Præsentation af ScanSnap Evernote Edition-scanneren

< Forrige / Næste >

Præsentation af ScanSnap Evernote Edition-scanneren

Med ScanSnap Evernote Edition-scanneren kan du:

• Ryd op på dit skrivebord hjemme, ved at scanne alle dine papirdokumenter
  • Administrér rejsedokumenter, visitkort, billeder og kvitteringer
  • Scan og del dokumenter på arbejdet

Det bedste af det hele, alt hvad du scanner er tilgængeligt, søgbart, og kan deles i Evernote på din computer og mobile enheder.

Bemærk: ScanSnap Evernote Edition-scanneren kan ikke længere købes, og ScanSnap Evernote Edition-softwaren understøttes ikke længere. Download af ScanSnap Evernote Edition-softwaren afsluttes den 31. marts 2023, og det samme gælder firmware-opdateringsværktøjet.