Opret en tabel

< Forrige / Næste >

Opret en tabel

Eksempel på tabel i Windows

Opret tabeller for at organisere data i dine noter. Du kan udfylde tabellen med en hvilken som helst form for indhold som du normalt gør når du tager noter såsom tekst, tjeklister, billeder eller vedhæftede filer.

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at oprette en tabel.

• Mac

Det nye Evernote til Mac:

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Klik på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter.
    3. Vælg Tabel for at indsætte en tabel i noten.

Ældre version af Evernote til Mac:

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Vælg tabelknappen (firkantet gitter) i værktøjslinjen til formatering.
    3. Hold markøren over dialogboksen for tabelstørrelse og vælg det antal rækker og kolonner, du vil oprette (angivet med de blå eller grønne firkanter).
    4. Klik for at indsætte tabellen.
  • Windows

Det nye Evernote til Windows:

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Klik på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter.
    3. Vælg Tabel for at indsætte en tabel i noten.

Ældre version af Evernote til Windows:

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Vælg tabelknappen (firkantet gitter) i værktøjslinjen til formatering.
    3. Hold markøren over dialogboksen for tabelstørrelse og vælg det antal rækker og kolonner, du vil oprette (angivet med de blå eller grønne firkanter).
    4. Klik for at indsætte tabellen.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS:

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på knappen Rediger.
    3. Tryk på det blå plus-ikon øverst til venstre på tastaturet.
    4. Vælg Tabel for at indsætte en tabel i en note.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i den ældre version af Evernote til iOS.

• Android

Det nye Evernote til Android:

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på knappen Rediger.
    3. Tryk på det blå plus-ikon øverst til venstre på tastaturet.
    4. Vælg Tabel for at indsætte en tabel i en note.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i den ældre version af Evernote til Android.

• Web

Det nye Evernote Web:

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Klik på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter.
    3. Vælg Tabel for at indsætte en tabel i noten.

Ældre version af Evernote Web:

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Vælg tabelknappen (firkantet gitter) i værktøjslinjen til formatering.
    3. Hold markøren over dialogboksen for tabelstørrelse og vælg det antal rækker og kolonner, du vil oprette (angivet med de blå eller grønne firkanter).
    4. Klik for at indsætte tabellen.

Besøg Rediger en tabel for at lære hvordan du redigerer tabeller.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke typer indhold kan jeg placere i en tabel?

Udover almindelig tekst kan du indsætte indhold i dine tabelceller ved hjælp af den blå Indsæt-knap (plustegn). Tabeller understøtter følgende typer indhold:

• Vedhæftede filer
  • Lydoptagelser
  • Kalenderbegivenheder
  • Afkrydsningsfelter
  • Kodeblokke
  • Rumdelere
  • Google Drev-filer
  • Billeder
  • Almindelig tekst
  • Skitser

Følgende typer indhold understøttes på nuværende tidspunkt ikke i tabeller:

• Formler og andre regnearkfunktioner
  • Andre tabeller (indlejrede tabeller)
  • Opgaver