater fra Google Play Store.

Evernote Web

• Evernote Web opdateres automatisk hver uge.

Nøgleord:

• efter en opdatering
  • efter en opgradering
  • opdatere
  • opgrader
  • opgraderet