Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du har en ScanSnap Evernote Edition-scanner kræves der en firmwareopdatering for at kunne scanne til Evernote. Du kan finde en trinvis vejledning til hvordan du opdaterer og konfigurer din scanner i Opdater din ScanSnap Evernote Edition-scanner.

Kan jeg ændre min ScanSnap Evernote Edition-scanner til en Fujitsu iX500-scanner?

Ja, du skal gøre dette for at kunne fortsætte med at bruge din ScanSnap Evernote Edition-scanner til at scanne til Evernote. Bemærk at der er flere forskelle mellem ScanSnap Evernote Edition og ScanSnap iX500. Når du opdaterer scanneren er opdateringen permanent, og den kan ikke fortrydes.

Hvordan downloader eller deler jeg mine scannede filer?

Alle scannede filer gemmes automatisk i en notefil i Evernote. Som standard gemmes dokumenter som PDF-dokumenter, mens kvitteringer, billeder og visitkort gemmes som jpg-filer. Da de er i Evernote, er alle dine filer tilgængelige fra enhver computer og mobil enhed med Evernote.

• Åbne en fil: For at åbne en fil på din stationære computer, dobbeltklikkes der bare på filen eller højreklik og vælg Åben.
  • Gem en fil på din computer: For at gemme en fil på din computer, højreklik og vælg Gem eller træk filen ud af Evernote notefilen og hen til den ønskede computermappe.
  • Del en fil via e-mail: For at dele en individuelt scannet fil via en e-mail, klik på Del-ikonet i Evernote notefilen. Vælg E-mail og dit e-mailprogram vil åbne og vedhæfte indholdet til mailen.
  • Del en hel notemappe: Da dine scannede filer automatisk er organiseret i din foretrukne notemappe, kan du dele enhver notemappe med andre Evernote brugere. Højreklik på notemappen på din computer i notemappevisningen, og vælg Del.