Hurtig start

Scannable er i øjeblikket tilgængelig til iPhone, iPad og iPod touch

Scannable-startside

Brug Scannable til at scanne kvitteringer, dokumenter, billeder, visitkort, whiteboards og enhver form for papir direkte til din telefon, uanset form eller størrelse. Du kan også scanne dokumenter fra en hvilken som helst ScanSnap Evernote Edition-scanner, der er tilsluttet det samme wi-fi-netværk.

Når du har taget et billede sørger Scannable automatisk for at beskære og forbedre billedet ved at justere lysstyrke, kontrast og klarhed. Billeder der tages med Scannable kan nemt gemmes direkte på din enhed eller i Evernote, ligesom de kan deles via e-mail eller sms, eksporteres eller åbnes med andre apper på din enhed.

step 1Peg og scan

Anbring et dokument, en kvittering eller et hvilket som helst andet stykke papir på en baggrund med kontrastfarve, og peg med kameraet på det element, der skal scannes. Hold din enhed direkte hen over objektet, og flyt den tættere på eller længere væk, indtil den blå firkant til registrering af dokumenter vises.

Scanningen er færdig når nedtællingsuret (en animeret cirkel) er afsluttet.

Scannable der tager et billede med en iPhone

step 2Gennemse og godkend

Efter scanning tilføjes billederne til din scanningsbakke. Bladr gennem (eller tryk på) billederne i scanningsbakken for at få en forhåndsvisning af dem. Tryk på et billede for at se nærmere på det eller for at få adgang til billedværktøjer for at slette, rotere, beskære eller gendanne.

Efter du har gennemset en scanning skal du trykke på tilbage-pilen for at vende tilbage til din scanningsbakke, så du kan fortsætte med at scanne, eller for at slette alt i bakken og starte forfra. Tryk på fluebenet for at godkende dit scannede billede(r).

Scannable-skærm der viser en forhåndsvisning af et scannet dokument

step 3Send og gem

Når billederne er godkendt kan du:

• Gemme direkte til din enheds 'kamerarulle'
  • Gemme direkte i Evernote
  • Send via e-mail eller sms
  • Dele med en anden kompatibel app

Bemærk: Under app-indstillinger kan du vælge, om du vil gemme scannede elementer som billeder eller PDF-filer. Som standard gemmes enkeltsidede scanninger som et billede, mens flersidede scanninger gemmes som en PDF-fil.

Et eksempel på et gemt billede på Scannable