Brug af Evernote - Hurtigstartguide

< Forrige / Næste >

Brug af Evernote - Hurtigstartguide

Den bedste måde at komme i gang med effektivt at bruge Evernote er ved at begynde at oprette noter. En note er præcis hvad navnet antyder: en hvilken som helst information du ønsker at gemme til senere.

Kom i gang med tre enkle trin:

Step 1Opret en ny note

Blank noteoprettelse

• Mac

Klik på den grønne + Ny note-knap øverst i det venstre panel.

• Windows

Klik på den grønne + Ny note-knap øverst i det venstre panel.

• iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS: Tryk på den grønne Ny note-knap.

Ældre version af Evernote til iOS: Tryk på den grønne plusknap (+).

• Android

Det nye Evernote til Android: Tryk på den grønne Ny note-knap.

Ældre version af Evernote til Android: Tryk på den grønne plusknap (+).

• Web

Klik på den grønne + Ny note-knap øverst i det venstre panel.

Step 2Tilføj noget indhold

Tilføjer tekst til note

Når du har oprettet en note bør du give den et navn, så den er let at finde senere, samt tilføje noget tekst. Medmindre du vælger andet gemmes nye noter i standardnotesbogen.

Step 3Find noter på din telefon og computer

søgefelt

Indtast din søgning i feltet over notelisten.

Nøgleord:

• kom godt i gang
  • hurtigstart
  • hurtigstart
  • opretter noter
  • opret noter
  • sådan opretter du noter