Del webklip med andre

Del klip

Med webklipper er det nemt at dele den viden og inspiration, du finder på internettet, med dine kolleger og venner:

• Tag et skærmbillede af et websted, du kan lide, markér det, og send det via e-mail til din designer.
  • Del et interessant websted med venner på dine sociale netværk.
  • Indsæt et link til dit webklip eller en hjemmeside i en chatsession med kolleger.

Del i Google Chrome, Safari og Opera

Når du har gemt et hjemmesideklip kan du klikke på Del og dele noten med hjemmesideklippet via LinkedIn, Facebook, Twitter, Work Chat eller e-mail. Du kan også dele et hjemmesideklip som et offentligt link, som du kan kopiere og indsætte i et hvilket som helst dokument eller meddelelsesprogram.

Del som en e-mail
Del som et link

Del via e-mail
Del via url-adresse

Del i Internet Explorer og Firefox

Gem dit webklip på en hvilken som helst browser, og del det derefter via din Evernote-konto.

1. Når du har gemt dit klip skal du åbne din Evernote-konto (log ind hvis du bliver bedt om det).
  2. Åbn den eller de noter, du har klippet, og tryk på notedelings-knappen i værktøjslinjen næsten helt øverst i din note. Vælg en af de delemuligheder, der er anført i vinduet: Work Chat, Facebook, Twitter, LinkedIn eller e-mail.

Læs mere om at dele noter