Tilpas Evernote Clearly

Du kan tilpasse din læse- og klippeoplevelse med Evernote Clearly via menuen Indstillinger. Vær opmærksom på, at menuen Indstillinger kan være placeret forskellige steder i Evernote Clearly, afhængigt af den browserversion du bruger.

Gør følgende for at åbne menuen Indstillinger:

Chrome

• Mac: Klik på Vindue > Udvidelser og derefter på Muligheder ved siden af Evernote Clearly
  • Windows: Klik på ikonet Menu til højre for adresselinjen og vælg Indstillinger. Klik derefter på Udvidelser i sidepanelet til venstre, og klik på Muligheder ved siden af Evernote Clearly

Firefox

• Mac: Klik på Værktøjer > Tilføjelsesprogrammer, og klik derefter på knappen Indstillinger ved siden af Evernote Clearly
  • Windows: Klik på Firefox > Tilføjelsesprogrammer, og klik derefter på Udvidelser i sidepanelet til venstre efterfulgt af knappen Indstillinger ud for Evernote Clearly.

Opera

• Mac: Klik på Window > Udvidelser
  • Windows: Klik på Opera-menuen > Udvidelser

Muligheder

Følgende indstillinger kan indstilles under fanen 'Indstillinger':

Tastaturgenveje: Tildel tastaturgenveje til nogle af de mest anvendte funktioner i Evernote Clearly. Standardgenvejene bliver allerede vist.

Mærker: Angiv et eller flere mærker, der automatisk skal tilknyttes de webklip, du gemmer på din Evernote-konto via Evernote Clearly.

Notesbog: Vælg, om Evernote Clearly skal gemme klippet indhold i din standardnotesbog eller i en anden notesbog, du selv vælger.

Smart arkivering: Vælg, om Evernote Clearly skal bruge smart arkivering til automatisk at vælge mærker, notesbog eller begge dele, når du klipper indhold over på din Evernote-konto. Du kan også deaktivere smart arkivering.

Relaterede noter: Vælg, om relaterede noter skal vises, kun skal vises nederst i skærmbilledet eller ikke skal vises, når du får vist indhold i Evernote Clearly.

Konto: Her vises, hvilken Evernote-konto du i øjeblikket er logget på. Webklip, der oprettes med Evernote Clearly, gemmes på denne konto.

Brugerdefineret tema

Evernote Clearly fjerner ikke bare alle forstyrrende elementer fra indhold på internettet. Programmet giver dig også mulighed for fuldstændigt at tilpasse, hvordan din læseoplevelse skal være.

Følgende indstillinger kan indstilles under fanen 'Brugerdefineret tema':

• Skrifttype for brødtekst: Den skrifttype, der bruges til at vise brødteksten.

• Skrifttype for sidehoved: Den skrifttype, der bruges til at vise sidehoveder, f.eks. artikeltitler og afsnitstitler.

• Monospatieret skrifttype: Den skrifttype, der bruges til at vise eventuel monospatieret tekst, f.eks. kodeeksempler.

• Baggrundsfarve: Den farve, der vises som baggrund bag teksten.

• Forgrundsfarve: Den farve, der anvendes til teksten.

• Basisskriftstørrelse: Den skriftstørrelse, der anvendes til brødteksten.

• Linjehøjde: Hvor meget plads der er mellem tekstlinjerne.

• Linjebredde: Den samlede horisontale bredde, som teksten fylder over skærmen.

• Flere muligheder: Klik for at få vist avancerede formateringsmuligheder, herunder CSS, tekstjustering og grafikindstillinger.

Alle ændringer, du foretager til dit brugerdefinerede tema, anvendes automatisk på det viste teksteksempel, så du nemt kan se, hvordan dine nye indstillinger vil se ud i Evernote Clearly.