Skift din standardnotesbog

< Forrige / Næste >

Skift din standardnotesbog

Skærmbillede af ikonet for standardnotesbog

Standardnotesbogen er den notesbog hvor nye noter, webklip fra Evernote Webklipperog gemte e-mails automatisk gemmes hvis der ikke angives en anden notesbog. Du kan identificere din standardnotesbog med den lille stjerne nederst til højre på notesbogsikonet.

Skift din standardnotesbog

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at skifte din standardnotesbog.

• Mac

Det nye Evernote til Mac

1. Klik på knappen Indstillinger (tandhjul) ud for dit navn øverst i venstre navigationsmenu.
    2. Gå til Indstillinger > Notesbog og vælg en notesbog fra rullemenuen.

Ældre version af Evernote til Mac

1. Vælg Evernote > Indstillinger... via menulinjen.
    2. På fanen 'Generelt' ud for "Som standard placeres nye noter i følgende notesbog:" skal du vælge den notesbog du gerne vil angive som din standard.
  • Windows

Det nye Evernote til Windows

1. Klik på knappen Indstillinger (tandhjul) ud for dit navn øverst i venstre navigationsmenu.
    2. Gå til Indstillinger > Notesbog og vælg en notesbog fra rullemenuen.

Ældre version af Evernote til Windows

1. Klik på Værktøjer > Muligheder via menulinjen.
    2. På fanen 'Generelt' skal du klikke på Vælg standardnotesbog.
    3. Vælg den notesbog du gerne vil angive som din standard.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne menuen.
    2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af menuen og vælg Notesbøger.
    3. Under 'Standard' skal du vælge den notesbog du gerne vil angive som din standard.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Åbn 'Konto'-fanen.
    2. Tryk på Indstillinger > Notesbøger.
    3. Under 'Standardnotesbog' skal du vælge den notesbog du gerne vil angive som din standard.
  • Android

Det nye Evernote til Android

1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne menuen.
    2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af menuen og vælg Notesbøger.
    3. Under 'Standard' skal du vælge den notesbog du gerne vil angive som din standard.

Ældre version af Evernote til Android

1. Tryk på Indstillinger > Notesbøger > Personlig standardnotesbog i navigationsmenuen.
    2. Vælg den notesbog du gerne vil angive som din standard.
  • Web

Det nye Evernote Web

1. Klik på knappen Indstillinger (tandhjul) ud for dit navn øverst i venstre navigationsmenu.
    2. Gå til Indstillinger > Notesbog og vælg en notesbog fra rullemenuen.

Ældre version af Evernote Web

1. Åbn den notesbog du gerne vil angive som din standard.
    2. Klik på infoknappen (bogstavet 'i) i notesbogens overskrift øverst i notelisten.
    3. Markér afkrydsningsfeltet "Angiv som standardnotesbog".
  • Webklipper

1. Klik på Evernote-ikonet i din webbrowser for at åbne Webklipper-panelet.
    2. Klik på Muligheder nederst i panelet.
    3. I afsnittet 'Valg af notesbog' skal du markere alternativknappen for 'Start altid i' og vælge den notesbog du gerne vil angive som din standard.

Nøgleord:

• skift standard
  • skift min standard
  • skift af standard
  • gemte klip
  • standardnotesbog
  • ny standard
  • webklipper-standard
  • webklipper-notesbog