Hvilke systemgrænser har Evernote?

< Forrige / Næste >

Hvilke systemgrænser har Evernote?

Uanset om du bruger Evernote privat eller sammen med dit team bør du opgradere til Evernote Premium eller Evernote Business for at få den bedste oplevelse. For more information om funktionerne i hvert enkelt Evernote-kontoniveau bedes du venligst se sammenligningsdiagrammet. For mere information om brugerpolitikken vedr. Evernote-service bedes du venligst se Evernotes retningslinjer for brugere.

Notestørrelse

25MB (Basic)

50MB (Plus*)

200MB (Premium og Business)

Bemærk: 64-bit systemer anbefales for at uploade større vedhæftninger i Windows.

Månedlige noteuploads

60MB (Basic)

1GB (Plus*)

10GB (Premium)

20GB + 2GB per bruger der deles på tværs af virksomhedskonto (Business)

Antal noter

100.000 personlige (Basic, Plus*, Premium)

100.000 personlige + 500.000 virksomheds (Business)

Antallet af personlige notesbøger

250

Antal notesbøger i virksomhedens Evernote-konto

10.000

Alle Business-notesbøger tilhører virksomhedens Evernote Business-konto

Antal notesbøger der er delt med dig (inkl. Business-notesbøger)

500

100 (Basic)

Maksimalt antal personer du kan dele en personlig notesbog med

500

Maksimalt antal personer du kan dele en Business-notesbog med

5000

Antal mærker per note

100

Antal mærker per konto

100.000

Antal e-mails der gemmes i en Evernote-konto

200 dagligt

Ikke tilgængelig med Evernote Basic

Antal e-mails sendt fra en Evernote-konto

200 dagligt

50 dagligt (Basic)

Maksimalt antal deltagere pr. Work Chat

50

Gemte søgninger

100

Antal genveje

250

* Fra og med starten af ​​april måned 2018 kan du ikke længere købe Evernote Plus.

Nøgleord:

• kontodata
  • kontoplads
  • datamængde
  • datagrænse
  • dataplads
  • dataforbrug
  • grænse
  • opbevaring
  • lagerplads
  • overførsel overskredet
  • uploadgrænse
  • forbrug
  • brugsgrænse