Hvordan man fletter indhold fra to Evernote-konti

Evernote gør det nemt at flytte noter fra én konto til en anden. Hvis du har mere end én Evernote-konto kan du samle alle dine noter og notesbøger i én enkelt konto. Denne proces kan kun udføres ved hjælp af Evernote til Mac eller Windows Desktop.

For at flytte noter og notesbøger fra én konto til en sekundær konto:

1. Fra en hvilken som helst Mac eller Windows Desktop-computer kan du logge ind på den konto, der indeholder noter, du vil overføre til en anden konto.
  2. Eksporter dine notesbøger som Evernote XML (.enex)-filer fra denne konto, og husk hvilken mappe eller hvilket bestemmelsessted du har gemt dem i. Alt dit noteindhold og alle dine mærker gemmes i denne ENEX-fil.

Bemærk: Notesbogsstakke er knyttet til individuelle konti og kan ikke eksporteres til en anden konto. Når du har importeret alle dine notesbøger til din sekundære konto skal du omorganisere dem i stakke.

3. Log ud af kontoen du lige har eksporteret noter fra, og log ind på en sekundær konto.
  4. Importer ENEX (.enex)-filerne til den sekundære konto.

Læs mere om hvordan du eksporterer og importerer notes og notesbøger

Importerede noter gemmes automatisk i en notesbog med titlen "Importer {navn på note eller notesbog}," såsom "Importer Mine noter" eller "Importer Idéer-notesbog". Når noterne er blevet importeret kan du flytte eller kopiere dem til en hvilken som helst personlig notesbog eller Business-notesbog.

Læs mere om hvordan du flytter noter til en anden notesbog

Nøgleord:

• sammenflet konti
  • sammenflet noter
  • flyt notesbøger
  • flyt noter
  • flyt noter og notesbøger
  • to konti