Hvilke systemgrænser har Evernote?

Hvis du bruger Evernote privat og i dit arbejdsliv, så opgrader til Evernote Plus, Evernote Premium eller Evernote Business for at få den bedste oplevelse. For more information om funktionerne i hvert enkelt Evernote-kontoniveau bedes du venligst se sammenligningsdiagrammet. For mere information om brugerpolitikken vedr. Evernote-service bedes du venligst se Evernotes retningslinjer for brugere.

Notestørrelse

25MB (Basic)

50MB (Plus)

200MB (Premium og Business)

Bemærk: 64-bit systemer anbefales for at uploade større vedhæftninger i Windows.

Månedlige noteuploads

60MB (Basic)

1GB (Plus)

10GB (Premium)

10GB for personlige noter + 2GB delte per bruger for Business-noter (Business)

Antal noter

100.000 personlige (Basic, Plus, Premium)

100.000 personlige + 500.000 virksomheds (Business)

Antallet af personlige notesbøger

250

Antal notesbøger i virksomhedens Evernote-konto

10.000

Alle Business-notesbøger tilhører virksomhedens Evernote Business-konto

Antal notesbøger der er delt med dig (inkl. Business-notesbøger)

500

100 (Basic)

Maksimalt antal personer du kan dele en personlig notesbog med

500

Maksimalt antal personer du kan dele en Business-notesbog med

Antal mærker per note

Antal mærker per konto

Antal e-mails der gemmes i en Evernote-konto

200 dagligt

Ikke tilgængelig med Evernote Basic

Antal e-mails sendt fra en Evernote-konto

200 dagligt

50 dagligt (Basic)

Maksimalt antal deltagere pr. Work Chat

Gemte søgninger

Antal genveje

Nøgleord:

• kontodata
  • kontoplads
  • datamængde
  • datagrænse
  • dataplads
  • dataforbrug
  • grænse
  • opbevaring
  • lagerplads
  • overførsel overskredet
  • uploadgrænse
  • forbrug
  • brugsgrænse