Opret genveje

< Forrige / Næste >

Opret genveje

Med genveje kan du hurtig få adgang til det indhold på din Evernote-konto, som du bruger mest. Opret en genvej til noter, notesbøger, notesbogsstakke, mærker eller gemte søgninger. Hver af disse genveje markeres med forskellige ikoner i navigationsmenuen.

Opret en genvej

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at oprette en genvej.

• Mac

Højreklik på noten, notesbogen, notesbogsstakken eller mærket i listen, og vælg Føj til genveje i pop op-menuen.

Bemærk: Du kan ikke tilføje mærker til genveje i det nye Evernote til Mac.

• Windows

Højreklik på noten, notesbogen, notesbogsstakken eller mærket i listen, og vælg Føj til genveje i pop op-menuen.

Bemærk: Du kan ikke tilføje mærker til genveje i det nye Evernote til Windows.

• iPhone, iPad og iPod touch

Klik på knappen Flere handlinger (tre prikker) øverst til højre i en note eller notesbog, og vælg Føj til genveje. For mærker skal du åbne navigationsmenuen og vælge Mærker, og derefter swipe til venstre på et mærke og trykke på Føj til genveje.

• Android

Klik på knappen Flere handlinger (tre prikker) øverst til højre i en note, notesbog eller mærke og vælg Føj til genveje.

• Web

Det nye Evernote Web: Klik på knappen Flere handlinger (tre prikker) i øverste højre hjørne af en note eller notesbog og vælg Føj til genveje.

Bemærk: Du kan ikke føje mærker til genveje i det nye Evernote Web.

Ældre version af Evernote Web: Hold markøren over en note, notesbog eller et mærke i den pågældende liste, og tryk derefter på stjerneknappen.

Bemærk: Du kan ikke føje mærker til genveje i Evernote Teams-konti.

Sådan tilføjer du en gemt søgning til dine genveje: Når du opretter en ny gemt søgning skal du markere afkrydsningsfeltet ved siden af "Føj denne gemte søgning til genveje". Hvis du allerede har oprettet den gemte søgning skal du køre den, klikke på de tre prikker øverst i panelet med notelister, klikke på Rediger gemt søgning... og derefter markere afkrydsningsfeltet for at føje den til genveje.

RELATERET: