Hvor kan jeg købe ScanSnap Evernote Edition?

Køb ScanSnap Evernote Edition fra Fujitsu.

Hvordan kommer jeg i gang?

1. Download Windows og Mac installationsprogrammet fra Evernote-hjemmesiden.
  2. Gennemlæs denne produktvejledning

Er ScanSnap Evernote Edition software kompatibel med andre scannere?

Da vores hardware og software er så dybt integreret, kræver funktioner som auto-arkivering, at der anvendes ScanSnap Evernote Edition hardware.

Hvad er forskellen mellem ScanSnap Evernote Edition og ix500?

Hele scanningsoplevelsen fra opsætning til scanning, er blevet re-designet i ScanSnap Evernote Edition. De væsentlige forskelle er:

• Scan hurtigere med one-step opsætning af alle drivere og softwaren
  • Automatisk dokumenttype genkendelse og auto-arkivering: Scanneren identificerer automatisk dokumenter, visitkort, kvitteringer og fotografier, og gemmer dem i den passende Evernote notemappe
  • Ingen bekymringer om udtryk som billedopløsning, DPI, farvedybde eller komprimering igen. ScanSnap Manager Evernote Edition vælger automatisk den optimale indstilling for visuel kvalitet og diskplads
  • Wi-fi-scanning i ét trin gør, at du slipper for ledninger på dit skrivebord
  • Visitkort opdateres automatisk til omfattende kontaktnotatfiler med information fra LinkedIn
  • Uforstyrrende scanning: scanningen afbryder ikke dit workflow. Få besked om scanninger mens du holder fokus på din nuværende opgave.

Kan jeg anvende min ScanSnap Evernote Edition på flere computere?

Ja. ScanSnap Evernote Edition vil først scanne til den computer der er tilsluttet via USB-kablet. Hvis der ikke er en tilgængelig USB-tilslutning, vil scanneren tilslutte til din udvalgte computer over en Wi-Fi-tilslutning. Dette betyder, at du kan have scanneren tilsluttet til en computer via Wi-Fi og tilslutte den via USB til andre computere efter behov.

Kan jeg scanne til andre destinationer (som Dropbox, Google Drive, eller Box)?

Ja, sammen med scanning til Evernote kan du tilmed specificere en bestemmelsesmappe for scannede raw-filer. Du kan gøre dette ved at vælge at gemme kopier af scannede filer fra fanen 'Generelt' i ScanSnap Manager Evernote Edition.

Kan ScanSnap Evernote Edition scanne direkte til en mobil enhed?

Ja, installer Scannable til at scanne direkte fra ScanSnap Evernote Edition og til din mobiltelefon.

Kan ScanSnap Evernote Edition scanne direkte til skyen (uden en computer)?

ScanSnap Evernote Edition scanner til Evernote på din computer via USB eller en trådløs wi-fi-forbindelse. Dine scannede dokumenter vil synkroniseres fra din computer til din Evernote-konto, hvor de vil være tilgængelige for alle dine enheder. Dette var en bevidst beslutning baseret på at levere den bedste brugeroplevelse og ikke på nogle tekniske begrænsninger. Nogle af vores argumenter:

• Vi fandt, at brugerne værdsætter muligheden til visuelt at gennemse scanninger før de oprindelige dokumenter kasseres. Forsinkelsen fra scanning direkte-til-sky gør dette vanskeligt. I stedet har vi minimeret tiden mellem scanning og skærmvisning af dokumenter.
  • Scanning til skyen gør flerbrugermiljøer udfordrende. F.eks. for at vælge en destination Evernote vil det kræve en brugerinvolveret opsætningsproces og sikkerhedsmæssige overvejelser for at undgå at udsætte konti for datainjektion.
  • Når der ikke er en tilgængelig internetforbindelse, er der ingen rigtige svar på hvad en direkte-til-sky scanner skal gøre med de scannede dokumenter.

Kan ScanSnap Evernote Edition gøre PDF-filer søgbare med optisk tegngenkendelse (OCR)?

Ja. ScanSnap Evernote Edition-scanneren bruger industriens førende tekstgenkendelsesprogram fra ABBYY til at gøre det muligt, at søge i og vælge tekst i dokumenter.

Kan ScanSnap Evernote Edition understøtte manuel indstilling af farvedybde, billedopløsning og komprimering?

Ja, men vi optimerer automatisk dine indstillinger for billedkvalitet og størrelse ud fra den genkendte type på det scannede dokument. F.eks. vil dokumenter blive scannet som søgbare PDF-filer, men fotografier scannes i JPEG i høj kvalitet.

Hvordan virker scanning af visitkort?

Når du scanner et visitkort ved hjælp af ScanSnap Evernote Edition, anvender vi proprietær serverside billedgenkendelsesteknologi til at udtrække grundlæggende information og bruge den til at skabe en omfattende kontaktnotefil.

Hvis du tillader at Evernote opretter forbindelse til din LinkedIn-konto, vil vi bruge de grundlæggende oplysninger, der findes på kortet til, på dine vegne, at søge på LinkedIn efter mere detaljerede kontaktoplysninger såsom virksomhed, titel og profilfoto.

Dette skærmbillede viser en omfattende kontaktnotefil skabt ved at scanne et visitkort og automatisk udtrække oplysninger fra online sociale netværk.

Gemt ScanSnap-kontaktinfo

Hvordan downloader eller deler jeg mine scannede filer?

Alle scannede filer gemmes automatisk i en notefil i Evernote. Som standard gemmes dokumenter som PDF-dokumenter, mens kvitteringer, billeder og visitkort gemmes som jpg-filer. Da de er i Evernote, er alle dine filer tilgængelige fra enhver computer og mobil enhed med Evernote.

• Åbne en fil: For at åbne en fil på din stationære computer, dobbeltklikkes der bare på filen eller højreklik og vælg Åben.
  • Gem en fil på din computer: For at gemme en fil på din computer, højreklik og vælg Gem eller træk filen ud af Evernote notefilen og hen til den ønskede computermappe.
  • Del en fil via e-mail: For at dele en individuelt scannet fil via en e-mail, klik på Del-ikonet i Evernote notefilen. Vælg E-mail og dit e-mailprogram vil åbne og vedhæfte indholdet til mailen.
  • Del en hel notemappe: Da dine scannede filer automatisk er organiseret i din foretrukne notemappe, kan du dele enhver notemappe med andre Evernote brugere. Højreklik på notemappen på din computer i notemappevisningen, og vælg Del.

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br