Annoter nøgleinfo

< Forrige / Næste >

Annoter nøgleinfo

Annotering

Er i øjeblikket ikke tilgængelig til Microsoft Edge

Tilføj visuelle billedforklaringer til klippede skærmbilleder

Når du tager et skærmbillede med klipperen vises annoteringsværktøjerne. Brug dem til at tilføje pile, figurer og andre visuelle billedforklaringer for at sikre hurtigere og klarere kommunikation.

Formværktøjer

Formværktøj: Tegn pile, cirkler, streger og andre former på et skærmbillede.

Farvemuligheder

Farvemuligheder: Vælg eller rediger farven på dine nye eller valgte former.

Stempelværktøjer

Stempelværktøj: Tilføj stempler med etiketter og pile. Vælg et stempel og placer det på dit skærmbillede. Klik på '+' eller 'a' for at tilføje en pil eller tekstetiket.

Andre annoteringsværktøjer:

• Markeringsværktøj Markeringsværktøj: Tegn med digitalt blæk.
  • Tekstværktøj Tekstværktøj: Tilføj tekstannoteringer.
  • Pixeleringsværktøj Pixeleringsværktøj: Pixeleringsværktøjet er perfekt til sløring af dele af billeder, der skal holdes anonyme som f.eks. ansigter eller oplysninger, der kan identificere personer.
  • Beskæringsværktøj Beskæringsværktøj: Træk linjerne for at beskære et skærmbillede.
  • Zoom ind Zoom ind
  • Zoom ud Zoom ud