Tilføje håndskrevet tekst til noter på Android-enheder

< Forrige / Næste >

Tilføje håndskrevet tekst til noter på Android-enheder

Bemærk: Denne artikel gælder for den ældre version af Evernote til Android. For at se hvordan håndskrift fungerer i det nye Evernote til Android skal du se Opret en skitse.

Brug din finger eller en stylus (såsom Pixelbook Pen) til at tilføje håndskrevet tekst direkte i Evernote til Android. Indsæt diagrammer og håndskrevet tekst ved siden af dine billeder, lydoptagelser og vedhæftede filer. Evernote genkender håndskrevet tekst i dine noter så du kan søge efter teksten på et senere tidspunkt.

Oversigt

Sådan kan du bruge håndskrevet tekst:

• Føj diagrammer til undervisnings- og mødenoter
  • Nedskrive idéer under renovering af et kontor eller et hjem
  • Tegn UI-design til app-skærme eller hjemmesider
  • Opret videostoryboards

Føj håndskrevet tekst til noter

1. Fra en hvilken som helst åbnet note i redigeringstilstand skal du trykke på blyantknappen eller papirclipsen og derefter vælge Håndskrift.
  2. Håndskriftværktøjer vises øverst på skærmen. Tryk på pennen for at begynde at skitsere noter med din finger eller stylus.
  3. Tryk på fluebenet for at gemme. Håndskrevet tekst gemmes som .PNG-billeder, der kan annoteres, downloades og redigeres på andre iOS- og Android-enheder. Håndskrevne billeder kan ikke redigeres når de er blevet annoteret.

Udforsk håndskriftværktøjer

• Android Add New tool icon Tilføj håndskrevet tekst: Åbner et tomt lærred så du kan føje håndskrevet tekst til en note.
  • Android Pen tool icon Blyant: Skriv eller tegn frihåndsstreger i forskellige farver og størrelser.
  • Android Eraser tool icon Viskelæder: Fjern eventuelle uønskede streger. Tryk en gang til og vælg ‘Ryd alt’ for at rydde hele lærredet.
  • Android Selection tool icon Valg: Vælg, klip eller flyt sektioner af teksten eller af en tegning til et andet sted i noten.
  • Android Undo tool icon Fortryd: Fortryd den senest udførte handling.
  • Android Redo tool icon Gør om: Omgør den senest fortrudte handling.
  • Android Back tool icon Tilbage: Gem din håndskrevne tekst og vend tilbage til visning af noteredigering.

Flere muligheder

Optimeret til Chromebook

Evernote til Android er optimeret til brug med Pixelbook Pen på Google Pixelbook og andre Chromebook-enheder.

Rediger håndskrevet tekst

For at redigere eksisterende håndskrift skal du blot trykke på siden når redigeringsværktøjet til noter vises. Håndskrevne noter, der er oprettet på en Android-mobilenhed (og som ikke er blevet annoteret), kan redigeres på en iOS-enhed, der understøtter skitsetegning. Få mere at vide >>

Tilføj indhold over eller under et håndskrevet billede

Tryk over eller under den håndskrevne note eller skitse. Når tastaturet vises kan du flytte markøren hvorhen du vil og derefter tilføje mere indhold.

Tilføj sider

I redigeringsvisningen skal du scrolle ned og trykke på plusknappen (+) for at føje endnu en side til den nuværende.

Tilføj håndskrevet side

For at scrolle gennem flere håndskrevne sider skal du trykke på pil op eller pil ned eller blot bruge to fingre til at swipe op og ned.

Pile for at scrolle op/ned

Fjern sider

For at fjerne en side skal du gå tilbage til visningen af redigeringsværktøjet til noter ved at trykke på Tilbage . Tryk og hold på den side, du ønsker at slette, og vælg Fjern fra popup-vinduet.