Konfigurer offline-notesbøger på mobilenheder

< Forrige / Næste >

Konfigurer offline-notesbøger på mobilenheder

Enhver synkroniseret note og notesbog på din Evernote-konto (undtagen  lokale notesbøger) kan vises og redigeres fra en hvilken som helst understøttet computer eller enhed når du har forbindelse til internettet.

Læs mere om hvordan Evernote-synkronisering fungerer

Du kan få adgang til følgende når der ikke findes en tilgængelig internetforbindelse

På mobilenheder gemmer Evernote kun en lille mængde data om hver enkelt note (titler, mærker, et lille tekstuddrag og visse andre data) og notesbog i en midlertidig cache. Dette giver dig mulighed for at søge og gennemse visse noter uden en internetforbindelse, men det fulde noteindhold er ikke tilgængeligt medmindre du har forbindelse til internettet, alternativt har fået vist den pågældende note for nylig eller har oprettet offline-notesbøger.

Evernote til Mac og Windows gemmer alle dine synkroniserede notesbøger og noter i en lokal database. Eftersom dit indhold findes i lokale filer på din computer har du altid adgang til dem - også selvom når du ikke har en internetforbindelse. For at få adgang til disse noter skal du sørge for, at du er logget ind på appen før du afbryder internetforbindelsen. Samtlige ændringer du foretager når du er offline synkroniseres næste gang din computer opretter forbindelse til internettet.

Konfigurer offline-notesbøger

Bemærk: Kun tilgængelig med et betalt abonnement.

Offline-notesbøger er nyttige når du er på rejsende fod eller pendler med bus eller tog uden internetadgang.

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at konfigurere offline-notesbøger på mobilenheder.

• iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Tryk på menuknappen (tre linjer) for at åbne navigationsmenuen.
    2. Tryk på indstillingsknappen (tandhjul) og derefter på Notesbøger > Offline-notesbøger.
    3. Vælg nogle eller alle notesbøger der skal downloades til brug offline.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Åbn Konto-fanen.
    2. Vælg Indstillinger > Notesbøger > Offline-notesbøger.
    3. Vælg nogle eller alle notesbøger der skal downloades til brug offline.
  • Android

Det nye Evernote til Android

1. Tryk på menuknappen (tre linjer) for at åbne navigationsmenuen.
    2. Tryk på indstillingsknappen (tandhjul) og derefter på Notesbøger > Offline-notesbøger.
    3. Vælg nogle eller alle notesbøger der skal downloades til brug offline.

Ældre version af Evernote til Android

1. Vælg Notesbøger i navigationsmenuen
    2. Tryk på knappen Muligheder (tre prikker) øverst på skærmen og vælg derefter Offline-notesbøger
    3. Vis/skjul visse eller samtlige notesbøger der skal downloades til brug offline

Tips til at frigøre lagerplads på enheder

Eftersom offline-notesbøger optager plads på din enhed findes der flere metoder til at frigøre lagerplads på enheden:

• Deaktiver offline-notesbøger: Deaktiver en eller flere offline-notesbøger, som du ikke længere har brug for offline-adgang til, for at frigøre mere lagerplads.
  • Ryd din Evernote-cache manuelt: Selvom cache-filen er midlertidig og ryddes til sidst, så kan du til enhver tid frigøre mere plads på din enhed ved at gå til din side med Evernote-indstillinger og rydde Evernotes cache manuelt.

Nøgleord:

• cache
  • ryd cache
  • frigør plads
  • offline
  • offlinenoter
  • synkroniser
  • arbejd offline