Sådan logger du ud af Evernote

• Mac

Klik på dit navn i værktøjslinjen, og klik derefter på Log ud [navn] eller vælg Evernote > Log ud [navn] fra menubjælken.

• Windows

Klik på dit navn i værktøjslinjen, og klik derefter på Log ud [navn] eller vælg Fil > Log ud [navn] fra menubjælken.

• iPhone, iPad og iPod touch

Åbn 'Konto'-fanen og tryk derefter på Log ud.

• Android

Fra navigationslinjen skal du trykke på de tre prikker og derefter vælge Indstillinger > Kontooplysninger > Log ud

• BlackBerry

Tryk på ikonet med de tre prikker, tryk derefter på indstillinger, rul ned til konto, og tryk sidenhen på Log ud.

• Windows Phone

Tryk på ikonet med de tre bjælker, og tryk derefter på Kontooplysninger > Log ud.

• Web

Klik på knappen med dit profilbillede, og vælg derefter Log ud.

• Webklipper

Klik på webklipper-ikonet fra værktøjslinjen, og derefter på klipperpanelet efterfulgt af Muligheder > Log ud.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=ar,id,ms,th,vi

Nøgleord:

• log ud
  • log ud
  • log ud
  • log ud