Introduktion

Med Evernote Clearly kan du læse dit favoritindhold på nettet uden forstyrrelser. Evernote Clearly er et brugervenligt tilføjelsesprogram til browsere, der fjerner uønskede reklamer, navigationslinjer og andre forstyrrelser med et enkelt klik. Dermed får du kun vist det indhold, du er interesseret i, i et læsevenligt format.

Med Evernote Clearly kan du også hurtigt klippe indhold direkte til din Evernote-konto, så du kan se det hvor som helst, Evernote er installeret, hvilket giver dig en uforstyrret læseoplevelse.

Udgået support for Clearly

Fra og med den 22. januar 2016 har Evernote afbrudt support for Clearly. Clearly er ikke længere tilgængeligt for download, og der foretages ingen yderligere opdateringer til udvidelsen. Kunder med eksisterende installationer af Clearly-browserudvidelsen kan fortsætte med at bruge den.