Gem til din Evernote-konto

På nogenlunde samme måde som Evernote Webklipper giver Evernote Clearly dig mulighed for at gemme indhold fra internettet direkte på din Evernote-konto. Dermed er det nemt at gemme nyttige oplysninger, som du kan læse eller referere til senere.

Relaterede noter

Hvis du vil klippe det indhold, der i øjeblikket vises i Evernote Clearly, skal du blot klikke på ikonet Web Clipper iconWebklipper icon i vækrtøjslinjen. Hvis det er første gang, du bruger Evernote Clearly, bliver du bedt om at logge på Evernote. Derudover forsøger Evernote Clearly automatisk at mærke og gemme det klippede indhold i en relateret notesbog takket være funktionen Smart arkivering.