Del notesbøger

Del notesbøger

Del notesbøger

Evernote giver dig mulighed for hurtigt og nemt at dele dine notesbøger med andre, hvis du ønsker det. Del en notesbog, og giv andre tilladelse til at se og arbejde sammen med dig.

Skærmbillede af notesbog delt

Brug delte notesbøger til at:

  • Organiser et gruppeprojekt – Saml alle dine mødenoter, filer og huskelister på ét sted.
  • Opbyg et kreativt lager – Gem inspiration til design, artikler og billeder.
  • Planlæg en forretningsrejse – Saml dine rejseplaner, pakkelister og telefonnumre ét sted, hvor du altid har adgang til dem.

Sådan deles individuelle noter uden at dele hele notesbogen

 

Forskellige måder at dele notesbøger:

  • Del en notesbog med en eller flere personer
  • Del personlige notesbøger som links (URL-adresser)
  • Del en notesbog med alle i din virksomheds Evernote Business-konto

Del en notesbog med en eller flere personer

Del notesbøger i Work Chat

Del en notesbog i Work Chat

  1. Åbn notesbogslisten, og find de notesbøger, du ønsker at dele.
  2. Klik på Work Chat-knappen (taleboble med pil), som kommer frem, når du holder markøren på en notesbog (stationære computere), tryk på knappen Indstillinger (tre prikker) og derefter på Del notesbog (iPhone, iPad og iPod touch), eller tryk på knappen Indstillinger (tre prikker) og tryk derefter på Del (Android).
  3. Angiv adgangsniveau til 'Kan redigere og invitere', 'Kan redigere' eller 'Kan læse'.
  4. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson), indtast eventuelt en besked, og klik eller tryk derefter på Send.

Når du deler en notesbog via Work Chat, kan modtagerne åbne notesbogen direkte via chatten og straks chatte med dig om indholdet. Når en person ser en notesbog, som er blevet delt med dem i Work Chat, føjes denne notesbog til vedkommendes konto. Hver gang en person deler en Business-notesbog med andre medlemmer i deres virksomhed, føjes notesbogen automatisk til modtagerens Business-notesbogsliste næste gang vedkommende synkroniserer.

Angiv adgangsniveauer

Skærmbillede af indstillinger for notesbogstilladelser

Når du inviterer en person til at arbejde sammen med dig i en notesbog, vurderer du, hvilket adgangsniveau vedkommende skal have:

  • Kan redigere og invitere: De inviterede kan foretage ændringer i noter, tilføje noter og dele individuelle noter via e-mail samt offentlige URL-adresser, ligesom de kan invitere andre brugere til at få vist og redigere den delte notesbog.
  • Kan redigere noter: De inviterede kan redigere, tilføje og dele individuelle noter via e-mail.
  • Kan se noter: De inviterede kan kun se noter i den delte notesbog.

Skift notesbogstilladelser eller stop deling

For at se og redigere tilladelser for notesbøger, du allerede har delt, inklusive at stoppe deling, skal du finde notesbogen i notesbogslisten og gøre følgende:

  • Mac

    Højreklik på notesbogens navn og vælg Rediger deling... for at få vist og ændre tilladelser.

  • Windows

    Højreklik på notesbogens navn og vælg Rediger deling... for at få vist og ændre tilladelser.

  • iPhone, iPad og iPod touch

    Tryk på knappen Indstillinger (tre prikker) og tryk derefter på Notesbogsindstillinger > Notesbogstilladelser for at få vist og ændre tilladelser.

  • Android

    Tryk på knappen Indstillinger (tre prikker) ved siden af notens navn og tryk derefter på Rediger deling for at få vist og ændre tilladelser.

  • Web

    Klik på infoknappen (bogstavet 'i') i notesbogens header og klik derefter på Rediger deling for at få vist og ændre tilladelser.

