Sådan tilføjes håndskrift til noter i Evernote til Android

Bemærk: Håndskrift er på nuværende tidspunkt tilgængelig for Android-mobiltelefoner og -tavlecomputere.

Noter fra timerne

Mødenoter

Med Evernote kan du nu tilføje håndskrift til dine noter, sammen med tekst, fotos, lydoptagelser, og filvedhæftninger. Tilføj håndskrift når du ønsker at:

• Tegne diagrammer indeni noter til klasser og møder
  • Nedskrive idéer under renovering af et kontor eller et hjem
  • Skitsere et softwaredesign
  • Oprette storyboards eller en lysopsætning til en videoproduktion

Tilføj håndskrift

For at tilføje håndskrift, åbn en note i noteredigeringsvisning, og tryk på knappen Tilføj håndskrift (pen og papir). Baggrundsmønstret fortæller dig, at du er i redigeringstilstand.

Bemærk: Hvis du ikke ser knappen Tilføj håndskrift vist som et nyligt brugt værktøj, så tryk blot på knappen Tilføj vedhæftning (papirclips) og vælg Håndskrift fra rullemenuen.

Du kan skrive eller tegne noter direkte på din mobilskærm ved hjælp af din finger eller stylus. Tryk på knappen Tilbage for at gemme og vende tilbage til redigeringsværktøjet til noter. Håndskrift gemmes som .png-vedhæftninger til noten og kan downloades eller annoteres.

Rediger, rul, og tilføj sider

Rediger håndskrift: For at redigere eksisterende håndskrift skal du blot trykke på siden når redigeringsværktøjet til noter vises. Håndskrevne noter, der er oprettet på en Android-mobilenhed (og som ikke er blevet annoteret), kan redigeres på en iOS-enhed, der understøtter skitsetegning. Få mere at vide

Rul op og ned: Tryk på de op- og nedadgående pile, eller brug ganske enkelt to fingre til at rulle op eller ned.

Tilføj sider: Fra håndskriftseditoren, rul ned og tryk på knappen plus(+) for at tilføje en side til den eksisterende.

Håndskriftsmuligheder

Tilføj håndskrift: Opretter en tom side til dig, så du kan tilføje håndskrift til din note.

Pen: Skriv eller tegn friformsstreger ved hjælp af tilgængelige stregfarver og -størrelser.

Viskelæder: Fjern de streger, du har lavet. Tryk to gange for at rydde hele siden.

Klip: Vælg og klip, eller flyt dele af teksten eller tegningen til et andet sted i noten.

Fortryd: Fortryd den/de senest tilføjede, slettede eller flyttede streg/streger.

Gendan: Omgør den sidste fortrudte handling.

Tilbage: Gem håndskrift og gå tilbage til noteeditoren.

Andre indstillinger

Tilføj tekst, billeder og filer ovenfor eller nedenunder: Tryk ovenfor eller nedenunder håndskriftssiden. Når du har placeret markøren hvor du vil tilføje mere indhold, kan du skrive noget tekst eller vedhæfte et billede eller en fil.

Fjern sider: For at fjerne en side skal du gå tilbage til visningen af redigeringsværktøjet til noter og trykke på knappen Tilbage . Tryk og hold på den side, du ønsker at slette, og vælg Fjern fra popup-vinduet.

Nøgleord:

• tegn
  • tegning
  • håndskriv
  • håndskrift
  • blæk
  • pen
  • penultimate
  • stylus
  • skriv
  • skrive