Hurtig start

Den bedste måde at komme i gang med effektivt at bruge Evernote er ved at begynde at oprette noter. En note er præcis hvad navnet antyder: en hvilken som helst information du ønsker at gemme til senere.

Evernote på forskellige enheder

Kom i gang med 3 enkle trin:

Step 1Opret en ny note

Trin 1

• Mac

Trin 1: Opret en note

1. Vælg Noter i navigationslinjen.
    2. Klik på knappen + Ny note i {navn på standardnotesbog}.
    3. Giv din note en titel så den er nemmere at finde senere.
    4. Klik et hvilket som helst sted i noten indtil markøren vises, og begynd at skrive.
  • Windows

Trin 1: Opret en note

1. Vælg Noter fra det venstre panel.
    2. Vælg + Ny note fra toppen af ​​skærmen.
    3. Giv din note en titel så den er nemmere at finde senere.
    4. Klik et hvilket som helst sted i noten indtil markøren vises, og begynd at skrive.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Trin 1: Opret en note

Tryk på den grønne plusknap (+) for at oprette en ny note.

• Android

Trin 1: Opret en note

Tryk på den grønne plusknap (+) for at oprette en ny note.

• Web

Trin 1: Opret en note

Tryk på plusknappen (+) fra sidemenuen for at oprette en ny note.

Step 2Tilføj noget indhold

Trin 2

Når du har oprettet en note bør du give den et navn, så den er let at finde senere, samt tilføje noget tekst. Nye noter gemmes i standardnotesbogen, der fulgte med din konto, medmindre der er valgt en anden notesbog.

Step 3Find noter på din telefon og computer

Trin 3

Klik på Søg-knappen (forstørrelsesglas) fra sidemenuen (Mac, Web), eller i toppen af ​​skærmen når du får vist en noteliste (Windows, Android, iPhone, iPad og iPod touch).

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=th,ms,ar,id,vi

• evernote business
  • hurtig introduktion
  • hvad er evernote business