Lav noter

En note er præcis hvad navnet antyder: en hvilken som helst information du ønsker at gemme til senere. Du kan gemme stort set alle typer indhold i en note.

Eksempelnoter

Noter kan tilføjes på mange måder

En note kan mere eller mindre have det indhold, du ønsker. Her er nogle idéer til, hvordan du kommer i gang:

• Indtast eller skriv noter fra dine møder. Du kan også optage lydnoter.
  • Annoter billeder og PDF-filer for at sikre hurtig kommunikation med teams, som sidder på andre lokationer eller anlæg.
  • Billeder af alt det, som giver dig inspiration til nye idéer, design eller kompositioner.
  • Tag billeder af et whiteboard eller Post-it® noter under en brainstorming.
  • Scan kontrakter, juridiske dokumenter, kvitteringer eller visitkort.
  • Brug din computer, mobiltelefon eller tavlecomputer til at oprette en hvilken som helst type note, og find den frem efter behov.

Opret noter på din computer

Opret noter på mobile enheder

Opret en tekstnote

• Mac

Trin 1: Opret en note

1. Vælg Noter i navigationslinjen.
    2. Klik på knappen + Ny note i {navn på standardnotesbog}.
    3. Giv din note en titel så den er nemmere at finde senere.
    4. Klik et hvilket som helst sted i noten indtil markøren vises, og begynd at skrive.
  • Windows

Trin 1: Opret en note

1. Vælg Noter fra det venstre panel.
    2. Vælg + Ny note fra toppen af ​​skærmen.
    3. Giv din note en titel så den er nemmere at finde senere.
    4. Klik et hvilket som helst sted i noten indtil markøren vises, og begynd at skrive.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Trin 1: Opret en note

Tryk på den grønne plusknap (+) for at oprette en ny note.

• Android

Trin 1: Opret en note

Tryk på den grønne plusknap (+) for at oprette en ny note.

• Web

Trin 1: Opret en note

Tryk på plusknappen (+) fra sidemenuen for at oprette en ny note.

Bemærk: Business-noter forbliver hos din virksomhed. Personlige noter forbliver private og bliver hos dig selvom du forlader virksomheden.

Føj andre former for indhold til en note

Når du vælger eller trykker for at redigere din note, skal du vælge blandt de tilgængelige ikoner, som vises i redigeringsværktøjet:

• Vedhæft filer af enhver art

• Tilføj afkrydsningsfelter

• Tilføj punktopstillet eller nummereret liste

• Tilføj billeder fra din kamerarulle

• Tag et billede med dit kamera eller webcam

• Optag lyd

Rediger noter

Du kan redigere noter du selv har oprettet, eller som andre har delt med dig (og til hvilke du har tilladelserne 'Kan redigere' (eller 'Kan redigere og invitere')).

Rediger tekst

For at redigere tekst skal du åbne den note, du ønsker at redigere, klikke et hvilket som helst sted i noten og påbegynde redigeringen. Evernote synkroniserer regelmæssigt din note med internettet, men du kan også vælge cirklen med to pile for, på et hvilket som helst tidspunkt, at synkronisere dine noter manuelt.

Slet noter

Mac: Vælg Note > Slet note fra Evernote-menuen (eller tryk på papirkurven øverst i noten). Noten flyttes til din 'Papirkurv'-notesbog. Få mere at vide

Tilpas stilarter og layouts

Brug værktøjerne til tekstformatering og layout til at ændre notens udseende:

1. Teksttypografi: Fed skrift, kursiv og understregning
  2. Fremhævningsværktøj: Fremhæv den markerede tekst
  3. Listeværktøjer: Opret tjeklister samt punktopstillede eller nummererede lister
  4. Layoutværktøjer: Indsæt en skillelinje, juster tekst og indsæt en tabel

Bemærk: Vælg Fil > Fortryd eller Fil > Gendan i Evernote-menuen for at bevæge dig frem og tilbage i listen over de senest foretagne formateringsændringer.

Mac formatting tools hero image

Flere tips

Se de følgende tips for flere måder at tage noter:

• Tjeklister: Brug tjeklister til at administrere opgaver. Få mere at vide
  • Opret påmindelser for at administrere opgaver: Brug påmindelser til at holde styr på noter, der indeholder tidsfølsom information, og modtag påmindelser om fremtidige opgaver og begivenheder. Få mere at vide
  • Annoter dine noter: Tydeliggør og anmod om feedback ved at annotere en hel note, et individuelt billede eller en PDF-fil. Brug linjer, former og pile til at kommentere, tydeliggøre og samarbejde. Få mere at vide
  • Videresend e-mails til Evernote: Videresend digitale kvitteringer, rejsereservationer eller ugentlige elektroniske nyhedsbreve til din Evernote-konto. Få mere at vide
  • Scan visitkort: Brug ScanSnap Evernote Edition-scanneren til at tage billeder af visitkort, hente og gemme kontaktoplysninger fra kortet i Evernote, og matche disse med LinkedIn-profiler. Denne scanner kan også automatisk scanne og gemme kvitteringer og andre dokumenter i udvalgte notesbøger. Få mere at vide
  • Evernote Clipper: Gem flere skærmbilleder af hvad som helst på din skærm sammen med yderligere tekst i en note. Få mere at vide
  • Klip hjemmesider: Gem afsnit eller hele sider, der er klippet fra nettet og fra en hvilken som helst stationær computer. Når indholdet er gemt kan det annoteres, redigeres eller deles med andre. Få mere at vide

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi,th,ms,ar,id

Nøgleord:

• opret noter
  • ny note
  • tilføj noter
  • skriv noter
  • noternes forfatter