Opsætning af enkeltlogon for din individuelle Evernote-konto

Opsætning af enkeltlogon for din individuelle Evernote-konto

Opsætning af enkeltlogon for din individuelle Evernote-konto

Når administratoren for din virksomheds Evernote-konto muliggør enkeltlogon (SSO), skal ud logge ind på Evernote med dine SSO-logonoplysninger for at få adgang til virksomhedens indhold.

Ny bruger af Evernote?

Hvis Evernote er nyt for dig skal du oprette en ny Evernote-konto før du kan tilmelde dig din virksomheds Evernote-konto.

Er du ikke en del af din virksomheds Evernote-konto?

Hvis du på nuværende tidspunkt bruger Evernote, men aldrig har tilmeldt dig din virksomheds Evernote-konto, så behøver du en invitation fra din virksomheds kontoadministrator for at opgradere og tilmelde dig din virksomheds konto.

Når du har klikket på linket med invitationen til at tilmelde dig din virksomheds Evernote-konto, så vil du blive bedt om af fuldføre SSO-konfigurationsprocessen. Klik på Log ind når du bliver bedt om at påbegynde SSO-konfigurationsprocessen.

Meddelelse om SSO-indlogning

Er du allerede tilmeldt din virksomheds Evernote-konto?

Når du har tilmeldt dig din virksomheds Evernote-konto, skal du bruge de følgende SSO-indlogningsoplysninger til SSO-konfigurationsprocessen:

• Brugernavn: Din LDAP (Lightweight Directory Access Protocol), typisk dit kontonavn for virksomhedens e-mail.
  • Adgangskode: Den adgangskode der bruges til at logge ind på virksomhedsnetværket.

Kontakt venligst din IT-administrator eller administratoren for Evernote-kontoen hvis du har brug for hjælp med SSO-opsætningen.

Evernote til Mac

Log ind på din Evernote-konto og indtast totrinsbekræftelseskoderne (hvis du har oprettet totrinsbekræftelse til din personlige konto) før du gennemfører følgende trin:

1. Klik på Fortsæt når du bliver bedt om at starte SSO-konfigurationsprocessen.

SSO login notification

2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.

SSO login

3. Indtast totrinsbekræftelseskoderne hvis det er nødvendigt (valgfrit trin).

Two-factor verification

4. Luk den sidste meddelelsesside og gå i gang med at oprette og gennemse virksomhedsindhold.

SSO success

Evernote til Windows Desktop

Log ind på din Evernote-konto og indtast totrinsbekræftelseskoderne (hvis det er nødvendigt) før du gennemfører følgende trin:

1. Klik på Fortsæt når du bliver bedt om at starte SSO-konfigurationsprocessen.

SSO login notification

2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.

SSO login

3. Indtast totrinsbekræftelseskoderne hvis det er nødvendigt (valgfrit).

Two-factor verification

4. Klik på Tillad for at starte Evernote og gå i gang med at oprette og gennemse virksomhedsindhold.

SSO success

Evernote Web

Log ind på din Evernote-konto og indtast totrinsbekræftelseskoderne (hvis det er nødvendigt) før du gennemfører følgende trin:

1. Klik på Fortsæt når du bliver bedt om at starte SSO-konfigurationsprocessen.

SSO notification

2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.

SSO login

3. Indtast totrinsbekræftelseskoderne hvis det er nødvendigt (valgfrit trin).

Two-factor verification

4. Gå i gang med at oprette og gennemse virksomhedsindhold.

SSO success

Evernote til iPhone, iPad og iPod touch

Log ind på din Evernote-konto og indtast totrinsbekræftelseskoderne (hvis det er nødvendigt) før du gennemfører følgende trin:

1. Klik på Fortsæt (iOS) når du bliver bedt om at starte SSO-konfigurationsprocessen.

SSO notification

2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.

SSO login

3. Indtast totrinsbekræftelseskoderne hvis det er nødvendigt (valgfrit trin).

Two-factor verification

4. Den sidste meddelelsesside vises hurtigt. Når du ser Evernote-startskærmen kan du gå i gang med at oprette og gennemse virksomhedsindhold.

SSO success

Evernote til Android

Log ind på din Evernote-konto (hvis du ikke allerede har gjort det) før du gennemfører følgende trin:

1. Klik på Fortsæt når du bliver bedt om at starte SSO-konfigurationsprocessen.

SSO notification

2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.

SSO login

3. Indtast totrinsbekræftelseskoderne hvis det er nødvendigt (valgfrit).

Two-step verification

4. Hvis du bestemmer dig for ikke at logge ind på SSO når du bliver bedt om det, så gå til din side med 'Kontooplysninger' på din enhed, og vælg 'Log ind på Business' for at logge ind på SSO.

SSO login through account info

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg logge ind med SSO for at få adgang til personlige noter og notesbøger?

Nej. Du kan logge ind og på et hvilket som helst tidspunkt få adgang til dine personlige noter og notesbøger, uden at behøve at logge ind med SSO. Du behøver kun logge ind på SSO for at få adgang til Business-noter.

Hvorfor kan jeg ikke gemme noter fra Skitch, Penultimate og andre apps i mine Business-notesbøger hvis SSO er aktiveret?

I øjeblikket er det kun Evernote, der understøtter SSO, og som kan gemme og få adgang til noter i Business-notesbøger. Hvis du bruger Skitch, Penultimate eller andre programmer uden SSO, så kan du kun gemme og få adgang til indhold i personlige notesbøger.

Hvordan kan jeg se, om SSO er blevet aktiveret?

Når din virksomhed aktiverer SSO for din virksomheds Evernote-konto vil du modtage en meddelelse fra en Evernote-kontoadministrator.

Kontakt venligst din IT-administrator eller administratoren for Evernote-kontoen hvis du ikke har modtaget nogen meddelelser.

Skal jeg logge ind på SSO hver gang jeg starter Evernote?

Nej. Når din IT-afdeling opsætter SSO kan SSO konfigureres, så du forbliver indlogget i et bestemt antal dage.

Hvordan fungerer SSO med totrinsbekræftelse?

Hvis din virksomhed har besluttet at gøre SSO til et krav, så vil du stadig være i stand til at bruge totrinsbekræftelse til at få adgang til personlige noter og notesbøger.

Hvis din virksomhed aktiverer totrinsbekræftelse for Business-noter, så skal du gennemgå endnu en totrinsbekræftelsesproces før du kan få adgang til Business-noter.

Nøgleord:

• aktiver sso
  • opsæt sso
  • opsætning sso
  • enkeltlogon
  • enkeltlogon
  • sso