Mærk sider med smart stickers

åbn notesbog

Evernote Smart Stickers gør Evernote Notebooks smartere ved at give dig mulighed for at mærke og organisere dine noter automatisk, når de gemmes på din Evernote-konto ved hjælp af Evernote-kameraet. Hver Evernote Notebook leveres med et komplet sæt Smart Stickers.

Der medfølger seks forskellige Smart Stickers til hver Evernote-notesbog, der har ét mærke tilknyttet som standard. Du kan også tilpasse hver type Smart Sticker og knytte dem til en hvilken som helst notesbog og op til seks mærker.

Der er følgende standardmærker tilknyttet Evernote Smart Stickers:

• StartsideStartside
  • HandlingHandling
  • AfvistAfvist
  • GodkendtGodkendt
  • RejseRejse
  • ArbejdeArbejde

Brug Smart Stickers til at tilføje mærker til sider

Smart Stickers

Placer Smart Stickers på siden tæt ved teksten for at mærke og organisere noterne fra din Evernote-notesbog automatisk. På den måde sikrer du, at dine Smart Stickers kommer med i det område, du tager billede af.

Bemærk venligst at Evernote-kameraet kun genkender Smart Stickers, der er sat i Evernote-notesbøger.

Tilpas Smart Stickers

Brug Evernote-appen i iOS- eller Android-enheder til at specificere hvilke mærker og hvilken notesbog du vil tilknytte hver Smart Sticker. Når først de er gemt i Evernote vil alle noter med denne Smart Sticker automatisk blive gemt med de valgte mærker.

iPhone, iPad og iPod touch

Gør følgende for at tilpasse Smart Stickers på en iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åbn Konto-fanen
  2. Tryk på Indstillinger > Kamera > Moleskine-notesbog
  3. Tryk på den Smart Sticker, du vil ændre. Standardnotesbogen og mærket, der i øjeblikket er knyttet til denne Smart Sticker, vises.
  4. For at ændre den notesbog eller det mærke, der er tilknyttet en hvilken som helst Smart Sticker, skal du trykke på Notesbog eller Mærke, og derefter søge efter eller vælge en notesbog eller et mærke fra listen med muligheder. Eventuelle ændringer du har foretaget vil automatisk blive gemt.

Android

Gør følgende for at tilpasse Smart Stickers på en Android-enhed:

1. Åbn navigationslinjen ved at føre fingeren fra venstre side af skærmen eller ved at trykke på menuknappen (tre linjer)
  2. Rul ned i listen og tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Kamera > Moleskine-notesbog. Hver Smart Sticker vises sammen med det mærke og den notesbog, den på nuværende tidspunkt er tilknyttet.
  4. Tryk på det mærke eller den notesbog du vil ændre, og vælg en ny fra listen.
  5. Tryk på OK for at gemme dine ændringer.