Hvilket Evernote-produkt er det rigtige for mig?

Alle Evernote-produkter er inklusive:

• Ubegrænset samlet lagerplads
  • Notesbogsdeling
  • Søgning efter printet og håndskrevet tekst i billeder
  • Sikkerhed af branchestandard2 og mulighed for tekstkryptering
  • Adgangskodelås på mobil-apps
  • Billedannotering
  • Integrering med Salesforce for personlige noter7 (Evernote Business leveres også med integration for Business-noter)

Funktioner der er inkluderet i alle betalte Evernote-abonnementer

Alle betalte Evernote-abonnementer (Plus, Premium og Evernote Business) leveres med:

• Synkronisér på tværs af alle dine enheder (med Basic kan du synkronisere på tværs af 2 enheder)
  • Totrinsbekræftelse via sms og Google Authenticator (for Basic er totrinsbekræftelse kun tilgængelig via Google Authenticator)
  • Offlineadgang til noter via computer og mobil (for Basic er offlineadgang kun tilgængelig via computer)
  • Evernote agent-kundeservice (for Basic er kundeservice kun tilgængelig via support fra Community)

Note: For Premium er prioriteret kundeservice med Evernote-agent og chat tilgængelig. For Business er en dedikeret Evernote Business-agent og chat tilgængelig.

Forskellige upload- og notestørrelser der passer til dine behov

Månedlige noteuploads1

Basic

Plus

Premium

Evernote Business

60MB
1GB
10GB
10GB for personlige noter + 2GB delte per bruger for Business-noter

Maksimal notestørrelse

Basic

Plus

Premium

Evernote Business

25MB
50MB
200MB
200MB

Sammenligning af nøglefunktioner i betalte abonnementer

Plus

Premium

Evernote Business

Gem e-mails i Evernote
Ubegrænsede papirmuligheder i Penultimate-appen
Søg i PDF-filer, Office-dokumenter og vedhæftede filer
Annoter PDF-filer
Scan og digitaliser visitkort3
Omdan noter til præsentationer4
Få vist tidligere version af noter
Se indhold der er relateret til dine noter5
Skift mellem flere konti
Enkeltlogon (SSO)

Business-dataejerskab
IT-værktøjer til at centralisere konto- og brugeradministration
Hub til teamviden og indhold6

Mere om systemgrænser

Mere om Evernote retningslinjer for brugere

1 Eksempel: Hvis du har 5 brugere på din Evernote Business-konto får du 10GB til at dele per måned for uploads af Business-noter.

2 Dine data er sikret i transit med TLS/SSL-kryptering, og noteindhold kan krypteres lokalt vha. AES-kryptering. Bemærk venligst at Premium- og Business-kunder har mulighed for at modtage bekræftelseskoder via sms. Få mere at vide om hvordan kryptering og totrinsbekræftelse fungerer.

3 Visitkortscanning er tilgængelig for iOS og Android.

4 Præsenter direkte fra dine noter i fuldskærms-layout for mere samarbejdsorienterede og effektive møder.

5 Kontekst viser noter og dokumenter med relateret indhold, og videnssøgning identificerer kolleger, der er eksperter inden for det emne eller projekt, du arbejder på.

6 Evernote finder og viser automatisk relevant indhold og arbejde fra hele din virksomhed, så du kan undgå dobbeltarbejde og opdage information, som du ikke vidste du ledte efter.

7 Giv kundeforholdene et løft ved nemt at tage mødenoter på en hvilken som helst enhed, og derefter forbinde dem direkte til en Salesforce-optegnelse. Tilføj vedhæftede filer såsom håndskrevne mødenoter, PDF-filer og research fra nettet inklusive artikler, billeder og meget mere.

Nøgleord:

• business
  • diagram
  • sammenlign
  • sammenligning
  • sammenligningsdiagram
  • forskel
  • forskelle
  • evernote business
  • evernote premium
  • grænse
  • grænser
  • notestørrelse
  • premium
  • præsentation
  • produktsammenligning
  • køb
  • opbevaring
  • abonnement
  • abonnementer
  • systemgrænser
  • niveauer
  • opgrader
  • upload
  • hvorfor opgradere