Læs uden forstyrrelser

Med Evernote Clearly kan du uden forstyrrelser få vist dit favoritindhold fra nettet med tryk på en enkelt knap. Brug Evernote Clearly til alt fra blogindlæg til nyhedsartikler, referencematerialer og meget mere, og få en renere og mere læsevenlig tekst. Så kan du fokusere på det indhold, du er interesseret i, uden at skulle bekymre dig om reklamer, navigationsværktøjer og andre forstyrrelser, du vil undgå.

Skærmbillede – før og efter

Sådan bruges Evernote Clearly

Hvis du vil have vist en hjemmeside med Evernote Clearly, skal du blot klikke på Evernote Clearly-ikonet ved siden af adresselinjen i dit browservindue.

Skærmbillede af browser

Hjemmesidens hovedindhold vises uden reklamer, navigationsværktøjer og andre forstyrrelser. Alle links, billeder og andre medier i indholdet bevares og kan stadig anvendes.

Evernote Clearly-værktøjslinjen

Evernote Clearly gør ikke bare teksten ren og fjerner forstyrrende elementer. Programmet leveres med en række fantastiske ekstrafunktioner, der kan forbedre din læseoplevelse. Du kan f.eks. fremhæve tekst, klippe indhold til din Evernote-konto, udskrive tekst og tilpasse tekststørrelse og skrifttype.

Evernote Clearly-værktøjslinje

Følgende værktøjer er tilgængelige i værktøjslinjen, når du ser indhold i Evernote Clearly:

Return to Web iconTilbage til webvisning: Klik for at lukke Evernote Clearly, og gå tilbage til normal webvisning af det aktuelle indhold.

Web Clipper iconWebklipper: Klik for at klippe alt det indhold, der i øjeblikket vises i Evernote Clearly, ind på din Evernote-konto. Når indholdet er blevet klippet, vises en bekræftelse. Klik på knappen Rediger i bekræftelsesdialogboksen for at åbne indholdet i Evernote.

Webklipper-bekræftelse

Highlighter iconHighlighter: Klik for at aktivere highlighterværktøjet, og klik og træk derefter markøren over den tekst, du vil fremhæve. Fremhævet tekst bevares også, når du klipper indholdet ind på din Evernote-konto.

Fremhævelseseksempel

Adjust text iconJuster tekststørrelse og skrifttype: Klik for at vælge et farvetema, ændre tekststørrelsen eller oprette dit eget brugerdefinerede tema til visning af indhold i Evernote Clearly.

Tekstmenu

Print iconUdskriv: Klik for at udskrive.

Relaterede noter

Relaterede noter er en anden fantastisk måde, som Evernote-produkterne kan hjælpe dig med at huske det hele på. Hver gang du får vist en hjemmeside i Evernote Clearly, får du også vist uddrag fra relaterede noter på din Evernote-konto. Klik på en relateret note for at åbne den i Evernote.

Relaterede noter