Sådan sammenflettes flere noter i en enkelt note

Det er utroligt enkelt at sammenflette noter. I Evernote til Windows eller Mac skal du vælge flere noter ved at holde nede på Ctrl+klik på Windows eller Cmd+klik på Mac, og derefter vælge Sammenflet noter i vinduet, der vises ved siden af ​​notelisten. Dette vil kombinere de valgte noter i en enkelt note og placere de originale noter i 'Papirkurv'-notesbogen. Hvis du også gerne vil beholde de originale noter som enkelte noter, eller hvis du sammenfletter noter ved en fejl, kan du gendanne individuelle noter fra din 'Papirkurv'-notesbog.

Hvordan sorteres sammenflettede noter?

Evernote til Mac

• Sammenflettede noter sorteres i samme rækkefølge, som de er anført, og som er angivet i mulighederne under Sortér efter: (for eksempel: "Titel," "Oprettelsesdato," "Opdateringsdato" med mere).
  • Den nye note får titel efter den højest anførte note.

Evernote til Windows Desktop

• Sammenflettede noter sorteres i den rækkefølge, som noterne vælges til sammenfletningen, hvor indholdet af den første note vises i toppen, og indholdet af den sidst valgte note vises mod slutningen af noten.
  • Den nye note får titel efter den første note, du valgte til sammenfletningen.