Roter billeder inde i en note

< Forrige / Næste >

Roter billeder inde i en note

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at rotere et billede inde i en note.

• Mac

Det nye Evernote til Mac

1. Klik på et billede inde fra en note og vælg blyantikonet over billedet, eller højreklik og vælg Annoter dette billede i pop op-menuen.
    2. Tryk på roteringsknappen (en firkant med en buet pil) indtil billedet er som ønsket.
    3. Tryk på Gem for at gemme ændringerne.

Ældre version af Evernote til Mac

1. Højreklik på det billede du vil rotere og vælg Roter med uret eller Roter mod uret.
    2. Gentag trin 1 indtil billedet er som ønsket.
  • Windows

Det nye Evernote til Windows

1. Klik på et billede inde fra en note og vælg blyantikonet over billedet, eller højreklik og vælg Annoter dette billede i pop op-menuen.
    2. Tryk på roteringsknappen (en firkant med en buet pil) indtil billedet er som ønsket.
    3. Tryk på Gem for at gemme ændringerne.

Ældre version af Evernote til Windows

1. Højreklik på det billede du vil rotere og vælg Roter med uret eller Roter mod uret.
    2. Gentag trin 1 indtil billedet er som ønsket.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Tryk på det billede du gerne vil rotere.
    2. Tryk på annoteringsknappen (bogstavet 'a' inde i en cirkel).
    3. Tryk på roteringsknappen (en firkant med en buet pil) indtil billedet er som ønsket.
    4. Tryk på Færdig for at gemme.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Tryk på det billede du gerne vil rotere.
    2. Tryk på Del-knappen (boks med pil opad).
    3. Tryk på Gem billede for at gemme billedet fra Evernote på din enhed.
    4. Åbn Billeder-appen, tryk på billedet, tryk på Rediger, tryk på beskæringsværktøjet og tryk derefter på feltet med den buede pil ovenover for at rotere dit billede indtil det har den ønskede retning. Tryk til sidst på Færdig.
    5. Åbn Evernote og vælg den note hvor du vil tilføje det roterede billede. Tryk derefter på kameraknappen og vælg Tilføj fra billeder for at indsætte det nyligt roterede billede inde i din note.
  • Android

Det nye Evernote til Android

1. Tryk på det billede du gerne vil rotere.
    2. Tryk på annoteringsknappen (bogstavet 'a' inde i en cirkel).
    3. Tryk på roteringsknappen (en firkant med en buet pil) indtil billedet er som ønsket.
    4. Tryk på Færdig for at gemme.

Ældre version af Evernote til Android

1. Tryk på det billede du gerne vil rotere.
    2. Tryk på menuknappen (tre lodrette prikker) øverst til højre og tryk derefter på Gem i downloads.
    3. Åbn 'Galleri'-appen på din Android-enhed og vælg dit billede i downloadmappen.
    4. Tryk på ikonet Roter til venstre eller Roter til højre indtil dit billede har den ønskede retning
    5. Åbn Evernote og vælg den note hvor du vil tilføje det roterede billede. Tryk derefter på papirclipsikonet og vælg Vedhæft > Billede for at indsætte det nyligt roterede billede inde i din note.

Nøgleord:

• roter billeder
  • rotering af billeder
  • roter billede