Scanner fejlsøgning

Forebyg papirstop

Prøv disse forslag til at forebygge papirstop:

• Scan færre sider af gangen
  • Scan lignende størrelser dokumenter i samme arbejdsgang (kvitteringer, kort. billeder, dokumenter)
  • Justér bredden på papirstyret til en bredde, der er en lille smule større end dine dokumenter
  • Sørg for, at alle dokumenterne er centreret over papirføderen

Fjern fastklemt papir

Løs problemer med papirstop i ScanSnap

Hvis du tilfældigvis har et papirstop, skal du blot løfte håndtaget på højre side af ScanSnap for at åbne scanneren, og forsigtigt fjerne papiret.

Problemer med Wi-Fi scanning

Hvis din scanner ikke tilsluttes via Wi-Fi, prøv disse trin:

• Sørg for, at Wi-Fi-antennen bagpå din scanner er skiftet til Tændt positionen.
  • Kør ScanSnap trådløs opsætningsguide for Evernote Edition. Find og kør guiden fra dine programmer eller programmenuen.
    • Windows: Programmer > ScanSnap Evernote Edition > ScanSnap Wireless Setup Tool for Evernote Edition
    • Mac: Applikationer > ScanSnap Evernote Edition > ScanSnap Wireless Setup Tool for Evernote Edition
  • Kontrollér hvilken type sikkerhed dit trådløse netværk bruger. De fleste trådløse netværk fungerer uden problemer. Hvis du får problemer kan du besøge siden Hjælp & indlæring for at få hjælp.

Forbedr visitkortnøjagtighed

Visitkortindstillinger i ScanSnap Manager-software

Det kan være muligt at forbedre nøjagtigheden af ​​visitkortscanninger ved at justere scanningskvaliteten. For at gøre dette skal du følge disse trin:

1. Åbn ScanSnap Manager Evernote Edition
  2. Vælg Visitkort-fanen
  3. Vælg "Bedste" fra rullemenuen "Billedopløsning"
  4. Vælg "Lav" fra rullemenuen "Compression"

Forebyg problemer med regelmæssig vedligeholdelse af scanneren

Det er en god idé at holde både scannerkontakterne og rullerne rene. De følgende videoer viser dig hvordan du kan rense kontakter og ruller, og hvordan du bestiller nye ruller, når det er nødvendigt.

Video med rengøring af glasset
Video med rengøring af glasset

Rengøring af glasset

Hvis der opstår strejfmærker, prikker, linjer eller rester på dine scannede dokumenter, skal du måske rengøre scannerens glasplade.

Video med rengøring af ruller
Video med rengøring af ruller

Rengøring af ruller

Hvis siderne altid glider eller vælter, eller mange sider går gennem scanneren på samme tid, kan du prøve at rense rullerne, så de bedre får fat i papiret.

Video med udskiftning af ruller
Video med udskiftning af ruller

Udskiftning af ruller

Rullerne skal holde i et år eller 200.000 scanninger. Hvis du har forsøgt at rense rullerne, og siderne stadig ikke indføres korrekt, skal du udskifte rullerne. Ruller kan købes online.

Kan du stadig ikke finde det, du søger?

Se ScanSnap-supportsiden eller siden Evernote Hjælp & indlæring for mere detaljerede tips til fejlfinding.

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br