Del personlige notesbøger som links (URL-adresser)

Fås til Mac og Windows

Du kan dele (offentliggøre) en notesbog som link (URL). Alle der har dette link har adgang til notesbogen. Du bestemmer selv, om du vil gøre dette link tilgængeligt for et par enkelte eksterne leverandører, for alle dine kunder, eller for alle og enhver på et socialt feed..

For at offentliggøre en personlig notesbog som et link, som andre kan få adgang til:

  1. Åbn din liste over notesbøger (sørg for at få vist personlige notesbøger), og vælg den notesbog, der skal offentliggøres.
  2. Højreklik på en personlig notesbog og vælg Offentliggør notesbog... (Mac), eller vælg Rediger deling..., og klik derefter påOffentliggør (Windows).

Del en notesbog med alle i din virksomheds Evernote Business-konto

Du kan dele (offentliggøre) en Business-notesbog med hele din virksomhed, så alle, der er medlem af virksomhedens Evernote-konto, kan få vist indholdet og tilføje det til deres notesbogsliste. Hvis du vil offentliggøre en personlig notesbog til din virksomheds Evernote-konto skal du først konvertere den til en Business-notesbog.

Få mere at vide

Del alt, som kan vise sig at være en god ressource for virksomheden, f.eks.:

  • Virksomhedens kontaktperson, partner og kundelister.
  • Projekter af interesse for andre i virksomheden
  • Virksomhedsrelaterede materialer og formularer

Sådan offentliggør du en Business-notesbog, så alle i virksomheden kan få adgang til den:

  1. Åbn din liste over notesbøger (sørg for at få vist Business-notesbøger), og vælg den notesbog, der skal offentliggøres.
  2. På stationære computere skal du højreklikke på en Business-notesbog og vælge Del notesbog... > Tilgængelig for alle... (Mac), eller højreklikke på en Business-notesbog og vælge Rediger notesbogsdeling... > Offentliggør (Windows). På iPhone, iPad og iPod touch skal du trykke på knappen Indstillinger (tre prikker) og derefter trykke på Notesbogsindstillinger > Offentliggør til Business. På Android skal du trykke på knappen Indstillinger (tre prikker) ved siden af notesbogens navn og derefter trykke på Offentliggør.
  3. Tilføj en beskrivelse af din notesbog. Denne beskrivelse vises for alle, der søger i notesbøger på startsiden for Business.
  4. Giv dit team de adgangsrettigheder, du ønsker, og klik derefter på Offentliggør for at begynde at dele notesbogen.
    Du kan vælge de adgangsrettigheder, hvert enkelt teammedlem skal have: 'kan få vist', 'kan redigere' eller 'kan redigere og invitere'. Du kan også benytte en blanding af rettigheder til forskellige personer forskellige steder i virksomheden, f.eks. således at alle i virksomheden kan se medarbejderhåndbogen, men at det kun er medarbejderne i HR, der har adgang til at redigere.

Bemærk: Hvis du nogensinde beslutter dig for, at du vil fjerne hele virksomhedens adgang til en notesbog, så skal du vælge eller trykke på 'X’ ved siden af din virksomheds Evernote-kontonavn i indstillingerne for deling.

Flere tips

Flere måder til at få det bedste ud af at dele og præsentere noter i Evernote:

  • Automatisk registrering: Hvis en anden person redigerer en note, du har delt med vedkommende, så kan du se et profilbillede af andre, der arbejder på noten. Evernote forhindrer desuden, at flere personer redigerer den samme note. Få mere at vide
  • Abonner på meddelelser med notesbogsopdateringer: Alle du har delt en notesbog med kan abonnere på meddelelser eller e-mailpåmindelser der afsendes, når der oprettes en ny påmindelse i den pågældende notesbog. Få mere at vide

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi,th,ms,ar,id

Nøgleord:

  • samarbejde
  • samarbejde
  • sådan gør du
  • tilmeld
  • tilmeldte notesbøger
  • del
  • del en notesbog
  • del notesbog
  • delt
  • delt notesbog
  • grænse for delt notesbog
  • deling
Afspiller video %{current} af %{total}
Video %{current} af %{total}