Log ind på Evernote Teams ved hjælp af enkeltlogon (SSO)

< Forrige / Næste >

Log ind på Evernote Teams ved hjælp af enkeltlogon (SSO)

Når administratoren for din Evernote Teams-konto muliggør enkeltlogon (SSO), skal ud logge ind på Evernote med dine SSO-legitimationsoplysninger for at få adgang til teamets indhold.

Log ind med SSO

Du skal bruge de følgende SSO-loginoplysninger til SSO-konfigurationsprocessen:

• Brugernavn: Din LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) der typisk er dit kontonavn for virksomhedens e-mail.
  • Adgangskode: Den adgangskode der bruges til at logge ind på virksomhedsnetværket.

Kontakt venligst din IT-administrator eller administratoren for Evernote-kontoen hvis du har brug for hjælp med SSO-konfigurationen.

For at logge ind med SSO skal du logge ind på Evernote og derefter følge disse trin:

• Mac

1. Klik på Fortsæt når du bliver bedt om at påbegynde SSO-konfigurationsprocessen.
    2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.
    3. Indtast verifikationskoder for totrinsbekræftelse hvis det kræves (valgfrit trin).
    4. Luk den sidste meddelelsesside og gå i gang med at oprette og gennemse virksomhedsindhold.
  • Windows

1. Klik på Fortsæt når du bliver bedt om at påbegynde SSO-konfigurationsprocessen.
    2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.
    3. Indtast verifikationskoder for totrinsbekræftelse hvis det kræves (valgfrit).
    4. Klik på Tillad for at starte Evernote og gå i gang med at oprette og gennemse virksomhedsindhold.
  • iOS

1. Tryk på Fortsæt når du bliver bedt om at påbegynde SSO-konfigurationsprocessen.
    2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.
    3. Indtast verifikationskoder for totrinsbekræftelse hvis det kræves (valgfrit trin).
    4. Den sidste meddelelsesside vises hurtigt. Når du ser Evernote-startsiden kan du gå i gang med at oprette og gennemse virksomhedsindhold.
  • Android

1. Klik på Fortsæt når du bliver bedt om at påbegynde SSO-konfigurationsprocessen.
    2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.
    3. Indtast verifikationskoder for totrinsbekræftelse hvis det kræves (valgfrit).
    4. Hvis du bestemmer dig for ikke at logge ind på SSO når du bliver bedt om det, så gå til din side med 'Kontooplysninger' på din enhed, og vælg 'Log ind på Business' for at logge ind på SSO.
  • Evernote Web

1. Klik på Fortsæt når du bliver bedt om at påbegynde SSO-konfigurationsprocessen.
    2. Log ind på din SSO-identitetsudbyder (f.eks. Ping Identity, OneLogin eller Okta) med dine SSO-oplysninger.
    3. Indtast verifikationskoder for totrinsbekræftelse hvis det kræves (valgfrit).
    4. Gå i gang med at oprette og gennemse virksomhedsindhold.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor kan jeg ikke gemme noter fra Skitch, Penultimate og andre apps i mine team-notesbøger hvis SSO er aktiveret?

I øjeblikket er det kun Evernote, der understøtter SSO, og som kan gemme og få adgang til noter i team-notesbøger. Hvis du bruger Skitch, Penultimate eller andre programmer uden SSO, så kan du ikke gemme og få adgang til indhold i team-notesbøger.

Hvordan kan jeg se, om SSO er blevet aktiveret?

Når dit team aktiverer SSO bør du få besked herom af en Evernote-kontoadministrator. Kontakt din IT-administrator eller administratoren for Evernote-kontoen hvis du ikke har modtaget nogen meddelelser.

Skal jeg logge ind på SSO hver gang jeg starter Evernote?

Nej. Når din IT-afdeling konfigurerer SSO, så kan SSO konfigureres således at du forbliver indlogget i et bestemt antal dage.

Hvordan fungerer SSO med totrinsbekræftelse?

Hvis dit team aktiverer totrinsbekræftelse, så skal du gennemgå endnu en totrinsbekræftelsesproces før du kan få adgang til indhold på din team-konto.

Nøgleord:

• aktiver sso
  • opsæt sso
  • opsætning sso
  • enkeltlogon
  • enkeltlogon
  • sso