Opsætning af scanneren

Trin 1: Download og installer softwaren

Download og installer scannersoftwaren på din computer, inden scanneren tilsluttes.

Download Windows og Mac installationsprogrammet fra Evernote-hjemmesiden

Trin 2: Tilslut og åbn scanneren

Sådan opretter du forbindelse til ScanSnap

Sæt det medfølgende USB-kabel og strømadapteren i scanneren, og tilslut USB-kablet til din computer.

Scanneren tænder automatisk, når du åbner den.

Trin 3: Indstilling af auto-arkivering af notemapper

Når du scanner filer, vil din ScanSnap Evernote Edition scanner automatisk genkende hver filtype og organisere den til din foretrukne Evernote notemappe og efter behov tilføje et tag. Opsætningsguiden vil lede dig gennem valg af notemappe for hver dokumenttype: dokumenter, kvitteringer, billeder og visitkort.

Automatisk arkivering med ScanSnap

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br