Annoter nøgleinfo

HTML-highlighter

Er i øjeblikket ikke tilgængelig til Microsoft Edge

To måder at tilføje visuelle billedforklaringer til en side:

1. Fremhæv tekst: Fremhæv tekst på en hjemmeside, hvorefter den kan klippes og gemmes eller deles.
  2. Tilføj visuelle billedforklaringer: Tag et skærmbillede af en side og anvend derefter annoteringsværktøjerne til at markere den, før du gemmer og deler den.

1. Fremhæv tekst

For at fremhæve tekst på en hjemmeside skal du blot klikke på markøren og trække den hen over tekst på en side. For at fjerne fremhævet tekst skal du holde markøren over den fremhævede tekst og klikke på 'X'.

Fremhæv tekst

Fremhævelsesværktøj: Når webklipper registrerer tekst på en side bliver markøren til et fremhævelsesværktøj.

Når du vælger 'Artikel', 'Forenklet artikel' eller 'Hel side' bliver din markør til et fremhævningsværktøj, så du kan udpege eller påminde dig selv om vigtige eller inspirerende afsnit på en side.

2. Tilføj visuelle billedforklaringer

Markér dit skærmbillede med visuelle billedforklaringer i form af pile, former og tekst, for at gøre kommunikationen hurtigere og mere tydelig.

Formværktøjer

Formværktøj: Tegn pile, cirkler, streger og andre former på et skærmbillede.

Farvemuligheder

Farvemuligheder: Vælg eller rediger farven på dine nye eller valgte former.

Stempelværktøjer

Stempelværktøj: Tilføj stempler med etiketter og pile. Vælg et stempel og placer det på dit skærmbillede. Klik på '+' eller 'a' for at tilføje en pil eller tekstetiket.

Andre annoteringsværktøjer:

• Skriveværktøj Skriveværktøj: Tegn med digitalt blæk.
  • Skriveværktøj Skriveværktøj: Tilføj tekstannoteringer.
  • Pixelværktøj Pixeleringsværktøj: Pixeleringsværktøjet er perfekt til sløring af dele af billeder, der skal holdes anonyme som f.eks. ansigter eller andre oplysninger, der kan identificere personer.
  • Beskæringsværktøj Beskæringsværktøj: Træk linjerne for at beskære et skærmbillede.
  • Zoom indZoom ind og ud: Zoom ind og ud af skærmbilledet.
  • Zoom udZoom ind og ud: Zoom ind og ud af skærmbilledet.