Ofte stillede spørgsmål for Evernote Teams-brugere

< Forrige / Næste >

Ofte stillede spørgsmål for Evernote Teams-brugere

ANMOD OM DEMO

EMNER INKLUDERET I DENNE ARTIKEL:

• Generelle spørgsmål
  • Sådan tilmelder du dig en Evernote Teams-konto
  • Sådan forlader du en Evernote Teams-konto
  • Sådan arbejder du med projektområder, noter og notesbøger

Generelle spørgsmål

Hvad er projektområder?

Projektområder er en effektiv metode til at organisere dit teams information. Du kan oprette et projektområde til et projekt, et team eller et emne, og du kan fylde det med noter og notesbøger. Alle i teamet kan se, hvad der er blevet delt med dem i et projektområde, samt finde oplysninger de har brug for og nemt samarbejde for at få arbejdet gjort

Hvad er team-notesbøger?

Evernote Teams giver brugerne mulighed for at oprette og have adgang til team-notesbøger. De ser ud som og fungerer ligesom almindelige Evernote-notesbøger og har ekstra delingsmuligheder, der er specifikke for teamet. Medlemmer af Evernote Teams kan oprette team-notesbøger, og alle noterne i disse bliver en del af team-kontoen.

Kan alle i teamet se alt team-indhold?

Brugere på team-kontoen kan kun se, hvad der eksplicit er delt med dem, enten direkte eller via et projektområde, samt hvad der er offentliggjort på team-kontoen (hvis relevant). Nye projektområder og notesbøger er som standard private for personen, der opretter notesbogen, men de kan deles med teammedlemmer. Du kan dele noter og notesbøger med enkeltpersoner eller placere dem i et projektområde og angive dem i kontokataloget, som hele teamet kan gennemse. Ved hjælp af administratorkonsollen kan kontoadministratorer se og administrere alle projektområder, notesbøger og noter uanset delingstilladelser.

Bemærk: Brugere der er en del af en Evernote Teams-konto som blev oprettet den 15. september 2017 eller senere har en kontobogbog, der ikke kan deles. Få mere at vide >>

Hvad sker der, hvis jeg fjerner en note fra en team-notesbog?

Når du fjerner en note fra en team-notesbog, enten ved at slette noten eller flytte den fra en team-notesbog til en notesbog på en individuel konto (kun Evernote Teams-konti der blev oprettet før den 15. september 2017), så flyttes den originale note til teamets papirkurv. Papirkurven i en team-konto ligner papirkurven på en individuel konto, men kun en kontoadministrator kan tømme teamets papirkurv via administratorkonsollen. Hvis du ved en fejl sletter en note eller ombestemmer dig, så kan du nemt gendanne den ved at åbne papirkurven og klikke på knappen Gendan.

Hvad sker der, hvis jeg sletter en team-notesbog?

Sletning af en team-notesbog fungerer på næsten samme måde som at slette noter. Alle de individuelle noter fra team-notesbogen placeres i teamets skraldespand. For at gendanne en note eller et udvalg af noter skal du blot åbne papirkurven, vælge den eller de noter (eller Shift+klik for at vælge flere) du vil gendanne, og derefter vælge Gendan valgte noter. Kun en kontoadministrator kan tømme teamets papirkurv ved hjælp af administratorkonsollen.

Hvad er kontokataloget?

Kataloget er hvor delte projektområder og notesbøger er anført så hele teamet kan gennemse dem. Brugere kan få vist og tilmelde sig projektområder og notesbøger efter behov. Et par eksempler på hvad der kan deles med et team omfatter information om personaleydelser, uddannelsesmateriale eller information vedrørende projekter, som flere personer ønsker at følge. Få mere at vide >>

Sådan tilmelder du dig en Evernote Teams-konto

Kan jeg beholde min eksisterende Evernote-konto eller skal jeg oprette en ny?

For Evernote Teams-konti der er blevet opdateret: Hvis du har en eksisterende Evernote-konto bør du fortsætte med at bruge den til dine egne individuelle noter. Når du tilmelder dig teamet vil du oprette en anden separat team-konto til brug for team-noter.

For Evernote Teams-konti der ikke er blevet opdateret: Hvis du har en eksisterende Evernote-konto anbefaler vi, at du bruger den til at tilmelde dig team-kontoen. Alle dine individuelle noter og notesbøger vil forblive adskilte fra dine team-noter og -notesbøger. Ingen, ikke engang kontoadministratoren, kan få adgang til eller kontrol over dine individuelle noter og notesbøger, og du beholder dem selvom du forlader teamet.

Hvordan tilmelder jeg mig en Evernote Teams-konto?

Se her for at få detaljeret information om hvordan du tilmelder dig dit teams Evernote-konto.

Da jeg forsøgte at tilmelde mig, modtog jeg en meddelelse om, at det maksimale antal licenser var nået. Hvad gør jeg nu?

