Sådan fejlfindes Evernote Webklipper

< Forrige / Næste >

Sådan fejlfindes Evernote Webklipper

Hvis du har problemer med at bruge Evernote webklipper, skal du først sørge for, at installerer den seneste version af Evernote webklipper til din browser, og derefter følge de passende trin nedenfor.

Visse sider bliver ikke klippet eller klippet ligner ikke den oprindelige side

Visse webklip ser måske ikke ud som den oprindelige side eller klippes måske slet ikke. Dette sker ofte, når den oprindelige hjemmeside har mange designelementer, interaktivt indhold eller multimedia såsom video eller lyd.

Nedenfor er der idéer til, hvordan du klipper sider, som du har problemer med. De tilgængelige løsninger, og hvilken der er bedst for dig, vil være forskellig for hver enkelt enhed og browser.

• Skift klippetype. Prøv at vælge Artikel, Forenklet Artikel eller Fuld Side for at se hvilken én, der giver de bedste resultater.
  • Prøv kun at markere den del af indholdet, du ønsker at klippe, og åbn derefter klipperen.
  • Gem siden som et skærmbillede.

Hvis du, efter at have prøvet alternativerne ovenfor, stadig ikke kan klippe indhold til Evernote, så bedes du venligst kontakte os og inkludere den specifikke hjemmeside, du forsøger at klippe fra.

Microsoft Edge

1. Klik på de tre prikker (...) øverst til højre eller tryk på alt + X for at åbne Indstillinger og mere
  2. Klik på Udvidelser
  3. Sørg for at Evernote Webklipper er indstillet på Tændt eller On

Microsoft Outlook

1. Åbn Outlook og vælg Fil > Indstillinger > Tilføjelsesprogrammer
  2. Sørg for at både ‘Evernote Outlook Contact Connector’ og ‘Evernote.Outlook’ er afkrydset under ‘Aktive programtillæg’
  3. Vælgt ‘COM-tillæg’ fra the rullegardinmenuen og klik på Gå til
  4. Afkryds de to Evernote-kasser ‘Tilgængelige tillæg’
  5. Du skal muligvis genstarte Outlook før Evernote-tillægsprogrammet aktiveres

Mobiltelefoner og tavlecomputere

Mobiltelefoner og tavlecomputere understøtter ikke webklipning på samme måde som browsere på stationære computere. For gode tips til at klippe på en mobil enhed, se venligst Sådan klipper du hjemmesider og indhold fra Android- og iOS-enheder.

Internet Explorer

Aktivér 'Tilføj til Evernote'

I Internet Explorer skal du gå til værktøjsmenuen (tandhjul-knappen) og klikke på Administrer tilføjelsesprogrammer > Værktøjslinjer og Udvidelser. Sørg for at 'Tilføj til Evernote 5' er aktiveret. Hvis dette ikke er tilfældet skal du først aktiver denne valgmulighed og derefter genstarte din browser.

Tilføj webklipper til din værktøjslinje

Højreklik på værktøjsmenuen (tandhjul), og sørg for, at 'Kommandolinjen' er aktiveret. På kommandolinjen bør elefantknappen til Evernote Webklipper være synlig. Hvis ikke du kan se Evernote Webklipper-knappen eller ønsker at ændre knappernes rækkefølge, så højreklik på kommandolinjen og vælg 'Tilpas'.

Nøgleord:

• klipper
  • webklip
  • webklipper
  • webklipper
  • vil ikke klippe
  • kan ikke klippe
  • klipper ikke
  • klipper fryser
  • klipper hjælp