Hvordan man fletter indhold fra to Evernote-konti

< Forrige / Næste >

Hvordan man fletter indhold fra to Evernote-konti

Evernote gør det nemt at flytte noter fra én konto til en anden. Hvis du har mere end én Evernote-konto kan du samle alle dine noter og notesbøger i én enkelt konto. Denne proces kan kun udføres ved hjælp af Evernote til Mac eller Windows Desktop.

For at flytte noter og notesbøger fra én konto til en sekundær konto:

1. Fra en hvilken som helst Mac eller Windows Desktop-computer kan du logge ind på den konto, der indeholder noter, du vil overføre til en anden konto.
  2. Export your notebooks as Evernote XML (.enex) files from this account and remember which folder or directory you’ve saved it to. All your note contents and tags are saved to this ENEX file.

Bemærk: Notesbogsstakke er knyttet til individuelle konti og kan ikke eksporteres til en anden konto. Når du har importeret alle dine notesbøger til din sekundære konto skal du omorganisere dem i stakke.

3. Log ud af kontoen du lige har eksporteret noter fra, og log ind på en sekundær konto.
  4. Importer ENEX (.enex)-filerne til den sekundære konto.

Læs mere om hvordan du eksporterer og importerer notes og notesbøger

Importerede noter gemmes automatisk i en notesbog med titlen "Importerede noter". Når de er blevet importeret kan du flytte eller kopiere dem til en hvilken som helst personlig notesbog eller Business-notesbog.

Læs mere om hvordan du flytter noter til en anden notesbog

Nu hvor du har overført noterne mellem konti har du måske også lyst til at bytte deres e-mailadresser.

Nøgleord:

• sammenflet konti
  • sammenflet noter
  • flyt notesbøger
  • kombiner konti
  • flyt noter
  • flyt noter og notesbøger
  • to konti