Sådan bruger du din iPhone eller iPad til at scanne dokumenter

Sådan bruger du din iPhone eller iPad til at scanne dokumenter

Sådan bruger du din iPhone eller iPad til at scanne dokumenter

Billede på øverste del af startsiden til Scannable

Download Scannable fra App Store for at lave scanninger af høj kvalitet, som du kan gemme eller dele med andre.

Brug Scannable til at scanne kvitteringer, dokumenter, billeder, visitkort, whiteboards og enhver form for papir direkte til din telefon, uanset form eller størrelse. Du kan også scanne dokumenter fra en hvilken som helst ScanSnap Evernote Edition-scanner, der er tilsluttet det samme wi-fi-netværk.

Når du har taget et billede sørger Scannable automatisk for at beskære billedet og forbedre det ved at tilpasse lysstyrke, kontrast og klarhed.

Billeder der tages med Scannable kan nemt gemmes direkte på din enhed eller i Evernote, ligesom de kan deles via e-mail eller sms eller åbnes med andre apper på din enhed.

Hurtig start

Følg disse tre trin for at starte scanningen:

Step 1Peg og scan

Anbring et dokument, en kvittering eller en hvilken som helst anden type papir på en baggrund med kontrastfarve, og peg med kameraet på det element, der skal scannes. Hold din enhed direkte hen over objektet, og flyt den tættere på eller længere væk, indtil den blå firkant til registrering af dokumenter vises.

Scanningen er færdig når nedtællingsuret (en animeret cirkel) er afsluttet.

Peg og scan

Step 2Gennemse og godkend

Efter scanning tilføjes billederne til din scanningsbakke. Bladr gennem (eller tryk på) billederne i scanningsbakken for at få en forhåndsvisning af dem. Tryk på et billede for at se nærmere på det eller for at få adgang til billedværktøjerne for at slette, rotere, beskære eller gendanne dem.

Efter du har gennemset en scanning skal du trykke på tilbage-pilen for at vende tilbage til din scanningsbakke, så du kan fortsætte med at scanne, eller for at slette alt i bakken og starte forfra. Tryk på fluebenet for at godkende dit scannede billede(r).

Gennemse og godkend

Step 3Send og gem

Når billederne er godkendt kan du:

• Gemme direkte til din enheds 'kamerarulle'
  • Gemme direkte i Evernote
  • Send via e-mail eller sms
  • Dele med en anden kompatibel app

Bemærk: Under app-indstillinger kan du vælge, om du vil gemme scannede elementer som billeder eller PDF-filer. Som standard gemmes enkeltsidede scanninger som et billede, mens flersidede scanninger gemmes som en PDF-fil.

Send og gem

Mere om Scannable

Mere information om hvordan du anvender alle Scannables funktioner og funktionaliteter findes i Scannable Guide.

Udover trinene i den hurtige startvejledning i denne artikel, inkluderer de detaljerede emner:

• Hurtig start
  • Peg og scan
  • Gennemse og godkend
  • Send og gem
  • Ofte stillede spørgsmål

Nøgleord:

• scannable
  • dokumentscanner
  • scan dokumenter