Hvad gør jeg hvis Evernote Webklipper ikke virker?

Hvis du har problemer med at bruge Evernote webklipper, skal du først sørge for, at installerer den seneste version af Evernote webklipper til din browser, og derefter følge de passende trin nedenfor.

Internet Explorer

Aktivér 'Tilføj til Evernote'

I Internet Explorer skal du gå til værktøjsmenuen (tandhjul-knappen) og klikke på Administrer tilføjelsesprogrammer > Værktøjslinjer og Udvidelser. Sørg for at 'Tilføj til Evernote 5' er aktiveret. Hvis dette ikke er tilfældet skal du først aktiver denne valgmulighed og derefter genstarte din browser.

Tilføj webklipper til din værktøjslinje

Højreklik på værktøjsmenuen (tandhjul-knappen), og sørg for, at 'Kommandolinjen' er aktiveret. På kommandolinjen bør elefantknappen til Evernote webklipper være synlig. Hvis ikke du kan se Evernote webklipper-knappen eller ønsker at ændre knappernes rækkefølge, så højreklik på kommandolinjen og vælg 'Tilpas'.

Microsoft Outlook

1. Åbn Outlook og vælg Fil > Indstillinger > Tilføjelsesprogrammer
  2. Sørg for at både ‘Evernote Outlook Contact Connector’ og ‘Evernote.Outlook’ er afkrydset under ‘Aktive programtillæg’
  3. Vælgt ‘COM-tillæg’ fra the rullegardinmenuen og klik på Gå til
  4. Afkryds de to Evernote-kasser ‘Tilgængelige tillæg’
  5. Du skal muligvis genstarte Outlook før Evernote-tillægsprogrammet aktiveres

Mobiltelefoner og tavlecomputere

Mobiltelefoner og tavlecomputere understøtter ikke webklipning på samme måde som browsere på stationære computere. For gode tips til at klippe på en mobil enhed, se venligst Sådan klipper du hjemmesider og indhold fra Android- og iOS-enheder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor kan jeg ikke klippe en bestemt side, eller hvorfor ligner webklippet ikke den oprindelige side?

Visse webklip ser måske ikke ud som den oprindelige side eller klippes måske slet ikke. Dette sker ofte, når den oprindelige hjemmeside har mange designelementer, interaktivt indhold eller multimedia såsom video eller lyd.

Nedenfor er der idéer til, hvordan du klipper sider, som du har problemer med. De tilgængelige løsninger, og hvilken der er bedst for dig, vil være forskellig for hver enkelt enhed og browser.

• Skift mellem tilstandene 'Artikel,' 'Forenklet artikel' og 'Hel side' for at klippe forskellige dele af indholdet
  • Prøv kun at markere den del af indholdet, du ønsker at klippe. Højreklik derefter eller tryk ctrl-klik, og klip markeringen til Evernote
  • Indfang siden med tilstanden 'Skærmbillede' (seneste version af webklipper i Chrome, Safari og Opera)

Hvis du, efter at have prøvet alternativerne ovenfor, stadig ikke kan klippe indhold til Evernote, så bedes du venligst kontakte os og angive den specifikke hjemmeside, du forsøger at klippe fra.

Nøgleord:

• klipper
  • webklip
  • webklipper
  • webklipper