Hvis det maksimale antal licenser for dit teams Evernote-konto er nået, vil vi automatisk informere kontoadministratoren om, at du har forsøgt at tilmelde dig. Kontoadministratoren vil tage direkte kontakt til dig, når brugergrænsen er øget.

Hvilke ændringer vil jeg se når jeg tilmelder mig en Evernote Teams-konto?

Evernote-appen forbliver den samme men du vil bemærke visse forskelle:

• Du vil have mulighed for at oprette projektområder
  • Du vil få mulighed for at få adgang til kontokataloget
  • Du vil have opdaterede kontogrænser

Sker der noget med mine individuelle noter og notesbøger når jeg tilmelder mig en Evernote Teams-konto?

Der sker absolut ingen ændringer med dine individuelle noter eller individuelle notesbøger når du tilmelder dig dit teams Evernote-konto.

Hvad sker der hvis jeg allerede betaler for Evernote Premium eller Personal og tilmelder mig en Evernote Teams-konto?

For Evernote Business-konti der blev oprettet før den 15. september 2017:

Hvis du har købt et betalt abonnement hos os og har mere end én måned tilbage, så tilbyder vi gerne en forholdsmæssigt beregnet refundering. Hvis dette er tilfældet bedes du venligst kontakte os.

For Evernote Teams-konti der blev oprettet den 15. september 2017 eller senere:

Du opretter en ny og separat Evernote Teams-konto når du tilmelder dig dit team. Du kan vælge at beholde dit separate og individuelle Evernote-abonnement, eller du kan annullere det. Uanset hvad så kan din kontoadministrator (når du tilmelder dig dit teams Evernote-konto) sende dig en kode, der kan indløses mod 1 års Evernote Personal via administratorkonsollen.

Sådan forlader du en Evernote Teams-konto

Hvordan forlader jeg en Evernote Teams-konto, som jeg har tilmeldt mig?

Evernote Teams-kontoadministratorer kan fjerne dig fra kontoen ved hjælp af siden 'Administrer brugere' i administratorkonsollen. Inden du går igennem trinnene for at forlade en Teams-konto skal du huske på, at du straks vil miste adgang til alle team-notesbøger du har oprettet, samt til alle notesbøgerne på team-kontoen.

Hvad sker der med mine noter og notesbøger hvis jeg forlader en Evernote Teams-konto eller min adgang tilbagekaldes?

Hvis du forlader team-kontoen eller hvis din adgang tilbagekaldes af en kontoadministrator, så vil du straks miste adgang til team-noter- og notesbøger eftersom alt team-indhold forbliver på Evernote Teams-kontoen.

Sådan arbejder du med projektområder, noter og notesbøger

Hvordan adskiller projektområder sig fra notesbøger?

Notesbøger giver dig mulighed for at organisere og dele et enkelt sæt indhold. Projektområder er derimod en mere effektiv metode til at organisere og samarbejde med dit team omkring et projekt eller flere sæt indhold, som kan spænde over flere notesbøger.

• Et projektområde kan indeholde både notesbøger og individuelle noter så du bedre kan organisere store mængder indhold
  • Et projektområde hjælper med at holde styr på det dit team arbejder på ved at fremhæve nyheder og fastgjorte noter

Hvordan adskiller projektområder sig fra stakke?

Du kan bruge stakke til at organisere dine notesbøger præcis som du vil, hvorimod projektområder bruges af hele dit team til at organisere indhold på den samme ensartede måde, således at I kan arbejde henimod samme mål og nemt finde delt indhold.

Ingen andre personer kan se dine stakke. Du kan ikke dele dem, og forskellige brugere kan placere deres notesbøger i forskellige stakke. Projektområder ses af alle dine inviterede teammedlemmer, og noter og notesbøger kan kun findes i ét enkelt projektområde. Du kan nemt dele alt indhold i projektområdet ved at føje et teammedlem til det pågældende projektområde. I modsætning til stakke kan projektområder også indeholde individuelle noter.

Har alle i et projektområde automatisk tilladelser til hver eneste notesbog i det pågældende projektområde?

Ja. Medlemmer af et projektområde vil modtage de samme tilladelser til alt indholdet i projektområdet. I tilfælde hvor en person har fået mere omfattende tilladelser end tilladelserne for det samlede projektområde vil vedkommende bevare de omfattende tilladelser til de pågældende emner.

Kan man være en del af et projektområde uden at slutte dig til alle notesbøgerne i projektområdet?

Nej.

Kan en note eller notesbog findes i mere end ét projektområde?

Nej.

Kan jeg dele projektområder, noter eller notesbøger med personer uden for teamet?

Noter og notesbøger (med undtagelse af kontonotesbøger) kan deles med personer uden for teamet. Projektområde kan imidlertid ikke deles med personer uden for teamet.

• evernote business
  • ofte stillede spørgsmål
  • kom godt i gang
  • projektområder
  • business-notesbøger