Sådan logger du ind på Evernote Business ved hjælp af enkeltlogon (SSO)

Sådan logger du ind på Evernote Business ved hjælp af enkeltlogon (SSO)

Sådan logger du ind på Evernote Business ved hjælp af enkeltlogon (SSO)

Når administratoren for din Evernote Business-konto muliggør enkeltlogon (SSO), skal ud logge ind på Evernote med dine SSO-logonoplysninger for at få adgang til virksomhedens indhold.

Log ind med SSO

Du skal bruge de følgende SSO-loginoplysninger til SSO-konfigurationsprocessen:

• Brugernavn: Din LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) der typisk er dit kontonavn for virksomhedens e-mail.
  • Adgangskode: Den adgangskode der bruges til at logge ind på virksomhedsnetværket.

Kontakt venligst din IT-administrator eller administratoren for Evernote-kontoen hvis du har brug for hjælp med SSO-opsætningen.

For at logge ind med SSO skal du logge ind på Evernote og derefter følge disse trin:

• Mac

1. Klik på Fortsæt når du bliver bedt om at påbegynde SSO-konfigurationsprocessen.
    2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.
    3. Indtast verifikationskoder for totrinsbekræftelse hvis det kræves (valgfrit trin).
    4. Luk den sidste meddelelsesside og gå i gang med at oprette og gennemse virksomhedsindhold.
  • Windows

1. Klik på Fortsæt når du bliver bedt om at påbegynde SSO-konfigurationsprocessen.
    2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.
    3. Indtast verifikationskoder for totrinsbekræftelse hvis det kræves (valgfrit).
    4. Klik på Tillad for at starte Evernote og gå i gang med at oprette og gennemse virksomhedsindhold.
  • iPhone, iPad og iPod touch

1. Tryk på Fortsæt når du bliver bedt om at påbegynde SSO-konfigurationsprocessen.
    2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.
    3. Indtast verifikationskoder for totrinsbekræftelse hvis det kræves (valgfrit trin).
    4. Den sidste meddelelsesside vises hurtigt. Når du ser Evernote-startskærmen kan du gå i gang med at oprette og gennemse virksomhedsindhold.
  • Android

1. Klik på Fortsæt når du bliver bedt om at påbegynde SSO-konfigurationsprocessen.
    2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.
    3. Indtast verifikationskoder for totrinsbekræftelse hvis det kræves (valgfrit).
    4. Hvis du bestemmer dig for ikke at logge ind på SSO når du bliver bedt om det, så gå til din side med 'Kontooplysninger' på din enhed, og vælg 'Log ind på Business' for at logge ind på SSO.
  • Evernote Web

1. Klik på Fortsæt når du bliver bedt om at påbegynde SSO-konfigurationsprocessen.
    2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.
    3. Indtast verifikationskoder for totrinsbekræftelse hvis det kræves (valgfrit).
    4. Gå i gang med at oprette og gennemse virksomhedsindhold.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg logge ind med SSO for at få adgang til personlige noter og notesbøger?

Nej. Du kan logge ind og på et hvilket som helst tidspunkt få adgang til dine personlige noter og notesbøger, uden at behøve at logge ind med SSO. Du behøver kun logge ind på SSO for at få adgang til Business-noter.

Hvorfor kan jeg ikke gemme noter fra Skitch, Penultimate og andre apps i mine Business-notesbøger hvis SSO er aktiveret?

I øjeblikket er det kun Evernote, der understøtter SSO, og som kan gemme og få adgang til noter i Business-notesbøger. Hvis du bruger Skitch, Penultimate eller andre programmer uden SSO, så kan du kun gemme og få adgang til indhold i personlige notesbøger.

Hvordan kan jeg se, om SSO er blevet aktiveret?

Når din virksomhed aktiverer SSO for din virksomheds Evernote-konto vil du modtage en meddelelse fra en Evernote-kontoadministrator.

Kontakt venligst din IT-administrator eller administratoren for Evernote-kontoen hvis du ikke har modtaget nogen meddelelser.

Skal jeg logge ind på SSO hver gang jeg starter Evernote?

Nej. Når din IT-afdeling opsætter SSO kan SSO konfigureres, så du forbliver indlogget i et bestemt antal dage.

Hvordan fungerer SSO med totrinsbekræftelse?

Hvis din virksomhed har besluttet at gøre SSO til et krav, så vil du stadig være i stand til at bruge totrinsbekræftelse til at få adgang til personlige noter og notesbøger.

Hvis din virksomhed aktiverer totrinsbekræftelse for Business-noter, så skal du gennemgå endnu en totrinsbekræftelsesproces før du kan få adgang til Business-noter.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=zh-cn-yxbj

Nøgleord:

• aktiver sso
  • opsæt sso
  • opsætning sso
  • enkeltlogon
  • enkeltlogon
  • sso